Коментари - Nokia Lumia 920 срещу чук и нож (видео) | IT.dir.bg
назад

Nokia Lumia 920 срещу чук и нож (видео)

От сайта PhoneBuff.com са се снабдили с флагмана на Nokia - Lumia 920, като са решили безпощадно да го "нападнат" с ключове, нож и дори чук, за да проверят доколко са издръжливи корпусът и дисплеят на телефона.

Обратно в новината

Коментари - Nokia Lumia 920 срещу чук и нож (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно защо постоянно го 'забърсва' извън кадър. Явно му се отдава да е фокустник :). Нокиа паднаха много ниско. Какво да се прави 'балъци' колкото щеш...

Имам HTC Amaze 4G, и съм на Андроид от години насам, но не съм задръстен кон с капаци като доста от писачите по-долу, и уважавам трудаи на Нокия, и на Майкрософт. Телефона наистина е много качествен (както и Windows Phone 8), има прекрасна камера, изключително бърз е, и по всичко изглежда много здрав. Големия проблем на тази OS е че все още няма достатъчно подкрепа сред дивелъпърите, инак при солидна такава под формата на всички приложения за Андроид или iOS и ако не си бях накупил такива за над $100 от Google Play, щях да се прехвърля на WP. Епъл също правят прекрасни устройства, но там проблема е че са наистина прекалено скъпи, просто надценени, а Андроид едва с Jelly Bean започна да става smooth като iOS и WP, но там фрагментацията на операционната система пречи изключително много за своевременните ъпдейти на устройствата работещи с нея. Ето, шанса на моя Amaze да бъде ъпдейтнат с Jelly Bean е почти нулев, и това ме дразни защото ICS е почти толкова бъгав колкото и предшествениците му. Това е моето откровено и безпристрастно мнение относно Нокия, Андроид, WP, и т.н., не задължавам никого с него, но наистина се чудя защо хората които пишат коментарите отдолу, вместо да уважават чуждия труд особено толкова качествен и търсят позитивното, плюят като комплексирани малки мизерници, нима толкова са преебани в главите че търсят удоволствие в живота единствено чрез отрицание, негативизъм и предубеждение, после се чудят що живота в България е гнусен, е може ли да е хубав като е изпълнен с толкова отрицателна енергия?

и какво като издържа физическите тестове след като операционната му система нестава пак няма да си го купи никой :)

Некви дет са се прецакали с тоя телефон голямо цъкане на минуси.

Много хехтъри, много нещо.

Бреееей,че умник е правил клипа!!!С ГУМЕН чук и просто пускайки го от 10см. направо си е за страх!!!Можеше и с вибратор да го понабие :-)

И телефон отпреди 10 години ще се справи с един ГУМЕН чук бре !!!

телефоните от преди 10 години бяха МНОГО по-здрави, при това без значение от ОС-а.... а половината критикуващи са като от Пеуник - лепенка "Андроид" - още 1,5G...

Аз пък не виждам да е нагласено клипчето - съвсем нормален тест. И определено Nokia-та се представи на ниво. Искам да видя другите "флагмани" как ще се представят - 100% айФонЯ щеше да е на сол .... като си помисля само за прекрасния алуминиев корпус след ножа на какво щеше да прилича :D

Ауууу голямата работа. Проверете в YouTube (да не пускам аз линк) за HTC HD2 scratch test. ДА видите, че нищо ново под слънцето. Даже тези от нокиа пак са години назад. Телефончето ми HTC HD2, което вече е моя собственост повече от 2 години (не говоря за модела като цяло) и е още само с GorilaGlass пак ги издържа тези тестове. Да не говорим колко пъти се разви технологията от тогава... А и ГОЛЕМИЯТ ГУМЕН ЧУК е "МНОГО СТРАШЕН"

Пичът смени телефона непосредствено след като с него зачука пирона! От зачукването има следи от повреда по дисплея. След като телефонът излиза от кадър за малко вече държи друг телефон който е чистак нов. АМАН ОТ ЗЛЕ РЕЖИСИРАНИ PR ФИЛМЧЕТА!!!

с гумен чук смях малко в залата ...търсят драпат да излязат от пропастта с всякакви глупости ...