Коментари - Samsung Galaxy S4 идва с 5-инчов Full HD дисплей | IT.dir.bg
назад

Samsung Galaxy S4 идва с 5-инчов Full HD дисплей

Samsung подготвя куп нови устройства, които ще се появят през следващата година, съобщава сайтът SamMobile. Изданието разполага и с някои детайли за тях, включително за следващото поколение на флагманския смартфон Galaxy S.

Обратно в новината

Коментари - Samsung Galaxy S4 идва с 5-инчов Full HD дисплей | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рабира се, дисплеят ще е Pentile...не, мерси. Ще се възполвам от предложението на HTC със Super LCD 3 1080p с истинска RGB матрица...

Четириядрен 5440 :) ще е добра машина link

Спорът не е между Apple Vs Samsung, а между операционните системи! IoS е класа! Супер плавна, не забива, не забавя! A Android с многообразните модификации e .....! Просто "Jelly"!

те нека му оправят батериятая за да не ходиме с акумолатор в дзоба! а сашо така да го направят беа зарядно9няма нузда да се занимават с глупости! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Извинявай, но би ли направил малко усилия и да погледнеш колко процента от устройствата с Android поддържат последна версия на операционната система. Ако те мързи и не знаеш как, ще те светна: Android 4.1 Jelly Bean задвижва 2.7 процента от устройствата, най-голям дял все още запазва Android 2.3 Gingerbread 54%. Колкото за iOS: Само 48 часа, след като стана официално достъпна за потребителите на i-устройства, новата операционна система на Apple вече има 35.4 процента разпространение. ;)

Представяте информацията некоректно. iOS работи само на един продукт - iPhone, докато устройствата с Андроид са стотици.

аз ползмам нокия 6303 в пълната и функционалност...мога не съм лишен от нищо...кото съм пред входната врата, вече връзва към пс-то ми в блутуут мрежа, докато седна на бюрото ми всички данни са синхронизирани, а не го изваждам от палтото ми......забравих, да спомена, че го зараждам само в събота и или неделя.....гот нали

Абе ако ще и с душ-кабина да го направят - пак си остава Самсунг. Тва е все едно КИА да произвежда кола от класа на Ролс и да я продава за същите пари, пълен ташак!

под "КИА" разбираш Епъл нали ? И на мен ми е странно защо искат пари като за Самсунг ...

малко в повече почнаха да ми идват тези новини за телефони вече. Eпъл-мепъл, самсунг-мансунг, 4,5 та 5 инча, та 300 мп камера, все тая. Hенужни боклуци от класа. A шефовете им милиардери станаха.

Обществото е такова, разбирай консуматорско. Затова излизат нови и нови залъгалки за да си харчат парите.

Ами тва се прави зарад западния пазар. Там на всяка година излиза новия модел, сключваш си едногодишния договор, вземаш си го, изтича ти договора догодина, излиза новата версия, вземаш си я, подписваш пак договор за една година. И така. Да не мислиш, че и в момента не могат да наблъскат в един телефон всички опции които ще ги има след 3 версии/години? Могат, ама не е финансово изгодно. По-добре да ти вземат три пъти парите, за три отделни продукта, вместо да ти го дадат на цената на едно.

Защо всеки следващ модел е с по-голям екран?! Вече стават непрактични, трудно влизат в джоба и е не са удобни за държане.

Абе добре е, 5 инча ще ми е перфектен, Сега съм с 4 и ми е малко малък за моите дълги и леко дебели пръсти...

Епа пускат и мини-версии ... При Самсунг модели да искаш :) секви имат

Само дето мини версията е с по-слаби параметри като процесор рам и т.н., ама тва не е важно нали?

Е защо чак април - дайте по-бързо, изнервям се от скапаната ios6 и безкрайните и бъгове, искам да натрия носа на некадърниците от епъл, които зарязаха подръжката и клиентите си, за да правят повече пари. Твърдо минавам на андроид, повече айфон няма да си взема ... освен ако не стане чудо и не започнат да си изпипват софтуера и продуктите, както го правеха при Стив Джобс !

Безкрайни бъгове ? След една седмица ще искаш ios гледай да не е късно вече.

Гаранция, че човека няма iPhone, това е хейтър, който се преструва на такъв, който има и е недоволен от него...

Може ли да ми продадеш iPhone-a евтино щото е много бъгав?

Единствено ще натриеш на някой оная р-а...

Абе ти и на картинка не си виждал iPhone.