Коментари - Земята през нощта - уникални кадри на НАСА | IT.dir.bg
назад

Земята през нощта - уникални кадри на НАСА

Астрономи от НАСА представиха нов поглед към Земята: за пръв път с помощта на изстрелян миналата година спътник те заснеха от космоса нашата планета през тъмната част на денонощието и представиха изключително ясни изображения.

Обратно в новината

Коментари - Земята през нощта - уникални кадри на НАСА | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Planet Earth, my home, my place

Малей, сега някои как ще си дислоцират ракетите през нощта?

"Suomi NPP обаче е първият апарат, който прави това нощем." Не е първия апарат такива снимки са известни вече почти 10 г Тези обаче са най-качествени в момента.

божетвена е земята! изпалват душата на човек тези уникални снимки! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Просто не ми се вярва, че ставам свидетел на такива ГРАНДИОЗНИ събития: от първия спътник, през първия космонавт, първите астронавти, нееднократното стъпване на хора на Луната, смяната на комунистическия режим, настъпването на новото хилядолетие, неописуемо многото всякакви научни, технологични и производствени завоевания и практики, всякаквите скокообразно развиващи се електронни джаджи за комуникации от всякакво естество (вкл. и производствени), Марсохода, телескопа Хабъл и пр. и пр. Сега и тези снимки!! Очарован, горд и възхитен съм!!

Просто не ми се вярва, че ставам свидетел на Велики завоевания на човечеството - от първия спътник, през първия космонавт, първите астронавти, стъпването на Луната, марсохода и всички нови електронни джаджи (дето само не къпят бебета)!! Просто съм удивен, възхитен и очарован!!