Коментари - Руско откритие обещава революция в медицината | IT.dir.bg
назад

Руско откритие обещава революция в медицината

Руски учени откриха природно явление, което досега не бе известно и дори не е предсказвано теоретически. Откритието вече е признато за сензационно и обещава да извърши истинска революция във фармакологията и медицината.

Обратно в новината

Коментари - Руско откритие обещава революция в медицината | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хомеопатията отдавна лекува на този принцип.Това е като да откриеш топлата вода1

wenci

"Добро утро Пено, круши бера.." Най-сетне и науката да се задвижи. Или да се огласят някои факти. Че нали затова лекува хомеопатията, със силно разредени разтвори, приготвени по специален начин. /това е следствието на отричането на нещо което лекува, от бялата мафия, след което ИМА откритие и то бива потвърдено/

Ако съобщението беше: Учени откриха ... , без да се казва от каква националност са, щеше да има 4-5 коментара от хора който наистина се интересуват от наука. А сега всякакви неграмотници коментират националността на учените и това определя позицията им. Тъпаци вие сте срам за България.

Патоанатомите имат един постулат - човешкият организъм може да привикне и към КУРАРЕ, стига да може да се даде възможно най-минималната доза за начало на изграждането на имунитета!

това е начин за научно доказване на един от постулатите на хомеопатията.Добре е за лечението на милиони болни.Руснаците никога не са забравяли хомеопатията и едни от най големите хомеопатични аптеки са в Москва и Санкт Петербург.

Доста "открития" минаха през моя живот: кавказката гъба,мумиото,магнитната вода,водата на Кашпировски,джваках олио(по 30 пъти всяка глътка)...Все "сензационни постижения на съветската наука".Благодарение на тях оживях след Чернобил!

че 8(-12)м не е чак толкова ниска стожност.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами да ги поздравим за това откритие! Сега ще чакаме: -да намалят поркането - да се увеличи средната възраст на населението - да се увеличи годишния прираст на населението - да станат по работливи от преди - да заприличат на хора, а не видът им да плаши, като ги погледнеш. - да не бягат на запад, заедно с милиардите си. да спрат да се хвалят като циганка на площад -да...и т.н.

Абе Пенсийо, какво искаш да кажеш с "да заприличат на хора..." Да не би когато си на 5 ракии да са ти се привидели зелени човечета и да си ги помислил за руснаци. А то се оказало, че от съседната маса ти се пули бай Ганьо, който е на 10 ракии.

Тъкмо щях да напиша, че според мен е абсурдно да няма замърсяване, когато се говори за такава малка концентрация и прочетох мнението на 'Запознат', което изказва същото съмнение.

Говорят си Американски и руски доктори. Американеца: - При нас стават грешки в диагнозите и понякога умират пациенти. Руснака: - При нас грешка няма - от каквото ги лекуваме от това умират!

Това е първото научно доказателство, че хомеопатията не е просто пласебо-шарлатанщина. Всъщност учените са установили нещо, което някои квантови физици са предположили отдавна.

Не е излишно в тази смутна ситуация да се напомни, е доктор Батманжелидж съветваше в книгата си Тялото жадува за вода да се изпива ежедневно обикновена ЧЕШМЯНА ВОДА по 30 мл на килограм телесно тегло с по 3 г готварска сол във всеки 2 л. Това според него подпомага организма да преодолява сам - без нужда от лекарства, голям брой състояния, погрешно определяни от съвременната медицина като болести. Ето как нещата се нано-навързаха ...

През 60-те години на миналия век учените от Института по физикохимия към руската академия на науките са се сблъскали с особените свойства на водата след преминаване през свръхтънки кварцови капиляри. Откритието е предизвикало сензация в целия свят. Учените от целия свят се заели да изследват възможностите за прилагане на сензационното откритие при различни научни и производствени дейности. Научните списания били изпълнени със статии, демонстриращи светло бъдеше на прилагането на това откритие. На хоризонта се вижда Нобел!!!Докато.... се появява едно малко съобщение в научно списание, в което двама докторанти смутено признават, че по никакъв начин не могат да възпроизведат получаването на особената вода! Тогава и други се осмеляват да публикуват подобни изследвания. Така постепенно се разбира, че тези особени свойства на водата се дължат на макар и нищожни замърсявания на капилярите, които не са били отстранени при експеривентите на умените от Института по физикохимия! Цялата тази информация я предоставям на читателите, за да им кажа, че при такива съобщения като това на проф. Коновалов не е излишен малко здравословен скептицизъм !

Прав си, но да се надяваме, че експериментите са чисти и повтаряеми. Ако хомеопатията се докаже научно, ще е голям пробив.

на Циолковски също са се подигравали.

Това се нарича хомеопатия и е известно в Европа от поне 200, а на изток от хилядолетия... По важното е, че работи

откъде измислихте, че това се нарича хомеопатия? Нещо съвсем различно е. А дали е истина - това се доказва с дълговременни експерименти.

при хомеопатията се залага основно на подобни разтвори - колкото по разтворено е лекарството толкова по силно действа лично аз съм скептичен де ...

Пийте гола вода,швепс и кола! Водата е толкова наситена с химикали и радиация че хич нищо да не и се добавя, тя си е лековита.Всички вече сме химически хора. По хранителната верига сме заредени с Менделеевата таблица-фуул Най здравите болни-руските болни! Най високите джуджета -руските джуджета.....

Е, асоциатните молекули като псевдо-золи май ги учех още в университета. Но не разбирам какво са набъркали толкова много хомеопатията. Това е една теория как болест се гони от разредено във вода вещество, което предизвиква симптоми подобни на болестта. В общи линии , казано по научному деликатно, тази теория се счита от почти всички учени като пълна повърня.

да поясня - не виждам нищо в изложената теория, което да има връзка с хомеопатията.

Както винаги във форумите пишат най-най-най великите, най-най-най гениалните, най-най-най умните създатели на А-то и Б-то на фундаменталните науки, физика, химия, биология ... Както винаги "форумните богове" на науката дадоха необятни и точни критики за световните постижения. както винаги "форумните академици" са най-най-най прави и преди 10000 години са казали кое кога да се открие! Невероятно тъпи, нагли, прости и безочливи сте бре плиткоумни фейсъри нещастни! Я марш в фейса да цъкате банерчета, че довечера ще ми ядете дедовия!

поне половината от форума са в пъти по компетентни от теб и крадливите рашки които няма нещо което да не са открили първи нали според тях и ленин им е написал кирилицата......

А кой откри радиото? А ракетните двигатели? Да си чувал за Попов, за Циолковски, за Туполев и Калашников, за Мечников, за Павлов?

извинявай, какво е 'рашка'? това някой от големите батковци го е казал, нали?

Извод:Човек само влизайки във фармацевтична фирма да подиша въздух с минималните лекарствени съставки и вече е започнал лечението си.

Това е същото, което е валидно за хомеопатичнните лекарства. Просто теорията за хомеопатията е разработена през 18-ти век.

Ирония тук е неуместна. Руска научна мисъл е водеща в света, защото се базира на диалектика и материализма. Не разчитайте на световни жандарми от ЕС, НАТО и США, те само ограбват! Баба Ванга предсказала бъдеще е на Русия.

Целият свят се управлява от една група хора, които чрез САЩ и Русия ни играят на "доброто и лошото ченге", но ни водят към един и същи край за всички, без значение от кои сме или сме били.

Егати невежеството!! Да ли пък земята не е кръгла, а плоска - като този тук диалектик-скапатяк!!

Плоска е бе шапшал! Питай ББ

Според философията критерий за истината е практиката, а практиката не показва, че руската наука е най-велика. Науката трябва да е полезна на хората, а това за диалектиката и материализма мирише на чист марксизъм-ленинизъм.

Няма по-велика теория от марксизма! Никоя школа до днес не го е опровергала научно! Марксизма се изучава и в США!

Е, това е руската истина... Баба Ванга предсказала Русия светло бъдеще... няма начин да не се случи, щом Ванга го е казала...:))))

в книжката си "Българите и славяните" е казал, че в следващата човешка раса - 6-тата (която е тук вече от 50-80 год) водещи ще бъдат 4 народности: Славяните (в лицето на Руси), германците, евреите и българите. Много хора (в които злият дух на отрицанието е взел връх) ще се изсмеят и ще кажат, абе, я си гледай работата...но проблемът си е тяхен и с нищо няма да промени думите на Дънов.

Тези изследвания ги провеждаха в западна Европа или Щатите през 70-те и те стигнаха до същите уникални-невероятни изводи, после откриха, че без да искат леко са се объркали, но пък BOIRON и другите печелят адски добре от тогава ...

Ха ха ха ... Да не са открили нова марка ВОДКА с повече спирт???

Някой нефтен или газов милиардер ще пусне новата водка "Нанотехнологическая".

Рашките откриха хомеопатия, още 100-200 години и ще открият и компютъра :)

смешен си ти. това ще е първото научно доказателство, и би било наистина пробив в областта на медицината. нещо като да гледаш и да се чудиш на гръмотевиците, и да откриеш и докажеш електричеството. другото са глупости на хейтърче. при това хейтърче-расист. но расизъм е само като е за цигани, негри и евреи, нали?

Руснаците май са наели изпаднали кадри от BOIRON и те сега ги "светват" в тайните на хомеопатията :-)

Или по скоро от Apple светнали са ги как обявяват за революционни открития неща използвани от другите компании от години :D

рашките просто са го прочели в нета със закъснение и сега се опитват отново да се изявят като първооткриватели

Забравили сте 2 неща.Надпис :Реклама на хомеоматични лекарства и факта ,че предишното подобно руско откритие беше Москвич,също толкова необяснимо и непредсказуемо като цитираното в статията.

За Москвича или добро или нищо! Колкото работа са измъкнали тези коли в миналото други май не са.

ВАЗ 2101

като всяко нещо което са "окрили" руснаците и москвичът е краден - при това от bmw

Тези са на път да преоткрият хомеопатията

Браво на руската научна мисъл. Браво на братушките. В тях ни е надеждата.

Браво глупчо!

не го хокай балъка на таквиз като него разчитам да ги изпързалям.....