Коментари - Децата на Бил Гейтс не ползват джаджи на Apple | IT.dir.bg
назад

Децата на Бил Гейтс не ползват джаджи на Apple

Двете дъщери и синът на Бил Гейтс трябва да използват Windows базирани устройства, въпреки че понякога питат за iPod.

Обратно в новината

Коментари - Децата на Бил Гейтс не ползват джаджи на Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето вестниците гониха с въпроси Лий Якока(шеф на Крайслер) защо кара японска кола, та той им обяснява, че трябва да знае какво им харесват толкова, за да направи Крайслер харесван от американците и да почнат да го купуват. Може би така е решил да се намеси на пазара на таблети и смартфони.

престъпление е на деца да се купуват такива боклуци като смартфони. Kато ги гледам как всеко се забило в телефона, и цъка ли цъка, профанизацията е пълна. умните телефони са направени за празноглави мацки и комплексирани педераси.

+++

искаш да кажеш че които има смарт телефон е педераст или к...ва? това може да го каже само един комплексар без пари които може само да завижда

точно това искам да кажа, който има смартфон е педераст или курва. А аз съм комплексар и завиждам.

Те ще си станат курви и без смартфони, но това им поддържа илюзията, че са елитни курви ......

Това означава че децата му са много прости!

това означава, че все още има незомбирани деца.

Дори и да е вярно, майката ще да ги е ограничила - това е дребнаво, а Бил не е.

Не ползват - нали са идиотчета като татко си...

Абе, аре си не говорим! Красота и симетрия са всички, НО - зависи за какво се ползва и какво правиш. Великите Моторола с ET1 Enterprise Tablet се насрах* яко, и да ги сравняваме как се подкарва iPhone, който не е закупен както трябва!

Остаряваш Бил, остаряваш.

ako не беше бате ви Били да портне офиса за Мак, нямаше да спорите сега на кой боклука му е по-читав.

Да те открехна на една любопитна подробнот. Ексел е написан първо за МАС и след това е портнат за ДОС/Windows :)))

Kaза им истината , а неграмотните те заринаха с минуси ;-) Това е то българинът.

Ако не беше бате ви Бил , един хитър адвокат дето освен да присвоява и да краде отвсякъде на друго не е способен, то тогава нещата в тази индустрия отдавна биха имали един по-човешки и достъпен вид, а ние нямаше да плащаме безумни данъци, за да се купуват безмислени софтуерни пакети на администрацията дето работата може да си я свърши и с един елементарен ДОС .... ама нали там няма шаренки пасиансчета .....и не се гушват комисионни

Боже колко мъка има по света,възкликна Моканина като научи за децата на Бил Гейтс,е все по жицата,по жицата и ще стигнете до нахапаната ябълка,напъти ги старецът като гледаше сателитната карта на айфона свой

той по-добре да гледа GoogleMaps, a не iOS6 Maps, че ще се изненада къде ще ги натири.

аз пък не инвесторам нито в тия, нито пък и в ония епъл, които междувпрочем са доста по-нагли и произвеждат топ боклуци.

За теб само China Mobile!

Да им купят по един таблет Samsung да им къса нервичките и малките сами ще се откажат от тия съвременни джаджи.

Таблет нямам, защото това е безсмислено за мен устройство, но имам телефон на Samsung. Много си е добре, не знам какво не му харесваш... В Android има принципен проблем с програмите от Google store (голяма част са криво написани), но ако не си обозваш устройството с тях, няма никакъв проблем... На този фронт консервативността на Apple определено помага...

Ами аз затова не съм написал телефон , а ТАБЛЕТ. Телефоните са си ОК , но таблетите Galaxy е нещо което е добре човек да избягва. Ако иска нещо с Android тези на Asus са много по-удачен избор. Нямам впечатления само от новия таблет на Samsung с Windows RT.

Не знаех, че Бил Гейтс има деца. Да са му живи и здрави. Много се вживява. Да не ивнестирал в конкуренцията - голяма работа! Децата са си деца! Тях не ги интересуват бизнес глупостите на големите. Важното е да са щастливи!

по-важно е да не са умствено болни, комплексари или с меки китки, за да си купуват гнили ябълки.

M$ имат доста голям дял в "ябълката", преди години лично Бил даде карт бланш да купят акции за да не фалират! а другото е ала-бала! ;-)

М-да и това е така, кой знае може Епъл всъщност да е останала просто модна марка на MS - марка безпочвено спорещи модни фенове.

По спомен 200млн.$, по времето когато Ейпъл са най закъсали, защото е щял да стане монополист на пазара и антимонополната комисия е щяла да нацепи Майкрософт. Хем ги спасява от фалит и може да ги контролира, хем избягва разследване. Чудесно решение в стил Бил Гейтс. Предполагам сега акциите му струват много млрд., а и защо има Майкрософт офис за Мак-ове, а не съм чул за офис пакет на Ейпъл за Уиндоус?