Коментари - Sony представи най-горещия си смартфон | IT.dir.bg
назад

Sony представи най-горещия си смартфон

Sony Mobile представи на международното изложение за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас новия си флагмански смартфон с Android - Xperia Z.

Обратно в новината

Коментари - Sony представи най-горещия си смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-маркетингова статия не бях чел отдавна... Това не е новина, а чиста, сто процентова реклама!

Прав си. Такива скрити реклами се познават лесно - личи си необективността. Като нещо ново и иновативно се представят неща, които ги има под път и над път Например Андроид 4.01 е остарял още сега, акто излезе дървеното Сони ще е архаичен Великото приложение, което ще гаси ненужни приложение има към 100 безплатни и общодостъпни аналога, които са в обръщение от години Екрана, който щял да се вижда при всякакви условия го има при всички производители и даже при китайските неизвестни марки. Така че Сони с маркетинг ще пробутват нещо скъпо и остаряло. Е, ще има балъци да се вържат и на тая въдичка. Тази години се очакват над 20 модела чеириядрени телефони с IPS екрани на цени под 300 долара. Тоест - 500лева. Като има комплексари да дават по 1000-2000 за по-стари боклуци, халал да са им Но светът като цяло е умен и затова нагли марки като Сони и Нокия умират Засега от маркетинговите лъжци се държат Ейпъл, но и то ще до време. Самсунг вече ги минаха и то 5 месеца след като излезе великия IP5 Само с реклама не става, балъците намалят

Сори, сега видях че Андроида е 4.1, а не 4.01 Все същия х..

Когато не можеш да стигнеш гроздето то е .........

Когато не можеш да стигнеш гроздето то е ......... презряло :-)

Като с телефон се доказваш като голям, значи си..... смотан

Леново пуснаха в Азия 4 ядрен телефон с 2гБ RAM за 350 долара Като дойде в Европа, всичко друго ще умре. защото е скъпо

Що не караш само колело? Най-евтино е!

И ти не знаеш какво си казал. Често ти се случва нали?

тои япан повер е от един друг форум .нещо се позагуби и виждам че тук се е пренесул.тои е 12-15 годишен пубед които хеитва под всеки матерял.а това япан повер му го измислих аз иначе се казва дошо.питаи го кара ли още ниссан гтр-а в нфс.ако го питаш ще ти каже как гтр-а е по добур от бугатти ваърон.а за сонъ ще кая че през последните 6-7 години са в средата на горня краи по параметри и качество.аз имам сонъ-ерицссон к-800и на 5 или шг и не е мруднал само 2 оригинални батерии сам му купувал като втората преди седмица.а женами купи преди 2 месеца от новите тучове на сонъ х.....с и засега е мн доволна .дошо ае сус здраве а нокя минаваите на андроид че юлтите ще ви изядат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако си оправят и САРовете да не пържат мозъците на децата ще са ок. Единствено облъчването ме спираше досега да си купя такъв телефон при средна норма от 0.7-0.8 за някой върхови модели 02-0.4 жълтите от Сони ни облъчват с 1.2-1.67

Ами че то като iPhone бе... Какво се косиш, виж iPhone-а как се продава, значи и Sony нямат проблем с нивата на SAR...

Аре, аре, тия IP 55 и 57 са далеч под 67 :) А работи ли му тъча кат се намокри? Щот моя си е нисък клас, по-висока защита, 67, ама като се намокри и за няколко секунди тъча ми не сработва. Което не е голям проблем де. Идеално си снима подводно видео и снимки. Та, тоя с limited-а прахо и водоустойчивост колко издържа ?

Не, не работи. Само за рекламата са го направили! :)) А издържа под вода не 67, а 1667 щото има инсталирано приложение - юзър тъпометър.

Брей колко обидени минусчета има :) Нито им обиждат марката, само задаваш въпроси и даже споменаваш за проблеми с ДРУГА марка и цвъкат минуси завалиите :) Логиката е трудна работа, особено за днешната младеж дет ако не цвилиш в захлас по темата, си хейтър :)

ти чел ли си упътването на телефона? там пише, до не се пипа с мокри ръце, което според мен важи за всички тъчскрини с капацитивен дикплей. играл съм си срезистивни, които при студено не работят

> Sony представи най-горещия си смартфон Затова в рекламите показват, че телефонът трябва постоянно да се охлажда, а понякога дори и да е изцяло потопен под вода.

Повече никога няма да си купя телефон на Сони. За моята Xperia Arc S пуснаха два ъпдейта до зле оптимизирания Андроид 4.0.4 и спряха поддръжката. Във форума на Сони хора от цял свят пишат негативни коментари за спряната поддръжда на моделите от 2011 г. Всички чакахме ъпдейт до по-добрия Андроид 4.1, но уви това няма да се случи. Не си купувайте телефон на Сони, освен ако не искате да имате кратка поддръжка. Сбогом Сони, здравей Самсунг, HTC, Motorola и др.

Що говориш глупости бе?! Как пък само на тебе не ти се появява ъпдейт за Arc S, та даже и "гневни коментари" бил чел. Аз съм всеки ден в този форум, тъпаци има от всякакви националности и за всички модели, но за радост- са малко. Айде, бегай земи един HTC или Самсунг, да видиш колко бързо ще се върнеш при Sony.

Я първо чети предиш да пишеш. Блогът на sonymobile: We were glad to provide the Android 4.0.4 upgrade for our 2011 Xperia portfolio across most markets and the majority of models but, after thorough evaluation, we have concluded they will not be upgraded beyond Ice Cream Sandwich.

Зарекъл със се още от далечната 2003, че телефон с марката Сони-Ериксон, или просто Сони никога няма да си купя, дори и да ми го подаряват. Скапани телефони, скапана поддръжка, скапани търговски агенти в БГ (не само за Сони). На петия месец телефона ми спря да работи, а Мтел го взеха "гаранционно", държаха го 2 седмици при тях, след което се наложи да платя пари за ремонта, защото "щетата не била покривана от гаранцията". Телефона го строших още в сервиза, с твърдото убеждение НИКОГА ПОВЕЧЕ СОНИ.

Отдавна изпуснаха ваксата....сега се чудят какво да направят, че някой да инвестира в компанията. Сори Сони!!!

абе, хора! какви ъпдейти, кви5 лева! вие говорите ли изобщо по тези ТЕЛЕФОНИ ! аз си взимам и сонита и самсунги и др. бози ипо- удобни и здрави телефони от сонитата не съм имал