Коментари - Galaxy донесе нова рекордна печалба за Samsung | IT.dir.bg
назад

Galaxy донесе нова рекордна печалба за Samsung

Южнокорейският технологичен гигант Samsung очаква рекордна печалба за четвъртото тримесечие на 2012 година, тъй като потребителите са продължили да купуват смартфоните и таблетите й, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Galaxy донесе нова рекордна печалба за Samsung | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам Samsung и наистина си струва парите -безгрешен , сигурен , "барнат"... ПРосто в момента са на гребена на вълната и "жънат здраво" .Тук няма място за пристрастия ,това са факти .

кореиката на снимката бих си я взел.

Странна работа! Имам 10 инчов таблет Самсунг, 6 пъти ходил в сервиза и никога няма да си купя нещо от тях отново! То не са едномесечни срокове за ремонт, то не са "софтуерни" ъпдейти. Просто угасва и няма начин да тръгне без посещение в сервиза КиК Сервиз за 40 лева. Самсунг? Не, благодаря! Никога вече!

Ти какво си мислиш че IPhone не ходи на сервиз ли?Моите колеги са си ги носили по два пъти до сега... телефони на 2 месеца.А и за твоя сервиз не отговаря Самсунг.Ако устройството ти е в гаранция всичко е безплатно.... поне в нормалните държави.

jizast

Докато има зомбита дето ще им купуват пластмасовите керемиди ще има лапачка и за жълтурите.

Збогм Арле, сбогом Нокия. Новите играчи са Самсунг и НТС.

За Apple e ясно че са сбогом, но Nokia ще пускат телефон с Android, така че там не е ясно. Ще оцеляват явно...

Престанете да пишете глупости... ако таблетът е в гаранция(което е много вероятно) не може да ви искат пари за сервиз, освен ако не е софтуерен нещо проблем(сте омазали нещо!)

Angel Shtilianov

Софтуерно много трудно може да омажеш нещо, което да не можеш да оправиш с ресет до заводски настройки. Освен акооо... не направиш нещо за което да ти искат пари за ремонта (за което в ръководството пише не правете сами вкъщи).

Se taia

Типично изказване на iЗомби. С една дума "Присмял се хърбел на щърбел..." :)

Да са живи и здрави.