Коментари - Иран изстреля маймуна в космоса | IT.dir.bg
назад

Иран изстреля маймуна в космоса

Иран изстреля днес в космоса биокапсула с маймуна, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА и БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Иран изстреля маймуна в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратително! Защо не експериментират с доброволци, а ползват живи същества, които не могат да кажат не! Терор е тотален този над маймунката!

кога почват да набират космонавти от филиповци и факултето ?

Горкото животинче, какъв ужас е изживяло! ....И кво установиха, кат се върна маймуната?!

Luna0102

Ама то ще се връща ли?

показаната на снимката балистична ракета не може да изведе на орбита нищо. просто първо нагоре, после надолу. като гледам тези и космодрум нямат, а това не се строи за 1год., нъл тъй.

епа ние имаме...около 4 милиона космодрума. язе като пръднем и сичко се изстрелва на 20 метра от мене

Горкото животинче!Къде е Бриджит Бардо?

Станишев най-накрая излетя а..

Ама какъв първи етап, преди "ирански гражданин да полети в космоса в следващите 5 до 8 години" Нали в заглавието на статията пише,че вече са изстреляли ирански гражданин в космоса ?!?

Май някой от аятоласите е фръкнал. То разлика май много няма. :)

пак тези муслумани!! кога булгарите-християни сте направят като иран??

Когато започнат да изглеждат,като иранеца на снимката.

Язе мислим да си гледаме мисаля. Та тоооо у космоса имааа млооого криви ракети.

САЩ също не могат да правят хубави коли. Цветни телевизори също не правят. Епълите ги правят в Китай, не знам за Моторола, но като качество последните са най-лоши.

Стига сте лаяли луната.Нека си видим осраните задници. Иран са много напред,затова Америка и Израел искат да я унищожат.

Толкова напред, че в петрол газят, а внасят бензин

Браво на "дир" . Публикува новина?!! А Аз се чудех миналата седмица какви са тези маймуни от "шоуто на канала". Разбира се , че комента ми няма да бъде публикуван /мое мнение затвори цял референдум /...

Нещо като...? Руската космическа програма си е на висота, просто е насочена към друг аспект - овладяването на продължителния престой в Космоса. Достатъчно разумни са да не пилеят средства в неща, за които съвременната технология е недостатъчна.

Една маймуна вече излетя в космоса, останаха още 75 472 845 (по данни от преброяването през 2007-ма)

majmuncho

Ей завиждам му на брат'чеда :)))

няма проблем с излитането никакъв после идват проблемите - кацане жив и здрав

Ако иранските учени не успеят да изпратят човек в Космоса през това десетилетие, не искам да съм на тяхно място.

Не се съмнявай там работят руснаци.

Бачкаториte живеещи си още със спомените от милиционеро-социализЪма и любовта към СССР., са ти дали цели 11 отрицателни вота. Иначе много точно си обяснил, ама кой да те разбере, като си на различно ниво?

Браво на Иран!Независимо от американския и европейски натиск,хората работят .Това е голямо постижение!Можем само да им завиждаме!

Маймуната е в зоопарка в Тел Авив.

А Китай изстрелвали комунисти, но малко оцелявали... Имало много от тях!

Добре че са назадничавите технологии от времето на СССР, че руснаците да правят 8млрд. долара оръжеен износ годишно, и добре че сме много напредничави, че внасяме ВСИЧКО. Ако не знаеш какво означава това - щом сме нетни вносители, значи парите са в изходяща посока и ОБЕДНЯВАМЕ. А за полуграмотен - аз се сещам само за един. Жокер - дават го по новините всеки ден. Повече от всички останали.

в този модерен свят на наука и технологии, добре е, че някой се грижи да не спадне световната бройка на калашници, че току виж секнала далаверата на великите сили да се изтрепват диваците един друг, егати и бизнеса

Брей! От къде тръгнахте,а до къде стигнахте в този разговор! Поклон !

Маймуни не ни липсват, при следващия опит да заявят да им пратим малко от нашите за изстрелване в космоса.

я не ги подценявайте, братския ирански народ ! аз ако си взема маймунка ще я кръстя обама :) на бас че тая така се е казвала:)

кажете как се казва горкия човек!

Що бе нали се е върнал - вярно изпратили човек върнал се маймуна

Не си ли знаеш името?

При толкова много муджихидини чак не мога да повярвам че е маймуна

Браво на Иран!Ние и един кламер не можем да изстреляме.90% от стоките, вкл.и хранителните, са вносни.

Драскач, какво общо имат стоките в магазина с маймуна в космоса?! Или пак да полаеш и политизираш всяка новина? Аман от такива...

Става дума за постижения на икономиката и науката. Иранците развиват космическа програма, а у нас са единствената петролна рафинерия и оръжеен завод, работещи на ЗАГУБА.

dfd,разбра ли накрая, кое е общото или още не?

Всяка една ракета дори и близък обсег на действие може да излети до 120 км. височина и там да отдели "ядрената" си глава под формата на капсула с маймуна и парашут.

Много добре, оставихме и тези да са по-напред от нас. Кога България ще изстреля нещо в космоса пък било то и торба с боклук? ...ама кой ти мисли за това Станипишковци, Промовици и цялата измет са заети само с говорене на клишета и правене на тъпотии

все пак имаме двама космонавти и цял институт по такива технологии. това в иран е 1957 в ссср- балистично/геофизична с куче-тук маймуна. до орбитален има много опити и време. без съветският опит като в китай няма да стане.

Само това ни липсва - да изстрелваме нещо в космоса! То ще са "да", че "не", че референдуми, най-различни милиарди, па ГЕРБ, па БСП, Костов, Фидосова ще каже, че не е космос, а е нещо друго и накрая ще изстреляме някой масал на Биби.