Коментари - САЩ обмислят да пуснат безплатен интернет | IT.dir.bg
назад

САЩ обмислят да пуснат безплатен интернет

Правителството на САЩ планира да изгради национална Wi-Fi мрежа, чрез която американците ще могат безплатно да сърфират в интернет и да разговарят. Инициативата се поддържа от Google, но телефонните оператори и интернет доставчиците са против, пише "Вашингтон поуст", цитиран от TechNews.

Обратно в новината

Коментари - САЩ обмислят да пуснат безплатен интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижда се края на скъпите GSM услуги. Тези оператори още от сега да се ориентират към обслужването на високоскоростни TV и интернет канали.

Като изключим всички по-маловажни плюсове и минуси, това би било чудовищно замърсяване на ефира за пореден път, с много негативно влияние върху всичко живо и естествено! Може би това е главната скрита цел на сатанинската секта NWO и подразделенията й? Освен тоталното контролиране и промиване на "мозъци" де.

Хаха, е мислите ли, че тогава американците ще си купуват толкова евтино телефоните от 3-4-те главни оператора? Нали затва ся им ги дават евтино, че да бъдат на договор за разговори и интернет. Как я виждате тая работа да ползват безплатен интернет който да не се плаща на оператори? Мчи то ако е безплатен и както съществуват програми за разговори и съобщения през интернет, а не през оператор, нали операторите ще фалират бре.

Това означава нов стандарт за предаване на данни което означава: 1. Нова потребителска техника 2. Нов софтуер 3. Нови "умни устройства" 4. Реализация на печалби от фирмите производителки 5. Реализация на печалби от прекупвачи особено в България 6. Предпоставка за ново пране на пари 7. Закриване на фирми производители - преименуването им т.е. предпоставка за т. 6 А готино ли е ?

Готино е, разбира се. Технологиите продължават да се развиват така или иначе. В случая просто ще бъдат използвани за осигуряване на безплатен нет, а дори това да не стане, безжичният нет ще продължи да еволюира. Така че няма какво да ви притеснява.

безплатен обед нема. все едно да ти дадат безплатна мечка, ама първо требе да изпиеш 10 литра кола.

Ама тези искат съвсем да унищожат комунизма,не на шега....

Напротив, точно това си е комунизъм отвсякъде! На всекиго по нещо, възможност за тотално следене (с твое съгласие, щото нета ще е безплатен) и централизация на власти капитали с цел по-лесно да ти разкажат играта после!

Като е безплатен няма да има нужда от официална регистрация с истински данни. И няма начин да те проследят - невъзможно е. Другото е, че могат да филтрират трафик по избор - спиране на торентите. Още, скоростта няма да е невероятна. Ако искаш скорост и качество на връзка - платен и наземен интернет.

ще може ли да се гледа порно от замундата на тоя нет ?????

уу, комунизмът в информационното общество идва :) Урррааа :ПП

Това може да стане у нас сега и веднага ако всички си отключим WiFi мрежите като най-малката полза от това ще е , че ще заличим организираните престъпни групи Ментел , Грабул и Взимател !

Е нали все пак някой трябва да плаща за да си отключи мрежата .

В Америка всички млади хора които учат имат безплатен интернет. Безплатен защото не плащат на монополите и защото са си го направили сами! И когато положението става не контролируемо правителството го прави достъпно за всички ??? Какво правят младите в Б-я ? Че аз с 200 лв. разходи ще покрия целият град. Толкова ли сме глупави да разберем , че за това пари не трябва да се дават.

Че 200 лв ще ти стигнат ли само за ток?

Пари за ток няма да давам! Да не бе сателитите които излъчват от космоса тока им струва 200 лв.Твоят рутер колко ток хаби аааа????

А сега да видим, кой кого ... Чудя се защо ли скимтят телекомите!? ... Май ще да е за парите, дето веке няма да грабят ... :) А дано скоро и по целия свят! А у нас като верни другари на американците - утре, други ден :)

Това няма да стане. Не и в Америка. Тук е пълен монопол на 2-3 компании и те няма да допуснат никога някой да им вземе хляба. Само хвърлят прах в очите на баламите. Скоро и безплатен бензин ще раздават.

"Тук" ??? Ти да не си в Сунгурларе, а си мислиш, че си в USA? Щото тези глупости които си нашляпал, не се отнасят за там !!!

сичкото сиган мрази бизжичниа интренет

В Пазарджик вече започна изграждането на такава безплатна мрежа. Изпреварихме ги :D

Истината е, че Гугъл изпаднаха в спор с доставчиците на услуги и търсят как да си го върнат. Проблемът е в това, че Гугъл генерира много голям трафик и притиска доставчиците да увеличават скоростта на мрежите си. Този трафик не носи приход на доставчиците и инвестицията не се връща. Доставчиците буквално получиха директна заплаха от Гугъл, че ще използват механизми срещу тях, ако не се направят тези ъпгрейди. Тази война е на 4-5 месеца и вече започва да става интересно.

Google сам по себе си не генерира трафик. НАй-много безмислен трафик се генерира от нерационално написани, омазани с реклами, скриптове и анимации сайтове. Любимият ни дир не прави изключение.

Рони

Ами като индексира сайтовете ?

Google са единствената компания която може да работи заради идеята и заради хората. Браво

Мдааа и един мармот...

Рони

Според анализатори, използването на национална Wi-Fi мрежа ще увеличи приходите на интернет гиганта от реклама.

стига с тоя безжичен нет и подаване на електричество и тем подобни неща, че ми се изпържи мозъка:) якото облъчване разбираш ли:) 'ай' няма нужда! ние си го крадем и по жицата, тъй че... :)

" че новата мрежа може да предизвика смущения. " ами огромни смущения ще има в годишните им баланси, разбира се :)

Това е бъдещето. Това ще стане, ако не сега, то след 5 или повече години.

И ще се чудят после защо изчезват пчелите и птиците.

Безплатен обяд няма. Особено при американците, има нещо гнило в цялата работа

Явно рептилите и илюминатите искат този безплатен интернет за да могат да ни покорят завинаги, след като плана им със самолетните кемтрйлс не успя :)))

"телефонните оператори и интернет доставчиците са против" - има си хас да не са!