Коментари - Пуснаха на пазара мини дрегер към смартфон | IT.dir.bg
назад

Пуснаха на пазара мини дрегер към смартфон

Американска компания пусна на пазара мини дрегер с безжична връзка към смартфон, с който може да се похвалите във Фейсбук и Туитър колко сте изпили през деня, пише в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха на пазара мини дрегер към смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Духайте...

Па я че си вземем 5 каси бира и че си пием-пием, без да се мерим със смартфоно :П

Андроидът пак на опашката, а за уиндоуз и берита хич не споменават ;)

Притежателите на Android и MS Windows не се напиват от мъка когато видят за какво са си дали парите ;)

Този дрегер е за пияндета само...

Пуснаха на пазара мини дрегер Американска компания пусна на пазара мини дрегер с безжична връзка към смартфон, с който може да се похвалите във Фейсбук и Туитър колко сте изходили през деня. Устройството може да работи в три режима на "публичност" - кодиран, личен и напълно открит. При последния ползвателите могат да направят обществено достояние своя "фекален дневник", като ще могат да качват и съпровождащи снимки в социалните мрежи за своите изхождения и за степента на постигнатото облекчение. В сайта на дрегера пък може да бъде видяна световната карта на анонимните потребители в нужда и графики на това къде в момента най-много се изхожда.

То пък едни пиячи... Според сайта bactrack(.)com, тези които го тестват в Сан Франциско са си поставили тестовете на Google Maps - зелени (0%), розови, червени (0.126% max)... т.е. спокойно могат да карат кола след сериозните "тестове"...