Коментари - Бил Гейтс отново е най-богат в света | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс отново е най-богат в света

Бил Гейтс, основателят на софтуерния гигант Microsoft, си върна титлата "най-богат човек на света", според класация на Блумбърг. Състоянието му се оценява на 72,7 млрд. долара.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс отново е най-богат в света | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, какво пък толкова - седемдесет и няколко милиарда гущера. Това е по-малко дори от годишния брутен вътрешен продукт на България.

Братовчеда Бил се представя добре напоследък. Трябва да му звънна че отдавна не сме се чували.

Питат Бил Гейтс колко време му трябва за да спести за едно Ферари. Бил почва да брои - 1, 2, 3, 4, 5 - Готово, спестих :)

Не се забогатява нито с интелектуален, нито с физически труд. Забогатява се с далавера. Да си посредник между две нуждаещи се страни. Билчо Гейтсчо уж дари парите си за благотворителност и пак си стои най-богат, как става тая работа.

Ами с акъл, как да става. Тя всяка работа става с акаъл. Ама българите-балкнци все още не мислят така. Дават луди пари на бачкатори, стимулират бачктори, произвеждат НЯКАКВИ бачкатори, а после плачат, че немали. Ами плащайте за акъл, инвестирайте в акъл, ценете го и ще видите разликата. Или е страшно това, щото акъла после може да измести слугата близач, настанил се на господарско място, чрез език или задник. Донякъде е така, донякъде не. Въпрос на мъдрост :)

Довечера като отидете в магазин на касата кажете да пишат сметката на Бил Гейтс, защото той бил най-богат в света.

Браво Бил! Следващият път, кто се видим - ти черпиш...

Слим купи дял в Мтел заради подобния на Мексико модел на телеком без много иновации в картел с основния конкурент. (Цените на Мтел и Глобул са почти еднакви - втори най-високи в Европа спрямо дохидите според ЕВРОСТАТ/мобилния интернет също е по-скъп от някои Европейски страни) Дали хората в България ще отделят от хляба, за да умножават парите от наркотиците в Мексико до като стане отново най-богат? Защо не се ограничи в България монопола както в Мексико - имаме пряко контролирани политици - от банки, телекоми, електроенергия -явно така се правят най-големите пари и най-нещастния народ!

Българинът тъпо и упорито не ще да повярва, че никой няма да му намали цените заради това, че доходите му били малки.

Така е. Затова е време българина да хване нещата в свой ръце и да прати разни Ментели и подобни там, дето слънце не огрява!

Камък ми падна от сърцето, като прочетох тая новина :) Така се бях притесни за Бил....

"Човек", който никога не е работил, но е натрупал несметно богатство на гърба на пчеличките си, ОСТРО критикува някой бедняк, че си направил ЕВТИНО (щото безплатно НЕ е!) копие на развлекателна ИЗЛЮЗИЯ (разбирай - филм, музика, софтуер)... И не само го критикува, ами репресира сгърчения беднячец по най-зверски начин...

си просто злобен глупак скрий се някъде

Хахаха..някой не си е пил хапчетата днес

Този неработещ да не е намек за Бил Гейтс ?

Научете се най-сетне, че умствения труд е много по-тежък от физическия. Човека е успял да организира и постигне всичко това - значи го заслужава. Ти пишеш мнения в работно време, значи си заслужаваш съдбата на лузър (като мен).

Умственият труд както тук, така и навсякъде струва ЖЪЛТИ стотинки! Човечеството си люби само волската сила и юмрука, за съжаление. Другото са само поетични фантазии. Та истинските интелектуалци - инженери, програмисти, учени... те остават никои, а мениджърите, тарикатите, шарлатаните аз НЕ бих нарекъл интелектуалци. Умен е НЕ тоя, който е натрупал пари, щото мафията има най-много, но бива Човешкият Дух към друго да се стреми... Иначе Светът си има лъвове, има си крокодили, "човек" за какво му е?!

Пешо, няма такова определение кой труд е по тежък. И умствения и физическия си имат трудности. Така, че малко по справедливо трябва да е разпределението на парите в световен мащаб. Ако хора като Бил Гейтс създават електронни глезотийки за забавление, то хората с физическия труд създават благата с които се изхранваш. Защото преди години човечеството е съществувало и без компютри, но без храна никога няма да може да съществува.