Коментари - Шефът на Mozilla подаде оставка след седмица на поста | IT.dir.bg
назад

Шефът на Mozilla подаде оставка след седмица на поста

Съоснователят на Mozilla и създател на програмния език JavaScript Брендън Айх се оттегля от новия си пост на изпълнителен директор на Mozilla.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Mozilla подаде оставка след седмица на поста | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-голям боклук от М(Г)одзилата за Андроид едва ли има. При въвеждане на текст замазва част от екрана. Няма папки за фаворити. Постоянни сривове, вкл.изискващи пълен рестарт на таблета(Самсунг). Скорост на плужек. Ъпдейтите често водят до влошаване, като при голямата смяна на дизайна към по-калпав. И, както е видно, педерастия в мисленето довел до загуба на баш-яваджията! Така че, "погрижи се за таблета си": отърви го от екобоклука на Годзилата !

Свали си някоя игра и не се напъвай да мислиш. За теб може би не е от значение но Мозила е флагшипа на броузерите с отворен код. В интерес на истината статията казва, че е бил отстранен именно защото се е борил против хомо браковете. Ти обаче и това не може да разбереш. За какво да влиза в диалог с теб човек ако не може да разбереш смисъла на статията?!

Докато българите се правят на големи мъже, циганите правят деца. Също, в България можеш да крадеш на воля, без значение дали си хетеро- или хомосексуален.

Не знам дали знаеш, но деца се правят от двама. Нещо за българските жени да кажеш? Или само мъже ти се въртят в главата.

дкми

Никога не съм харесвал Mozilla, но това, което става е притеснително! Не говорим конкретно за Mozilla! Значи, ако си шеф на някоя голяма компания не можеш да кажеш, че не възприемаш т.нар. "еднополови бракове".... и кой в случая е дискриминиран? Що пък да не мога да кажа, че не възприемам "еднополовите бракове", след като аз не ги възприемам??? Да си се ee кой както си иска и с който си иска - проблем няма. Но не и да ми го натрапват постоянно, и когато не съм съгласен с натрапването - аз да съм лошия... никой не им пречи да се еат, да се "обичат"... дразнещо е, че винаги го натякват, и ако някой не е съгласен с натякването им - са "дискриминирани"... тоя свят не върви на добре...

Напротив, той може да го каже. Просто ще отблъсне една достатъчно голяма част от потребителите на Mozilla и затова се оттегля в името на бизнеса. Всичко е за пари.

Ще отблъсне... по-тъпата част от потребителите на Mozilla... Знаеш ли колко ме интересува, ако колата ми върви, дали шефът на Ситроен е гей или не?!

С други думи, пе...расите в Mozilla са мнозинство!

Ужас! Ако не си Педе...т няма как да заемаш висши позиции на практика !