Коментари - Учени разкриха 3 тайни за Марс | IT.dir.bg
назад

Учени разкриха 3 тайни за Марс

Американски и японски учени разкриха отведнъж три тайни, свързани с миналото на Марс.

Обратно в новината

Коментари - Учени разкриха 3 тайни за Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А четвъртата тайна-кога?/за извънземните,де/.

О Марс, землю македонска !

"... учени РАЗКРИХА отведнъж три тайни, свързани с миналото на Марс ... Учените ПРЕДПОЛАГАТ, че ..."

Оня написал преди 5000г друг написал преди 2000г, трети написал 681 а незнам кой си написал 42, а ти как избра на кой да вярваш??? Ето, и аз ти пиша че история славяноциганска е написана от Р(точка)ОВЧ с турска писалка, ама ти на мен не вярваш нали??? А марсианците са открили три урни наведнъж, но няма кой да донесе бюлетините за преброяване и те за тва не участват в политиката и никой не знае за тях! ся Вдяна ли???

Нали знаете какво пише в легендата за сътворението на древен Шумер? Как преди много години Земята( Тиамат) се сблъскала със спътник на Нибуру(десетата планета, която НАСА съвсем скоро 'откри', че има доказателства да съществува) и се разцепила на 2. Едната част станала Луната. Сега вземете по един глобус и вижте как континентите са 'концентрирани' само в едната половина. Може и да прочетете другите шумерски митове. Примерно за Потопа - едно към едно с библията, само дето писано 5000 години преди това.

Само предполагам, но нали ги четеш в оригинал тези шумерски митове. Отново само предполагам, но е много лесно и удобно отговорите на всички въпроси, които някога някой е имал да са вече дадени в една книга - мит, библия, коран ... И сега вече не предполагам, а знам, че е много трудно да съставиш теория, която да отговаря на известните към момента факти и да може да издържи на тестовете на времето и новите Факти. И да понякога теориите се оказват грешни но все пак благодарение на Хората създаващи такива теории в момента водим този задочен спор седнали в удобните си къщи и пред компютрите/телефоните си.

И в науката нахълта чалгата!

точно така беше, помня го сякаш беше вчера... добре го е измислил хамериканица....... а анимацийка няма ли??? как новина без анимацийка, как ще ви повярват феновете на деспасито че това е истина????

Що да ги слуша човек тях като те има тебе тук да лееш познание изпод шапката от алуминиево фолио за веещи се във вакуум байряци и подобни, кво разбират те там в НАСА.

Що за простотия? Преценили по падналите на Земята марсиански метеорити?!? Ми що до сега не прецениха звездите да достигащата до Земята светлина.....?

Ами, всъщност, точно това правят - преценяват звездите по достигащата до Земята светлина ...

Светлината генерирана в ядрото на една звезда според официалната теория, пътува до повърхността и десетки или стотици хиляди години, като по пътя към повъхноста и бива непракъснато поглъщана и излъчвана от атомите на плазмата. Когато напуска фотосферата на звездата, тази светлина отразява състоянието на плазмата в горните слоеве на звездата. Тя не може да даде информация за състоянието и химическият състав на ядрото на звездата. По същият начин има сериозен технически и принципен проблем да се определи дали светлината идваща от по-далечните обекти на вселената извън пределите на слънчевата система, не е претърпяла сериозна трансформация по пътя и до нас. На практика оценяването на далечните космически обекти по излъчваната от тях светлина е по-скоро гадателство, отколкото обективна наука, защото самото космическо пространство е физическа среда, която активно взаимодейства с градивните частици на материята и благодарение на нея е възможно разпространението на електромагнитните вълни.

а бе и аз предполагам че на марс има зелени човечета ама па кой ли ми вярва

Цъ, червени са. Питай в Холивуд, ако не вярваш.