Коментари - Какво интересува хората в интернет | IT.dir.bg
назад

Какво интересува хората в интернет

Потребителите на интернет се интересуват най-вече от училище, кино и порно според проучване на руската IT компания "Яндекс".

Обратно в новината

Коментари - Какво интересува хората в интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз се интересувам най-вече от сайтовете за проститутки - "Ало.бг" и "Адам и Ева", както и от сайтовете за безплатно запознаване Елмаз, TWOO, Гепиме и т.н. За разнообразие чета и новинарските :)))

Преди няколко години бях чел,че 75% от влизанията в нета са в порно сайтове.

Хммм...аз се различавам доста от масовите търсения казани в статията. Работно време нямам. Работя сервитьор сезонна работа само,а интернет там нямам. Второ нямам деца а университета го завърших вече. Никакви домашни, училища, финанси и прочие. Напоследък в гугъл търся две неща: Кога България ще приеме еврото. Това е едното, като после от инструменти и независимо кога слагам за последната седмица. И да прочета има ли нещо ново писано и повече информация по въпроса. Или кога България ще влезе в еврозоната. Другия въпрос който търся в гугъл е: нови канали по цифровата ефирна телевизия 2017. Тъй като съм с декодер и антена и не плащам за телевивия. Всички канали ги има в интернет напълно безплатно дори и спортните за Ф1 и т.н. Но се надявам да пуснат както обещаха още 2011г. към 45-50 канала както е в Германия и Италия. Ако ги направят от 6 на 45 както обещаха тогава и аудиторията на цифровата ефирна телевизия у нас ще се увеличи и поне половин България ще гледа ефирна телевизия с декодера или със ЛСД-то ако не сте със стар телевизор и външната антена на покрива. Както са сега германците и италианците. Но с 6 канала каква аудитория искат? Даже са си и 3 канала само. 45 напълно безплатни канала като на кабеларките и до 1 година след пускането им кабеларките ще залязат и всички ще гледат безплатните канали по ефирната телевизия. Може да има и 5 максимум 10 кодинари, но задължително 80% от тях напълно безплатни, както е в Германия и Италия и въобще по света. Друго което се интересувам, здравословния начин на живот, ползите от една или друга храна, вредата от дадени неща....и така. И малко филми.

пп. никакво порно. Вече не търся нито от компютъра нито от смартфона. Тъй като установих, че то пречи на социалния живот и по точно на намирането на приятелка.

В Германия телевизията не е безплатна, а интернетът е с такава скорост, че можеш да забравиш за телевизия с поносимо качество. За информация - ако в даден имот има човек с адресна регистрация, то има и сметки за телевизия. Знам, че навремето са проверявали дали имаш телевизор, но сега не е така. Живееш ли там, значи гледаш телевизия. Разбира се, може да не се регистрираш, но ще те усетят (по сметки за ток, съседите ще те изпеят ...) и тогава полицията ще почука на вратата и ще те покани в общината. Има и друго - имаш ли кола, плащаш за радио. Мисля че беше от порядъка на 18 евро на месец. Като теглиш чертата - за интернет, телевизия и радио там дават доста повече пари, нищо че уж две от тях са ефирни, което на български значи - безплатни.

така, само че скоростта на интернета, в зависимост от селото, разбира се, не е толкова/хич зле, а рундфункбайтрагссървис да горят в ада до 99-то коляно :)

Порно, хейт, нарцисизъм(фейсбук) и губене на работно време.

Работното време не се губи - тогава получаваш заплата, независимо какво правиш. Лошото е, когато си губиш за глупости от свободното време.

А, в България и чалга клипове.

С други думи, хората се интересуват от това, от което винаги са се интересували.

не казва нищо за търсенето на борящник в русия

Водка и боярищник се търсят в магазина, не на екрана. Ние ще ги гледаме или ще ги пиеме

Това е манипулирана новина !!!. Не пише нищо за ВОДКА ?

това не може да не е филтрирана новина, в Русия знаем че номер 1 е винаги Путин ..

Каква ирония! Интернет е направен първоначално, като връзка между университети и научни институции основно за научен обмен на данни и информация!

Само едно - порно.

хората или руснаците показателят за света е гугъл не яндекс!

Така е. За руснаците са само 3 неща..кино, образование и порно. За останлият свят е САМО порно - думи на Гугъл!

Цанко

"За руснаците са само 3 неща..кино, образование и порно." Нека да назовем нещата с истинските им имена: гледане/сваляне на пиратски филми, преписване на домашните и ч_кии. И понеже останалият свят малко от малко се свени да краде и мами (не че са толкова по-благородни, но ако ги хванат, ще има последствия), то им остава само последното.