Коментари - Руски робот-беглец се ръкува с Владимир Путин | IT.dir.bg
назад

Руски робот-беглец се ръкува с Владимир Путин

Руският робот-беглец, "който помни всеки, с когото се е срещал", се ръкува с Владимир Путин на изложба в Перм, съобщи в. "Дейли мирър".

Обратно в новината

Коментари - Руски робот-беглец се ръкува с Владимир Путин | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарите обаче ме кефят! Определно! Смях се от сърце! А иначе, голямо чудо. Аз гледах робота Азимо когато беше на "турне" в София в Международния Експо Център на Цариградско шосе.

в русия ще има роботи докато не се научат да попълват документи за емиграция

УЖАС! Как смее да бяга? Путин да го прати веднага в ГУЛАГ!

И роботите искат да избегат от Русия

изкуствен идиот се ръкува с естествен идиот

Путинбот.

Пълен цирк. Робота има пръсти, но те останаха неподвижни, т.е. ръкуването е нещо непосилно за този уж робот. Цялата работа е на ниво ТНТМ в България от преди 30 години. Тогава правехме такива роботи. И преди путлерастите да заплямпат глупости, че сега не правим уточнявам: Фирма "Милара" Пловдив: По производство на военни роботи сме 1 в света. Мисля, че между 80 и 90% от роботите, които се използват в американската армия, са производство на Milara. Военният робот не е наш дизайн, ние сме производителите. Роботите служат като сапьори, но също така, ако им сложат камери, могат да се използват и за други специални цели на армията и полицията. В Ирак имаме 5000 робота. Традиционно големите държави в роботиката са САЩ и Япония - си остават силни. Те се фокусират върху дизайн, разработка и производство на нови системи. Например в нашата ниша - роботи за полупроводниковата индустрия, най-силната фирма в САЩ е Brooks Automation. На второ място е Genmark, която също има значително българско участие. Milara се нарежда на трето място.

Фирмата СПЕСИМА произвежда специализирани роботи за автоматизация на хоризонтални машини за леене под налягане на цинк, магнезий и алуминий, които се изнасят в повече от 30 страни по света като Германия, Франция, Великобритания, Австрия, Испания, САЩ, Бразилия, Мексико, Тайван, Сингапур, Китай, Южна Корея, Малайзия, Индия и много др. Продуктите на фирмата, които са патентовани, се отличават със своята висока надеждност. СПЕСИМА ООД произвежда повече от 120 специализирани роботи годишно. В тази дейност участват като доставчици много чуждестранни фирми (Siemens, Schneider Electric, Camozzi, SEW Eurodrive, ABB, Lapp Group, General Electric), а също и българските партньори като Ванико ООД, Роботика ООД, Еми АД, Чита комерс ООД, Семис СД, СТС електроникс ООД, СИЕ инженеринг АД и много други.

Руснаците също имат военни роботи, а по отношение на автоматизацията на електрозадвижвания са на водещо място в света. Много други държави също произвеждат роботи - Китай, Индия, Корея, Франция, Великобритания, Турция.

Остави ги путлерастите, те са си такива. Не се променят. Чуя ли някой да се квалифицира сам като "русофил", веднага ми става ясно че е българофоб. Това на практика означава, че никога не би се зарадвал на чисто българско постижение, каквото и да е то. Както това, което привеждаш за пример в случая. Няма да се занимавам да го разследвам доколко отговаря на истината, както обикновено правя. Въпросът е в принципа: Чуе ли че нещо е направено в България, ако не се подчертае дебело, че без руска помощ това не би могло да стане, така нареченият "русофил" започва веднага да бълва огън и жупел по всички несъгласни с него. Тоест, как така ние се осмеляваме да пренебрегваме "великата" Русия, без която ние ще се превърнем в едно нищо!!! Ето, това е "русофилът". Безродник. Дано изчезнат в близките десетилетия тези паразити!

Руснаците са МНОГО НАПРЕД с разработката на роботи, колкото и да квичат соросоидните тъпунгери. Има два института, които само с разработката на роботизирани комплекси се занимават, отделно - университетите и отделно военните лаборатории (на мен са ми известни 4). Обаче тая история за БЕГЛЕЦ е просто рекламен трик.

Аз ти казах ония ден че си луд. Сега си взимам думите назад. В действителност ти си много луд.

Два института с по 2 хиляди души всеки, да. Остава и някога да направят нещо, такива ги имахме и в БГ преди време.

Аз и не очаквам соросоидни тъпунгери да се съгласят с мен, но само един въпрос? Кога за последно си бил в Русия?!?

Е*бати робота:избягал.от къде е избягал и защо?да не са го били?много ли е бягал?ентусиазирано се ръкувал.ми смешно ми звучи.

Как "защо е избягал"? Ами проявил е интелект. Собствен интелект, какъвто роботите на капиталистическите страни нямат. Руските роботи вече мислят. Те винаги са били уникални. А вие не разбирате тънкия намек. Е, малко са зле с батериите, но те сигурно са били китайски, но всичко друго им е супер ;). Изобщо, руското джудже е най-голямото на света ;).

Агит напъните на руснаците не ги бива, никога не ги е бивало откак се помня. Робти могат да правят не повече отколкото примерно в Уганда правят космически кораби. Но подривната им дейност, саботажа сред цивилизования свят е на супер ниво, никой не е постигал и наполовина резултатите на Путин.

А В САЩ КОЛКО РОБОТИ СА ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АМЕРИКАНЦИ, ЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО. ДА ОТКРАДНАТ НЕЧИЯ РАЗРАБОТКА, ВИЖ ТОВА ГО ВЪРШАТ, ТЪКМО ИМ ИЗЛИЗА И БЕЗПЛАТНО.

Как точно производството на роботи в щатите променя факта, че в Русия правят роботи колкото в Уганда - космически кораби бе айнщайне. Все такива гении ви изравят за руски слуги-агитатори, затова и им е такава безнадеждна агитацията.

Този руски "робот" е като златния Трипио от Междузвездни войни, вътре се е заврял един руснак и говори. И Путя, понеже нищо не разбира, мисли че е робот.

Тва е "робот" дето се управлява от човек с дистанционно! Хванаха ги, че лъжат вече! До кога ще я подмятат тая тенекия с електродвигател рубладжийските парцали!

ПАРЦАЛИ СА ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО ЗАРАДИ СЛЯПОТО СИ ПОКЛОНЕНИЕ НА ЗАПАДА ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИТЕ В НАРОД ОТ БЕКЯРИ И ПРОСТИТУТКИ, И ГО РАЗСИПАХТЕ ОКОНЧАТЕЛНО СЪС СЛЕПИЯ СИ НЕНАСИТЕН, ЧРЕВОУГОДНИЧЕСКИ ГЛОБАЛИЗЪМ И ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО.

Заради репутацията на робота и височайшата визита и въпреки непредвидимите последствия, се наложил временен демонтаж на бойните глави.

Хаха, това е фейк робота, който "спаси" дете от падащи кашони във фоайе. После се оказа че всичко е постановка, а кашоните са празни. Екипът, разработил цялата тая простотия вече 2 пъти е уличаван в измама.

Дори роботите са разбрали, че в Русия няма живот и се опитват да избягат. Само нашите русофилистици милеят за мурзилщина.

... и само у нас олигофрените се опитват да усмиват нации който разработват ракети, роботи, подводници и самолети.....

Първо се научи да пишеш на български! После вече се опитвай да даваш мнения.

Русия се прави че разработва роботи.

Само у нас илитерати си мислят, че могат да раздават акъл. Научи се да пишеш и тогава давай оценки, неграмотнико.