Коментари - Сексът - проблем при колонизацията на Марс | IT.dir.bg
назад

Сексът - проблем при колонизацията на Марс

Британската астронавтка Хелън Шърман нарече секса главна опасност при колонизацията на Марс.

Обратно в новината

Коментари - Сексът - проблем при колонизацията на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХОХОХО....все още технологично, е изключително трудно да кацне дори малък роувър от няколко килограма, интересно как ще кацне цял кораб, тежащ дори десетки тонове....тоя Мъск да си го прибират в лудницата

"конфликтите в женските колективи се срещат по-рядко, отколкото при мъжет" ?!?! Моля ?! Точно с три шунди работя, то ден няма без някоя да е яхнала метлата! Тия "учени" да ми ядат аспержа!

сега сумата и организации на лесбийки и педали ще скочат срещу марсиянската програма.... а ракетата мъжка или женска ще бъде???

ще е не точно това, което е състоянието на Марс, а какво има като метални астероиди в астероидния пояс след Марс!?Предполагам, от марсианската колония ще се подбират, наблюдават и облъчват астероиди, с лазерен лъч или електромагнитни вълни, за да се по установи по отразените от наблюдаваните астероиди вълни, дали и кои са от необходимия метален тип и какви са металите в тях!?Много ще се търсят такива, съдържащи достатъчни количества редки метали, така необходими за развитието на върховите технологии!?Ще се търси начин за достигане до тях и как да се транспортират после към Луната!? И как и къде ще бъдат спуснати на повърхността и!?На светлата страна на Луната предполагам, ще бъдат изградени енергийни полета, преобразуващи вече, много мощната там слънчева енергия и използването И, за разфасоването на спуснатите метални астероиди и термичната обработка за отделяне на видовете метали един от друг, в специални производствени устройства!? Изградени в безопасните сенчести места на лунният ни спътник!? След това, добитите метали могат да бъдат спускани на земната повърхност и използвани в промишлените производства!?Огромна полза ще е за земната природа, защото много от промишлените замърсявания, при произвеждането на земната продукция свързана с производството на метали и машини, ще бъдат изнесени извън Земята и земната природа ще бъде възстановена и поставена в необходимото равновесие, за да се гарантира безконфликтното по-нататъшно развитие на човешката цивилизация!?

Пич ти си невероятно тъпо парче. Луната няма "светла" и "тъмна" страна. Тя има "обратна" страна и не защото та живеят хора от ЛГБТ обществптп,а защото тя е винаги обърната с едната си страна към Земята. Иначе си се върти и има ден и нощ като тук:)

още преди, ти да си се пръкнал на тази планета, гнусен и извратен кретеноид "kritkoski" ли си, какъв тъпанар се пишеш там!?Говори по съществото на засегнатия проблем, с начините на развитието на човешката цивилизация, а не да ми се правиш на мозъчен чикиджия, който още не е разбрал защо мята крачоли по земната повърхност насам-натам, като обезумял!?

сам плюсове, че ставаш пределно смешен!

от Телетубис ли черпиш идеи???

Руснаците са решили проблема със секса но за съжаление нямат технология за заселване на Марс и разбира се пари за това удоволствие. А Мъск е умен иска да изстиска богатите от целия свят и да спечели още повече пари като стане нещо подобно на първата американска компания построила железопътна линия до Калифорния тогава един незаселен и беден щат.

конфликтите в женските колективи се срещат по-рядко, отколкото при мъжете.... ВЯРНО на 100%

Надявам се ирония...

= Муцка, как ми стои скафандъра? - Малко се е надул, да няма проблеми с налягането? - Искаш да кажеш, че съм дебела? Пачавра мръсна!

Ами на Марс ще е който еал на Земята еал, който не е да се е*е сам :)

С какви фиктивни проблеми занимават съзнанието на хората. Човечеството гарантирано няма да стъпи на Марс. Но сме свидетели на поредната вавилонска пропаганда, която върви успоредно с пропагандата за опасноста от изкусвен интелект какъвто няма, новата теотрална постановка със свернокорейският дикатора Ким, който държи нервен прсът върху ядреното копче, и митичната неуловима ИД, с глобалното затопляне в резултата на стопанската дейност на човека и куп други, защото искат да съберат и обединят света в сатанинските заблуди на Вавилон, подпечатани с белегът на авторитет на папството -неделния закон, който противоречи на четвърта вечна Божия заповед. Не случайно единствената в декалога започваща с думата "Помни". Защопт Бог отдалеч ни е известил какво има да стане до краят на човешката история на тази Земя натрупана за огън. Затова не е време за мечтания, за гордост и суета и за преследване на преходни неща, а за размисъл, покаяние и отвръщане от греха, който е безсмислен и в противоречие с живота, понеже времето до краят е кратко, и събитията ще се развиват с голяма скорост до финала.

Скрий се бе. Бог няма. Това са измислици на прости умове за да прехвърлят вина за последиците от техните действия и най-вече бездействия.

Човека може и да е малко хахо, но е прав за Марс и други неща. Е като забие в религиозните теми наистина става неудобно, но всеки си има недостатъци.

Обикновенно по начина по който протестирате, говори човек който реже клона на който седи, като не търси начин да се отвърне от греха, който е в противоречие със живота и търси удобно успокоение за своята съвест. Понеже вътрешно знае че има Бог, защото сме създадени с това познание като съзнателни, интелигентни, разумни и морални същества със вроден стремеж към любов, истина, спаведливост, радост, смисъл, хармония и бъдеще. С духовен стремеж да търсим и с възможността да познаем нашият Създател чрез Неговото могъщо слово и дела. Затова знаем, че прецизно настроената вселена има рационално обяснение и можем да се любуваме на нейната красота и величие. Защото и вселената и ние хората сме Създадени от един и същ рационален Творец. Човек който не мисли че вселената има рационално обяснение и може да бъде изследвана чрез методите на науката, не може да се занимава с истинска наука. А след като причината е винаги по-голяма от следствието и, причината за появата на вселената е по-голяма от самата вселена и е по-сложно устроена.

Новината тук е, че англичаните правят секс... като ги гледам какви са стерилни откъм емоции все си мислех, че заченат ин витро....

също има. Та какво казва тази овца за полетите с един пол? Ще се търсят и ревнуват еднополови многоъгълници - тя може би за това мечтае.

Вместо публично да разказваш колко си обратен/обратна придържай си се към химическия молив и стените на обществените тоалетни. Има очевидно решение - просто правят екипа от необратни. И престани да си клепаш сам плюсове на кенефните си писания, сериозно ли очакваш някой да повярва, че има хора дето ще се впечатлят от тъпотиите ти та и да ти цъкнат плюс.

Мъжете на мисия до Марс, жените - до Венера!

Аве обратно ве!

да ги кастрират и си решават проблема с ражданията. а пък ако някои не слушат да ги пуснат извън ракетата и да ги приберат като се връщат на Земята. непослушните ще бъдат много омекнали и послушни. :-)

ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ЛЕЗБИ . ПРАЩАТЕ САМО ПЕДАЛИ НА МИСИЯ И ГОТОВО .

Секса е проблем и на земята.Аз искам да я чукам,а тя ми рече: -"Нямаш пари,значи за секс не ставаш". Коя ли ще е първата марсианска курветина? :)

Като искат да усвояват пясък ... пустини колкото щеш на земята. Да ги направят първо тях в градини, да решат проблемите на земята и тогава да ми приказват за Марс. Обаче от "инвестиции" за Марс се качват цените на акциите, а от "инвестиции" в пустините падат акциите.

Това е защото не става дума за облагородяване, а за извличане на ресурси. Те не гледат пустините на Марс, а планините. И си фантазират, че има трилиони тонове полезни изкопаеми. Ако оставим частни компании да стигнат до Луната, ще я направят на космически прах, за да изкарат всичките полезни изкопаеми.

Ще усвояват каквото си искат. Проекта е частен. Искаш пустини - инвестирай и усвоявай. На Марс или Луната предизвикателствата са много по-големи от усвояване на пустиня. Там няма въздух и за да израсте някакво растение трябват специални условия. това е предизвикателство което го няма на земята. Тръпка. Освен това наистина ни трябва резервна планета като вид. Ако ни перне нещо нощеска и умря целия труд на поколения учени, писатели и въобще хора издигнали ни от маймуни до хора.

Колонизацията на нови територии е резултат главно на желанието на колонизаторите да избягат от обществото, в което са се родили в неизгодна позиция. В този смисъл Марс е по-привлекателен от всяка пустиня на Земята която ако я облагородиш няма да мине много време докато дойдат някакви с пушки и ти я вземат или най-малко те принудят да им плащаш данъци да те "пазят".

Усвоили са ги вече, охлюФ. Прочети нещо или гледай в тубата за Лас Вегас.

"....конфликтите в женските колективи се срещат по-рядко, отколкото при мъжете" Да бе, вЕрно , точно така е! Ще си се събират по двойки и ще клюкарстват за останалите. Да не говорим, че за година и половина без депилация ще заприличат на рунтави маймуни!

Хаха... Това за депилацията не се бях сетил, но определено ще трябва да ги изстрелят натам готови като манекени иначе рискуват поради спадане на сексапила да пропадне колонизацията, хахахаха...

Ще карат на ръкоблудстване, няма друг начин.

Уйдаааа тия пак ги хвана лудата. Решиха си проблемите на Земята

Тия дето чакате да си решите проблемите преди да тръгнете нанякъде животът ви свършва преди да сте загрели, че така и никъде не сте отишли.

ЩОМ АМЕРИКАНЦИТЕ ПОЧВАТ" КОЛОНИЗАЦИЯТА" НА МАРС ПРЕЗ 2022ГОДИНА, ЗНАЧИ НА МАРС СА ОТКРИТИ ИНДИАНЦИ-МОЛЯ НОВ ГОЛЯМ БЯЛ БРАТ КАЖИ ОТ КОЕ ПЛЕМЕ СА?

Тази явно е лесбийка и не иска са и бъркат схемата.

Айде поредният с химически молив.

Ами те и само мъже да пратят , пак някой ще го заиграе " булка " . :)

От опит ли приказваш или просто си твориш с химическия молив по мрежата вместо по стените на обществените тоалетни.

все тая и без това жена ми не ми пуска. Очаквам отракини марсианки, за да правя марсиански секс

Пратете ганьо и той ще реши проблема бърже а ако има интелигентна публика ще се развихри и ще скача на всичко което мърда

Да бе може да опраска и някоя Черна дупка без вазелин:)

Викаш - ще затваря черни дупки като ги препълва с любов