Коментари - Препарат заменя очилата и лещите | it.dir.bg
назад

Препарат заменя очилата и лещите

Учени създадоха медикамент, който ще лекува проблемите със зрението.

Обратно в новината

Коментари - Препарат заменя очилата и лещите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"при една четвърт от пациентите има подобрение на зрението" - А ПРИ ДРУГИТЕ ТРИ ЧЕТВЪРТИ!?!?

Добре, как е възможно да се пускат такива новинарски глупости? Има стотици причини човек да има проблеми със зрението, огромната част от които не водят до слепота. Така написана статията звучи като офталмологична панацея, а ми е много интересно какъв точно ще е тоя продукт, който едновременно ще решава проблемите и на късоглед, и на далекоглед човек, примерно.

Наистина се надявам това да е така, но дори когато пуснат продукта на пазара, няма да си го взимам веднага, ами ще изчакам някой, когота познавам да свали очилата, благодарение на него и чак тогава бих го пробвала.

Такава новина заслужава много повече от тези няколко реда.

Ако беше истина. А то - поредният кьор-фишек на съвременните "учЕни". Ти представяш ли си какво чудо би било ако тая фантазия се реализираше?! Нямаш си идея! Та тъй, както всяка година сензационно "откриват" поредната панацея срещу рак и спин, съберат последните парици на болните, а те - хората пордължават ускоряващо да агонизират и измират млади, така и тая глупост. Определено "Науката" на 21 век НАДМИНА РЕЛИГИЯТА по фанатичност и изискване на ... ВЯРА! Да, ама аз не искам да им вярвам, око да види - ръка да пипне, така ще отсъждам за "науката" :)))

Абсолютни ГЛУПОСТИ!

Защо да са глупости?! Очите са съставени от клетки, които може да има начин да се регенерират! Нека да го пуснат в клинични тестове и да дали какво е.