Коментари - Руснаци ще строят хотел в Космоса | it.dir.bg
назад

Руснаци ще строят хотел в Космоса

Руснаци ще строят първия хотел в Космоса, съобщава британският в. "Дейли Мейл", цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци ще строят хотел в Космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е, как в безтегловнос ще разберат кои легла са вертикални и кои - хоризонтални и какво значение би имало?

Дано да имат и достъп до Интернет за да могат да четат простотиите в Дир-форумите.

Тези руснаци колко хора ще изтрепат :))))) Като знам какви коли правят се съмнявам ,че са летели в космоса. хахахха :))))

Донекаде си прав. Докато немците са произвеждали мерцедес, руснаците са правили жигули и москвичи. Технологично още тогава бяха изостанали, а сего още повече.

Засега "Мерцедеси" в космоса няма. Останаха само руски технологии - нови и по-"стари".

Тия руснаци се чудят какво да измислят, нема ли криза при тях, та ще фърлят камари пари за прищявките на некой олигарх. На тая държава й трябва само диктатура, иначе се превръща в разграден двор като нашта държавица!

А аз щях да се изненадам, ако бяха казали, че проекта е предназначен за обикновенните хора. С две думи обикновенния човек ще види космоса през крив макарон

Нормално е първите няколко години или десетилетия да са запазени само за богаташите. Как е било с колите едно време? Или с компютрите?

Компютрите бяха само за бизнеса, не за богатите, защото нямаха стойността на играчка, както е сега. Леките коли бяха за богатите, да.

На това му се казва недостъпна дестинацията :) За разлика от космическите деликатеси - картофена супа и компот от сливи :)

Оставаше да ядат храна неприготвена на земята.

Очакваме порно заснето там :)))

Е че то не е ли правено, там, вече? :D

Криза в русия няма.Фантазията на руските олигрси нямат край.Навремето и със руската аристокрация и помешчици е било така.Чудели се с какво да разнообразят дните си.Така е измислена и руската рулетка .

Да си пратим дупетатите там на почивка без завръщане...

Какви ли компании ще ходят до хотела да изследват космоса? Сигурно пиянски компании :)

А ти представяш ли си какво е да повръщаш в безтегловност?!

Ако имах достатъчно пари и аз бих инвестирал в това. В бизнеса е много важно да си първи, да предложиш нещо което няма на пазара.

и да сложат перденца на илюминаторите,че да не ги гледат от Марс като фиркат.Само да попитам: Какво ще става с празните бутилки водка?

Ще се казва Джаро Мотор Ин.