Коментари - Apple подготвя първия си телевизор за пазара | IT.dir.bg
назад

Apple подготвя първия си телевизор за пазара

Американският технологичен гигант Apple разработва първия си телевизор с много лесно управление, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА. Прототипът на устройството вече е готов и новият продукт може да излезе на пазара до 2013 година.

Обратно в новината

Коментари - Apple подготвя първия си телевизор за пазара | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега Aplle ще следи и какво гледаш.

Колко сме жалки и бедни. А гроздето все по кисало и по високо.

Скоро се опитах да редактирам един 15-редов текстов файл през ssh със vi на ipad и не стана :). Знаете ли колко добре се чувствам без Apple.

другия пут ползваж "жое" :п *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е трябвало да се мъчиш толкова. Има безплатни програми, които се ползват по-лесно, отколкото да джейлваш айпад, да пускаш шел и да използваш vi. Toва е като да се мъчиш да караш колата като я буташ. Може и да стане, но има и по-добър начин.

Аз лично си пращам файла по имейла, после отварям RDP към домашния компютър през VPN и си го редактирам пак на телефона, но през удобството на виндовс и програмите там.

Аз чакам дизайнерски вибратор от Apllleeeee....

Че то iVibe - играчката, която вибрира в ритъма на музиката, след включване към iPod, си го има от години o_O

Дали е под 5000 лева ? :))))

От години има телевизори с браузър, с USB, с поддръжка на всички видове видеокомпресия, че и 3D отгоре на това и при всички марки имат фирмена синхронизация с други домашни устройства на същата фирма.

Абе то и мобилни телефони уж си имахме отдавна пък гледай какво се случи в един момент. Изведнъж Айфона промени всичко.

Ами нищо не е променил реално. Само много реклама.

Промениха не ... а промиха мозъчетата на разни "кифли" и "кифльовци" !!! Както и тъпите реклами на повечето оператори .... с връзка към социалните мрежи .... много важно ! По този начин си пробутват скапаните игразки на дечицата !

Apple World Domination! Само да не стане като преди около 10 години, когато произвеждаха и принтери, и скенери, и цифрови камери и гама от около 15 модификации компютри и бяха пред фалит.

Дефакто, това беше първата работа на Стив Джобс - да спре производството и разработката на стотици неудачни продукти и да се концентрира върху пет, но направени както трябва. А това с интеграцията на ТВто с РС-та, таблети и смартфони, ще е естествена следваща стъпка. Всичко с единна ОС и общ достъп от всякъде до съдържание и приложения.

Това че се опитват да унифицират OS-ите на различните си у-ва е много добре, но не и това, че всичко ще вдигат в iCloud. Ако падне услугата, оставаш без у-вата си. Също така съдържанието ти става достоянние на трети лица.

Blake

Айде, сектантите, отсега се нареждайте пред магазините, да не пропуснете случайно премиерата :)

xaxaxахахахаха :D :D :D Нова за сектантите ми хареса !!! :D Но те наистина са си като сектанти !!!

Това не е нищо ново , те и от Самсунг са се сетили за подобен телевизор , но ще изчакат с 5-6 месеца Епъл да пуснат техния та да видят дали ще потръгне ;-)))) П.С. Преди iPod имаше МP3 плеъри , преди iTab имаше таблети , преди iPhone имаше смартфони , но мисля всички знаем как изглеждат днес всички музикални плеъри , всички таблети и всички смартфони ....

Гроздето е кисело, защото е високо. Та така и ти - като не можеш да имаш от продуктите на Apple, другите били сектанти. Злобарски манталитет.

Blake

Хаха, много сте ми смешни, сектантчета :) кисело било гроздето... За твое сведение - мога да си купувам поне по един айфон всеки месец (без договор), но никога няма да го направя, щото не ми е изпила чавка мозъка, а и имам намерение да си използвам парите за къде-къде по смислени неща... А продукти на Епъл няма да си купя НИКОГА, именно заради сектантската им същност, както и заради заробващата политика на компанията, която намирам за крайно нелицеприятна, поне за мен. Приеми, че има и хора, които просто НЕ ХАРЕСВАТ Епъл, и то не защото нямат пари!!!

Причината тези хора да се нареждат на опашка не е сектанство. Те знаят, че първите устройства имат пролуки в сигурността и могат да бъдат джейлнати, което позволява използването на нелегален софтуер и хиляди допълнителни възможности. Всяко забавяне може да ви коства купуването на продукт, който вече е запушен отвсякъде и не става за джейл/ънлок и ще ви се наложи да си плащате за програми, музика, филми, книги и т.н.

Blake

А колко по-просто е да си купиш смартфон, който няма смисъл да джейлбрейкваш, дето няма пролуки, а и повечето приложения са безплатни. При това без да чакаш с дни като за купони през войната... Е вярно, няма да има нахапана ябълка на гърба, и балъците няма да цъкат завистливо, като си изкараш телефона на масата в кафето, ама може да се преживее, предполагам :)