Коментари - Seagate ще си връща лидерството при HDD | it.dir.bg
назад

Seagate ще си връща лидерството при HDD

Seagate може отново да стане най-големият производител на твърди дискове в света, след като неотдавна отстъпи лидерството по брой продадени устройства на Western Digital.

Обратно в новината

Коментари - Seagate ще си връща лидерството при HDD | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Seagate ще си връща лидерството при HDD" - като изкупи за старо желязо всички боклуци които продаде насила, на нищо и не подозиращия потребител, който сякаш все още разчита на професионализъм от страна на продавачите, без да подозира че и в търговията с компютри отново на първо място са парите ....;(на второ курвите;)

от скапания им фърмуер изпищищя камара народ включително и аз. изгубих документи които няма как да взема отново... никога повече няма да си взема тая марка

Такива ядове и нерви са ми причинили Seagate преди 2 години, с техните уж супер - яки и стабилни сървър дискове, че каквито ще да ги правят, ако ще и златни да са и да ги подаряват . НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЗЕМА SEAGATE!!! Такава излагация с качеството, никоя друга фирма не е правила. От 10 сървър диска, за период от една година изгоряха 8 !!!

Привет. На работа имам Seagate SAS/SCSI и нямам нито един повреден. Имаха проблеми преди около 2 години на десктоп сериите, наскоро махнах от употреба 2 такива макар и с по нов firmware и единия даде I/O error.

Ако започнат и да правят малко по-надеждни дискове ...

Иначе казано Сигейт не залагат на качество, а на природни бедствия за да си върнат позицията! Егати смешниците!