Коментари - Sony подготвя телевизор от ново поколение | IT.dir.bg
назад

Sony подготвя телевизор от ново поколение

Sony разработва нов тип телевизор, който ще я разграничи от конкурентите на пазара. Засега обаче няма никакви подробности за продукта.

Обратно в новината

Коментари - Sony подготвя телевизор от ново поколение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе след като компютър, лаптоп и телефон със средни характеристики, но с бранда Apple струват около 2-3 пъти повече от останалите от същите класове, то значи този телевизор ще започне на цена от 7-8 до 10 000 долара.

Сони правят най-добрите телевизори. Имам 40инча ЛЕД ТВ и много съм доволен. Хайде Бог да ви благослови

Доколкото знам големите телевизори на тази фирма се произвеждат само в Япония, а останалите - на много места по света. Моят е такъв, произведен в Чехия и има сериозни дефекти, които го поставят по-ниско от най-евтините китайски.

Приложения ( с други думи еквивалент на епълския App-store) ,периферни устройства, комуникационни протоколи(ако са неоходима за различни видове връзки ) , операционна система (най-вероятно нещо базирано на Линукс),toolkit-ове за разработване на приложения за тази платформа , база данни с акаунти ,позволяваши достъп до услугата( сони вече имат такава и беше хакната яко 2 пъти така че успех с привличането на нови клиенти). Те тва е екоситема. Цреда в която тва у-во може безпрепятствено да вирее и да еволюира. Добре че вас двамата ви няма в нея иначе щеше да дегенерира

дрън-дрън та пляс. новина без информация и факти...

Как да разбираме "екосистема"-та, която е създадена???

Финансово я разбирай.

По-скоро клетка от взаимно свързани продукти на една компания. За да гледаш на ТВ нещо друго освен телевизия ще ти продадат техен плеер който работи само с утвърдени от тях носители на които можеш да запишеш само позволеното от тях и т.н.