10 зрелищни ракетни експлозии

Проучването на космоса е свързано с доста инциденти

Обратно в новината

Коментари - 10 зрелищни ракетни експлозии | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последната-Протон е руска.Иначе наистина няма съветски и китайски несполучливи изстрелвания.В крайна сметка в този изключително сложен и рисков бизнес никой не е застрахован от грешки.Както се казва-то свръхтехнологичните мобилни телефони и микро- вълнови печки гърмят, та какво остава за такова елементарно инженерно съоръжение(то и руснаци го произвеждат)като ракета да не гръмне.

ракетата на второ място е като 600 килограмов човек - надигна се с огромно желание да стане и пак си седна на гъзера. на номер едно все едно й дойде мензиса, а след това тръгна на майната си и аха да се забие, за да връзват доматите в нея та се гръмна...от мъка.

Чудя се - колко ли руски агенти са били повишени заради тия катастрофи? :). както се казваше в оня виц - американска ракета избухва в следствие на повреда в левия двигател. американското правителсто в момента води разследване за причината за повредата. в същото време в Русия протича разследване - защо не е избухнал и десния двигател...

Sm3hurk0

защото десния двигател не е проектиран от руснак.... Ако бе направен от руснак - всичко може да се предскаже ! Американците правят 2 двигателя еднакви, ама единия работи, а другия не. Толкова си могат говедата.... на вързано куче ляп не моат да дадът. :)))))

Няма ги най-зрелищните - китайските и съветските.

То и акъла ти го няма,ама клечиш за помощи а другарю милиционер