Коментари - Пеперуди ”крадат” гените на оси | IT.dir.bg
назад

Пеперуди ”крадат” гените на оси

Пеперуди "крадат" гените на оси о по този начин извършват естествен процес на генна модификация.

Обратно в новината

Коментари - Пеперуди ”крадат” гените на оси | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sawo

Тези процеси протичат след милиони години еволюция и естествен подбор, а ние не сме дори започнали да осъзнаваме последиците, които могат да имат ГМО за нас.

Съответно тези "смислени" промени в гените настъпили след "милиони години" са били предшествани от милиарди напълно случайни, произволни промени, нещо което следва дарвиновата теория! Около нас стават супер много генетични промени, 99.99999% от които напълно безполезни и потенциално вредни. Човешките тестове в областта на генетиката за сметка на това са целенасочени, научно обосновани, преминали тестове, нещо което няма и никога няма да се случи в природата. Спрете с това необосновано и изключително вредно спиране на прогреса. Генните модификации са единствения начин да се преборим с някои от най-тежките и опасни болести.

другарю политкомисар, разрешете да ви обърна внимание на факта, че само от изследване на човешкия геном огромна част беше обявена за генетичен "боклук", само че се оказа, че не е боклук, а така са я отбелязали, защото не са разбрали за какво служи. Разбираш ли сега защо имаме един такъв лекичък скептицизъм? ГМО ни рекламираха като голямото постижения, оказаха се един голям боклук. Природата като прави промени по гените си ползва механизмите на самите клетки, а не като съвременните "учени - гении", които ползват за тази цел болестотворни вируси. Изобщо много още има за учене и експериментите би следвало да са ограничени, а не целия свят да става опитно зайче за нечии левашки генни изпълнения.