Коментари - Американска фирма чипира служителите си | IT.dir.bg
назад

Американска фирма чипира служителите си

Американска компания от щата Уисконсин направи реалност сценариите от бъдещето, когато хората ще живеят с имплантирани микрочипове, за да бъдат по-функционални.

Обратно в новината

Коментари - Американска фирма чипира служителите си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повредените служители да искат поне по 20 000 000 долара/$/ обещетения за нагло престъпната манипулация.ЧИпове импланти и други вече с а под контрола на жестоки врагове домогващи се до ликвидация на неозойската ни флора и фауна.подава увреждания човек

болиме дедовия, като дойде моя ред ще го изкарам надървен и ще ги накарам близо до мъдете да ми сложат тоя чип да го ева

Да лека , полека вървим бодро към новият световен ред. Пълен контрол над човека. Който сам ще надене хобота си и първоначално ще е щастлив от това. Тези който оправдават това действие чипосването , за по лесно удобство и , че нямало да ни крадат се лъжат. Във виртуалният свят измамата става още по лесно. С чип хората ще се превърнат като дамгосани био роби. Бебето се ражда чисто и неопетнено. Без чип. С чип ще ви контролират и управляват по лесно. По натам може и да ви изключат , ако сметнат за необходимо. Къде е свободата? Човека свободно същество ли е?

Всеки вижда различно свободата! Ако отвлекат твой близък или стане някакво заметресение или падне лавина докато караш ски то тогава тези технологии ти дават предимство но ако ти мрънкат всеки ден че си закъснял за работа или си тръгваш по рано то тогава ни се базикат със свободата :)

Статистиката сочи ,че хората с голям интелект са само 5 % от населението, останалите имат законното право да говорят глупости, да гласуват за глупости и да оспорват направеното от тези 5%. Най активни в оплюването са най-тъпите и най-глупавите. Когато е била направена първата железница било обявено че ще се движи с 50 километра в час и веднага се намерили едни разбирачи които твърдели, че при тази скорост въздуха щял да излезе от прозорците и всички в железницата щели да загинат. Генномодифицираните храни отдавна са чипирали всички във този форум, но някои не могат да го проумеят. Кучетата си лаят, а кервана си върви казват арабите.

Нищо не разбрах за ГМО - я дай пак аз съм в тия 95% по-тъпичките

А шефовете на компанията ще се чипират ли ?

Айде сега демократично мислещите, две крачки пред строя! Да дадат пример! Хооооодом... марш!

Българските медии от всякакъв вид много западнаха. Толкова ли няма добре подготвени професионални преводачи? Не е нужно да се преписва всяка калкирана някъде поради незнание дума. Въпросните "киоски" вероятно са компютърни терминали, защото надали са будки. Един като не знае и всички започват да повтарят глупости като папагали. Назначете някой човек, който освен с английския е наясно и с българския. Бива евтиния, бива, ама съвсем икономично го карате! Добрият превод не се изчерпва с гугълския преводач.

Не виждам какво му е лошото всички да се чипираме? Преди всичко това значи край на престъпноста Особенно циганската Да не говорим за другите удобства Ме е нужно да плащате в магазина Няма даже касиерка Просто излизате със стоката и плащането се извършва автоматично

Такива като тебе, може даже и да не ги чипират. Ти си готов.

всяко решение създава нови въпроси след себе си влизаш взимаш стоката и си излизаш. добре! ами ако нямаш наличното по сметката си? не си обърнал внимание че още не са ти превели заплатата и довечера те чака ГДБОП с калашници вкъщи. Някой в тъмната уличка ти тегли една тояга, изпадаш в несвяст. пълнят количсата в магазина, а тебе натоварен отгоре. нещата си имат предимства и недостатъци. да хартиените пари лесно ти ги крадат джебчии или с грабеж, но повече от колкото имаш в момента в себе си никой не може ти вземе. след чипирането всяка кражба ще оставя ограбения не просто на нулата, а сигурно и с милиард кредити.

Този чип изпълнява функцията на кредитна карта. Е, вече имаме кредитни карти. Защо тогава в магазините все още има касиерки не излизаме просто със стоката от магазина?

Всъшност вече има такива магазини. В Сиатъл Амазон имат такъв. Потърси с google "amazon no checkout store".

Много са смешни разни "спецове" тука се изцепват наляво и надясно какво можело и какво не можело да се следи.

Как вградения чип е по добър от пластиката не е ясно......

засега по желание, после по-задължение, и естествено ще ни обясняват колко е полезно и необходимо

Американска фирма си направи прекрасна безплатна реклама :)

... искам да ми сменят чипа на бкп... с чип на герб, защото е по-cheep...

Преди няколко години се говореше в разни филми за световните конспираций и ето сега чиповете леко по леко ги въвеждат. Всичко е с цел да има пълен контрол на човечеството

Браво на нашите братя от САЩ !

Kонспираций - богът на спиращите коне :)

Цитат: "Засега нито един служител на Three Square Market не е задължен да си сложи чип-имплант." Тук важната дума е ЗАСЕГА. Преди се майтапех покрай кучетата, че първо ще чипират кучетата, а после и хората. Накрая ще сложат чипове и в главите на хората и направят от тях биороботи, командвани дистанционно от сървъри. Свободата ще остане една дума с неясно значение.

Четох вчера статията в BBC, това тук е къде превод къде свободно съчинение. Там обясняваха колко безобидно било всичко, чипът бил същият като в кредитните карти (т.е. не може да се ползва за проследяване както телефон примерно - това е очевидно при тоя размер). Било за удобство.... Остана да обяснят какво точно удобство предлага чип под кожата спрямо кредитна карта в джоба. Явен напън да видят как ще се приеме от публиката слагането на чипове въобще. И резултатите са стряскащи.... 80% ли бяха се съгласили - явно да си загубят работата е било по-страшно за тях от това да им сложат чип.

Този, който имплантира чипове в хората, е за затвора. Да бачка до края на дните си в полза на народа. Тези американци са майстори на следенето. Нищо чудно да започнат да следят всяко свободно и независимо същество и да нападнат света с роботи-терминатори. Алчността и жаждата за власт ще ги погубят.

Само да попитам: И кой ще е тоя дето ще го вкара в затвора? ГОРЕ всички са д...упе и гащи!

То,като в Библията... ще дойде време,когато в ръката и на челото ще поставят печат на дявола,който всички ще се съгласят да носят по собствено желание! С този печат ще могат да купуват и продават... Това ще е краят!

ши ме уморите, чиповете и безконтактните карти са за удобство, дявола не съществува а човека го е измислил за да зароби в страх останалите, 666 е номера на нисшия човешки разум. ако някога наистина изпаднем до там да боготворим нещо за храна и живот, ние ще сме си виновни а такива като хитлер ги има и сега и чакат да поемат управлението, наричат ги психари и винаги търсят място за изява:))))

Не виждаш по-далече от носа си...

браво на тоя шеф, ще го наградим.

gps проследяване, друг път. чипа използва nfc, тракер с такъв размер просто още не съществува.

БРЦК

Съществува. Ма цената не е 300$.

Глупост, GPS приемник с размера на зърно ориз, че и GSM към него. Не че имам повече от нулева симпатия към напъните да накарат хората да бъдат вчипясани но твоето е най-обикновен грак на руски слуга.

УЖАС!!!! Всички да бягаме в свободна раССия, както направи товаришь Сноудън! раССия остана единствената свободна държава без чипове, без следене, без никакъв държавен контрол! Всички са волни и свободни като птици! Там дори Вожда безгрижно язди коне гол до кръста в дивата степ!!!

Ема там геювете сме лишени от правото да пропагандираме сред подрастващите и да осиновяваме деца, за да ги възпитаваме в европейски ценности.

Добре че ние гейовете сме мнозинство в Россия и няма защо да учим на Европейски ценности децата

Значи като те обират няма да викат "парите или живота", а "ръката или живота".

Начи, като те обират, никой няма да ти вика нищо. Ти сочиш с чипа към касата, ама... Най-много много касиера да ти вика "Ц".

въпросния служител не може ли да носи пръстен или гривна, в която да се намира въпросният чип, вместо да го имплантира?

Гривната може да се свали ;)

А ръката може да се отреже...

А защо трябва да се имплантира чипа? Не е ли 100 пъти по-удобно и евтино да се носи на гривна или да е като карта? Това с имплантирането на чипове е пълно малоумие!

За да има обратна връзка, мойто момиче. Ако мА разбираш.

Гривната,пръстена,картата,чипа или както и да е оформено външно има моменти когато ги сваляш или забравяш неволно, представи си, че е зима и по стечение на обстоятелства си останал(а) по чехли и гащи пред заключената си врата, която се е тряснала от течението и нямаш GSM , документи, пари и близки хора наблизо. Тогава чипа под кожата ти е единственото бързо, лесно и ефектно решение на проблема. Приказки че щели да те проследяват с него ги плещят хора незапознати с технологията и с ниска техническа грамотност. Чиповете нямат захранване, а се замозахранват когато ги поднесеш пред специално оборудвано място с антена, която излъчва електромагнитни вълни с висока честота в определен периметър който не е голям , обикновено от 3-4см. до 10-20 см. или голяма рамка от антени, които покриват около 1-2 метра, каквито има по входовете и изходите на супермаркетите.По големи разтояния за четене на такива чипове са недостижими технологично, защото чипа и неговата електроника не могат да приемат и излъчват големи мощности по технологични и физични причини. Чипа под кожата ти може да е и документ за самоличност като лична карта, паспорт,шофьорска книжка,банкова карта...... Винаги ли ги носиш дори в банята? Като знам колко документи трябва да понеса с мен когато тръгвам някъде с колата и как когато ме спрат все някаква хартийка ми липсва, защото си я вадил(а) за нещо от "куфара" за пред КАТ и не си я върнал(а), но КАТ ти пише акта независимо че имаш в къщи оригиналния лист от гражданската и не си незастрахован(а), талончето от нея е в теб, но не го признават, плащал съм такива актове и не ми ги опростиха гадовете въпреки че могат да си чукнат по радиостанцията и да проверят имам ли гражданска.

А ти пък си представи, че при поставянето му,, получаваш инфекция и в един момент оставаш без чип и без ръка. Чиповете си имат определен живот, след няколко години като се повреди, какво правиш? Операция за махането му, операция за поставянето на друг ... Да не говорим, че ако имаш чип е много лесно да те проследят, достатъчно е да се сложат четци на определени места.

И кое те кара да мислиш че ти знаеш какво може и какво не може да се проследи? Тъпако!

Ся, остават и на оная си работа да сложат чип.За по-лесно вдигане.Га види яко парче и да се напрасква.Всъщност в САЩ, риска от постоянна ерекция е минимален, впредвид вида на средностатистическата американка.

... там жените получават ерекция, батка... а мензиса ходи по мъжете... без чък норис, де...

Ех, кога ще ги стигнем. Американците.

Веднага можеш да ги стигнеш. Отиваш в най-близкия ветеринарен кабинет и ще се уредиш и ти с чип! Като екстра може да получиш безплатна кастрация.

Аз отдавна направих така. Щото нямам търпение. Да живей демокрацията! Долу путлерастията! Урааааааааааа!