Коментари - САЩ ще ползват МКС до 2024 г. | IT.dir.bg
назад

САЩ ще ползват МКС до 2024 г.

САЩ възнамеряват да участват в работата на Международната космическа станция (МКС) поне до 2024 година, се казва в съобщение на НАСА.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще ползват МКС до 2024 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даже напротив. Съвместното сътрудничество с други държави предвижда изграждането на още сектори на МКС и извеждането и на по-голяма височина. Това само говори, че вече не издържат финансово нито една от страните участници в МКС и се опитват да привлекат нови като с това да попълнят бюджета.

ще я ползва, ако продължават да ги пускат там...

Не само да ги пускат! И да ги ВОЗЯТ до там!

Що тъй? Що не се самосанкционират да летят с американски?

Санкциите са поетапни. Спокойно и до там ще стигнат. Роскосмос затова е в паника и сериозно се замисля дали да не направи фирма в САЩ и да кандидаства по проекти на НАСА.

Колко ли зле трябва да си, за да вярваш и да говориш, че в тази ситуация, не друг, ами "Роскосмос е в паника!?!"

Да са в паника колко да са в паника, колкото Газпром от това дали Украйна ще си купи газ за зимата.

Valter Novotni

Hahahahahhaha ...Браво разсмя ме!!! То се вижда кой е в паника бре! Скапаните кравари циврят само при мисълта че руснаците ще си дръпнат основния конструктивен модул от МКС..А без тоя модул МКС ще се разпадне като къщичка от карти:) ТЪе и затова циврят краварите акто малки момиченца:) Отделно от това че ще използват батут да скачат с него в космоса...И отделно от това че нямат технологите да си построят сами такава станция:) Единствената станция дето са имали е била кофа с бурми със светлинни години назад от МИР!

Мисията на МКС в никакъв случай не е да наблюдава как расте боб в орбита.Всички тези опити могат да се имитират и в камери на земята. А иначе вие си чешете езиците на тема Русия / САЩ колкото искате.

Ох горките американци.Как ли ще съществуват , ако не са руснаците на тоя свят.Направо не ги виждам...

Как ли щяха да съществуват американците, ако нямаше малоумни, които да им се радват и да вярват в твърдата зелена тоалетна хартия наречена долар :)

А в рубли да вярват ли?

Ам, че не не вярвай, бе! Кой те кара. Пък и скъпа тоалетна хартия ще да е - 45 рубли парчето. Как ли щаха да съществуват тия прости американци получаващи едва 95% от нобаловите награди за физика, химия и икономика. За какво ли трябва да им вярват малоумниците ползващи компютри, смартфони, телевизор, радио, автомобили, самолети, асансьори, климатици, микровълнови, миални и перални машини, Фотоволтаици, вятърни генератори, първия модел парен локомотив, първия параход, гръмоотвода, грамофона, електроразпределителните мрежи, крушките, кинокамерата, електронните лампи, а после транзисторите и накрая чиповете, вкл и микропроцесорите и т.н. Верно как ли съществуват тия! Като гледам как червей като тебе съществува, май няма нужда да търся отговор на малоумния въпрос.

Янките ще се изстрелват до МКС с батут, понеже са наложили санкции на руснаците, включително и за доставка на ракетни двигатели каквито нямат собствено производство.

Това в ИТАР-ТАС ли го прочете? Имат дори по-добри двигатели.

Кой според теб има по добри двигатели. Май не са американците.

Мерлин 1Д има отношение тяга/собствено тегло 150. НК33 е със 136 РД180 - 73 РД193 - 103 За Раптора казват, че е смного по голямо отношение спрямо Мерлин 1Д, но няма точни данни въпреки, че основните наземни изпитания са минали.

Напоследък не им излитат космическите кораби, а и руснаците не искат да ги возят... как ли ще ходят до МКС? Първо с балон, после от балона с прашка :) Не е лоша идея, нали ?

Лош е материала в черепната ти кутия, даже може да се каже че няма материал, а чист вакуум на 99,99999999999999999 процента. Тиквата ти е добре да се ползва за експерименти, като мястото с най чист вакуум.

Що такава злоба бе. Ами човекът се шегува. Пък нали знаеш, че във всяка шега има малко истина.

Мисля, че доскоро казваха, че ще я използват до 2020.

Еми, то беше блъф, руснаците да отпуснат малко каишката, пък и за радост на американофилските зомбита.