Коментари - 31 години от ядрената катастрофа в Чернобил | IT.dir.bg
назад

31 години от ядрената катастрофа в Чернобил

На 26 април 1986 г. в 1.23 ч. става най-голямата ядрена авария в света, която засяга и България. Тя се случва в помещението на 4 блок на АЕЦ Чернобил в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - 31 години от ядрената катастрофа в Чернобил | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безобразие! Нищо не съобщиха за престъпленията на комунистическата власт в България, която скри от населението за опасностите и по този начин изложи на опасност по-голяма част от обикновените хора! Защо не бяха строго наказани тези партийни величия?! Отговорът е ясен.защото те все още управляват тази страна!

Да не се окаже, че Фокушима е много по-голямо бедствие от Чернобил?! Но... за това удобно се мълчи! Защо така бе, медиите?!

Да Фокушима доста е замръсил и продължава да замръсява океана, ама защо да ти казват колко е радиоктивноста, която отдолу се излива в окена и до къде вече е достигнало заразяването... Да не говорил за дуги западни ядрени елекростанциии дето изпуснаха... Така че е спорно къде е най-голямата ядрена авария...

В балХар има повече клиники за стерилитет отколкото родилни домове. Това казва сичко за демографията на един изпаднал и измиращ нарот изтрепан и геноцидван от куманягите! Раждат се повеке циганета отколкото балХар! А малкото балХарчета, са подтиснати и дискриминирани, оскотели и изнасилвани в собствената си страна! Децата ви проституират на по 12, а вие се правите, че не знаете! деградацията е пълна и повсеместна! Тека е, щом изоставихте Бога и стискате команиЗма! пада висе, малко вие ! още може - докато не схванете, че куманиЗкиКурФГЗъ боли!

Добре, разбрахме! Толкова си била грозна, противна и проста на младини, че никой мъж не те искал и заради това сега само държиш безкрайна злоба в себе си и гледаш къде да си я излееш и кого да обвиниш. И покрай злобата и самотата си изкукуригала тотално! На твое място не бих искал да съм религиозен, защото ако има наистина бог, ти би била отишла директно в ада, заради безкрайната ти патологична проклетия и гадостите, които ръсиш. Стига вече писа глупости! Отвратително и адски жалко е.

Добре, ас сам грозна и другото каквото си нанизал, а ти си ноо готин красиф и стерилен. Иначе тая страна немаше да е мъртва и погребана и щеше да си отгледал 12 дечиня като дедо ти преди пейсе годин. Ма не си. Не знам на какво основание се дереш с мен и ме наричеш проклета, като казването на фактите и истината не е проклетия! Явно живееш на 7 небе и редовно си пиян и дрогиран, ако не виждаш фактите и реалността! Ма не, Роксана требе да ти е виновна, а реалността нема значение! Със или бес Роксана - статистиката е шокираща! масово сте стерилни! СТЕРИЛНИ СТЕ И ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, ЧЕ НЕ РАЖДАТЕ ДЕЦА! СДЪФЧИ ГИ ТЕЯ ГОРЧИВИ ФАКТИ НАЙ-НАКРАЯ И ПРЕСТАНИ ДА СИ ИЗТРИВАШ МАЗНИТЕ РЪЦЕ У РОКСАНА!

АКО МИСЛИШ ДА МЕ НАКАРАШ ДА ПИШЕМ САМУ УДОБНИ НА ТЕБЕ ХВАЛБИ И ДА ТЕ ЧЕТКАМ ПОД ТАШАЦИТЕ.... НЕ СИ ПОЗНАЛ! АС НЕ СЪМ ТАЯ, ДА ЧЕТАК КОГОТО И ДА Е ЗА КАКВОТО И ДА Е! И ПРЕД НОГА ДА СЕ ИЗПРАВЯ, ТАКА ШЕ КАЖА! БУКЛУК! ТОВА ЛИ ИСКАШ, ДА ПИША И ГОВОРЯ НЕЩА, КОИТО НЕ СЪМ ПРОВЕРИЛА, ЗА ДА ТИ ЧЕТКАМ ДЕБЕЛОГЪЗНАТА ДУПКА ПРОДЪНЕНА ОТ МАНАФИ! НЕ СЪМ ТАЯ И НЕМА И ДА БЪДЕМ! АКО ИСТИНАТА И ФАКТИТЕ НЕ ТИ ПОНАСЕТ, ТО РОКСАНА НЕ ТИ Е ВИНОВНА! АКО ДЪРЖИШ ОКОЛО СЕБЕ СИ БЛЮДОЛИЗЦИ И ГЪЗОМИЙНИЦИ, ТОВА НЕ Е МОЯ ВИНА, ЧЕ СИ СВИКНАЛ НЕКОЙ ДА ТИ БЛИЖЕ ЛАЙНАТА! КАК ПА СЕ НЕ НАУЧИХТЕ НА РЕАЛИСТИЧНОСТ И ОБЕКТИВНОСТ! ОЛИГАРХ ДА ТЕ ЕБЕ В ГОВНОТО ПРОСТО, ИСКАЛО МУ СЕ ДА МУ ЛИЖА ГЪзЪ!

Можеха поне децата си да пожалят червените кхмери, а не да излизаме в дъжда да правим севернокорейски представления съз знаменца. Едва ли ония с по нз. си колко стотин и хиляди долара дневен бюджет в онова време са си пускали децата навън. Неслучайно и до ден днешен хората кълнат първо на комунисти, после на всичко останало (мутри, "бизнесмени", "политици", тиквата, костов, герб, емигранти, ссср, путин, русия, бг лекари, полицаи, Бг, бездомни кучета, ЕС, НАТО и т.н., и т.н. реда може и да не е съвсем същия).

а сега си безработен или мутра ... що мислиш че си по-малко пострадал от радиоактивните бомбадировки в сърбия ....

явно по себе си съдиш, че всички са безработни неудачници. Сега има работа колкото искаш, само да ти се работи, тъпчо! А по комунистическо, само официално нямаше безработица, всичко се замиташе под килима.. За заплатите от 120-200лв. да не говорим..

Стига с това най-голямата. Ще им се на комунягите да е най-голямата. Ама Японците ги варнаха пъти по мащаб.

Не е вярно.

Ha Ha Ha ....

с тази разлика че ушанките си правиха опити и чайника гръмна върху нас

в природата пусто/празно няма! тя винаги си намира начин