Anker представя хладилник с колела и докинг станции

Ако храната ви свърши, той може да се използва като огромна батерия

Обратно в новината

Коментари - Anker представя хладилник с колела и докинг станции | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте чакайте хрогтелея запад гладува, измръзва, ток няма, вода и газ нямат. Това са просто картинки, в испания ядят камъчки и супа от кал. Там джендърете са безработни, а неджендъри няма вече.

Прогнилия запад

Тези ме удариха по слабото ми място. Ако ми изтудява бирата два дни става първи мой приятел!

Фалирал три пъти за два месеца.

Не вижам нищо практично в тоя куулър с батерия, има такива на 12/24 волта отдавна За къв чеп е тая батерия не ми е ясно Един генератор е 500$ и може да ти захрани всичко в къщи + хладилника А за пикник куулър е достатъче, батерията за какво е? Да тежи?

Заоблени ръбове...

И какво му е новото, Макита го имат такова от известно време? И то загрява до 60 градуса или изстудява до -18.

Имам портативна тонколонка на Анкер, 20 000 maph. Вади страхотен звук, свири няколко дни без зареждане. Използвал съм я за зарядно на телефона, за захранване на лазерен нивелир, за захранване на прожектор. Гумирана, водо и прахозащитена. Досега са ме питали сума ти пъти откъде съм я взел и колко струва, защото свири като голяма уредба, а я нося в раница. Имам и портативна батерия на Анкер, също съм много доволен. Общо взето от тая марка очаквам само качествени неща.

Прилича на машина за гласуване...

Кое му е революционното? Имам много по -добър купуван от прогнилия изток преди десетина години- работи на газ. Тоя работил без ел мрежа ама батерията се зареждала от ел мрежата - пълен смях.

Ваксинира безплатно..знам ли

Имам такъв "Black & Decker " от четири години в колата! Та, къде е новината?

Да оправят първо дупките по улиците, иначе как ще го караш тва нещо.

С капацитет на батерията от 299 Wh на кукуво лято ще държи 2 дена на температура 4 градуса. Максимум 9-10 часа. Няма мобилен хладилен с добра изолация и практически габарити и тегло. И какъв е тоя климатик ? За пръв път чувам за хладилник с климатик. Има с компресор, абсорбционен на газ или термоелектрически с Пелтие елемент.

съвсем реалистични параметри за компресорен хладилник на батерийки

Има и колела, мога да се придвижвам с него в града :)