Apple казва сбогом на Lightning порта

Тази вечер ще дебютира новото поколение на iPhone. То ще е с универсално зареждане с USB-C

Обратно в новината

Коментари - Apple казва сбогом на Lightning порта | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, usb-c е доста по калпав като дизайн и качество

От седмица две айфона ми (11) почна да забавя на видеа в инстаграм (дори понякога спира). Не мисля че го карам да прави нещо сложно. От лакомия прецакват софтуерно по-старите устройства за да си вземеш нов, нищо че и стария може да се справи с такива прости задачи.

Това го правят още от 3гс версията си ;) всеки ъпдейт без изключение

Еми то те.. "различните" "специалните"... наслушал съм се на глупости "абе имаш ли кабел за айнфойнь" НЕ НЯМАМ БРАТ И НЕ ИСКАМ И ДА ИМАМ... айде надолу, комплексари! Сега с "обикновен" "селски" шнур ще зареждате комплексарските ви телефончета! Същия с който ще зареждате и електронните си "безвредни цигари" И не, не ми е кисело гроздето и не, телефонът ми не е на лизинг!

"айфонския" вход в телефона е в пъти по практичен, защото няма какво да му счупиш!

"Въпреки че това би имало само символичен ефект върху продажбите". Да бе, два символични милиарда загуби Епъл след китайското решение. Ще трябва сега за компенсация янките да ни продадат още едни чертежи на самолети.

да бяхте написали поне в колко часа е събитието, а не параграфите преведени глупости.

Аз съм тук, за да прочета как гроздето е кисело от дежурните комплексари, на които животът им се върти около 240 г пластмаса, стъкло и метал. На изплащане.

Без Джобс Ейпъл е нищо

едно нищо, което с най-голяма пазарна капитализация от 2.8 трилиона долара с над 300 милиада повече от следващата ...

човека говори за продуктите им, няма да влиза в борда на директорите

Сигурно пазарната капитализация зависи от борда на директорите, а не от продуктите и услугите които предлагат. Нищо си нямат горките. Не че не могат да се сринат както направиха Нокия, които проспаха смартфоните, но за сега те са технологиноя лидер в смартфоните

Не ми говори за "маркет капитализация"! Работел съм в неколко фирми с голяма ""маркет капитализация" и минус приходи! Това с ""маркет капитализацията" е финансов номер който често няма нищо общо с реалността и зависи от това кой колко си изглъгал! Не че Апъл нямат приходи, но със същият успех капитализацията можеше да е 100 трилиона или 1 милион! Номера балони!!!

маркет капитализация - това колко са платили инвститорите за да притежават акции на дадената фирма. Дали има оперативни печалби или загуби не е толкова важно, колкото переспективите които виждат инвеститорите в компанията. Специално Apple дълги години не плащаше дивидент въпреки огромите си приходи, но не попречи цената на акциите да се увевличава. Разбира се тази цена може да се срине или увеличи това зависи от действията на компанията и доверието в нея. Ако смяташ че няма переспектива имаш инструменти да заложиш на спад на акциите и да спечелиш от това.

Трудна работа е да обясняваш на тъпаци но ти се справи отлично.