17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер са . Много яки и много евтини. Браво сега и тях ще си купя и на всички ще им стане ясно че разполагам с пари да ги харча за глупустите на аплето.......cooolllll. Бах са в простия , за тези пари мога да си взема и нещо смислено като самсунг или хуйвей с истинко качество и даже и зарядно май дават :) Ама не аз сам прост и ще си купя телефон и слушалки и компютър за 10к общо и ше си ги накича да са виждат ... даже етикетите им нема да махам, че има прости дето не знаят цената им.

Много си тъп.

наскоро един приятел си купи такава глупост за 200лв галакси бъдс и ги сборихме с мойте jbl за 70 лв блутут с кабелче за зад врат...е ми тея за 70 лв свирят три пъти по добре , имат бас , кристален звук и е трудно да ги изгубиш...по удобни са ....така , че не ми ги хвалете...всички безжични нямат право да се наричат аудио слушалки защото просто не предлагат качествен звук, а са излишно скъпи...

уж и двете са слушалки, но на практика сравняваш два напълно различни продукта

Съгласен съм със вас то Майбах и Лада са коли ама....

"Колко е добре, че са с различни цветове." -

и цената е повече от на iPad - a. Cool :-))))))

Леле, направо свят ми се зави от тази технологична новост ! Невиждано и нечувано ! В какво се превърнаха Епъл - в инвестиционен фонд. По-рано другите ги копираха, сега - Епъл чакат някой да направи технологичен пробив и, с огромните си ресурси и армия от зомбита правят своя версия. Тоталното игнориране на останалите компании и затварянето им в собствената черупка - сега, когато светът става по-отворен от всякога - ще им изиграе лоша шега.

апъл все още се копира масово от други производители на техника. интересното е, че действително апъл рядко са наистина първи в нещо, но много често като го направят именно те, изведнъж всички масово започват да го копират това "ново" нещо именно по начина по който апъл го правят.

И кое е новото след смъртта на единствения продуктивен техен шеф ?

Няма нищо по-забавно от гледката на Епъл-фен, окичен като коледна елхичка с "прекрасния" дизайн на техните продукти. Това надминава и онези с геймърски слушалки по улиците

На феновете на Ябълката, колкото и да им се говори, те не чуват. Имате + от мен.

Това е защото слушалките на Apple са с много добро заглушаване на шумовете

Зех те Радке. Панелките реват, яжмиуя плаче - Апъл е номер едно