Астронавт: Ако смятате, че НЛО са извънземни, значи сте идиоти

Крис Хедфийлд сподели мнението си за наблюденията на мистериозни обекти напоследък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя си мисли че пасем трева :) понеже се е качил на един фишек и е бил малко в космоса :) то и ние сме в космоса но на Земята ... не само че има извън земни но и ние носим техните гени !!! малко са орязани и стопирани но това е направено с цел !!! Благодаря и приятна вечер !!

Големо браво, то извън земни нямало, щото човекът бил връхта... защо говорите глупости, какъв връх може да е днешното нещо, дето само се пуца, крадне и дори не ползва малкия си и без това мозък?!?

Да се кълнеш , че при цялата необятност на Вселената , животът е възникнал само на планетата земя , трябва наистина да си пълен идиот ! Представете си само ,че ние виждаме една нищожна част от нея и то милиарди години след като е възникнала ! Друг е въпросът ,че за нищожното време на съществуване на земната цивилизация , дали изобщо ще се случи извънземен контакт !

Петър Николов е прав,

(фен на НЛО-тата и т.н.), ама да си вярваш серизно - това вече е патология...

Защо НАСА не опровергават обвиненията, че кацането на Луната през 1969 г. не се е състояло, а е снимано в студио?! И защо такива изказвания като на този космонавт (на фона на всичко случило се и публикувано през последните 75 год. - "Розуел" например и т.н.) звучи като опит за отклоняване на вниманието, меко казано?!

Са от вида "Най-мразим да мислим"; още повече, че са очебиен пример за невежество, което не се притеснява да го изразява.

''Извънземните'' са плод на ''БЪГ'' в човешкия мозък. По-точно са плод на човешката мистика, която е вид фантазия. До ден днешен няма нито един сигнал, за това,че на Земята са идвали така наречени извънземни! Нито един! Всичко е интерпретация. Да, ''не сме сами''. Първо ,защото така ни се иска, второ, защото е много вероятно и логично. Също така е много вероятно и логично всички разумни същества способни да изградят цивилизация и да колонизират космоса, .....да се самоунищожават, или да бъдат унищожени от природни/космически катаклизми ,преди да успеят да пътуват из галактиките.

след като могат да пътуват из галактиките, да са толкова напреднали в интелектуално отношение, че нашите земни дела да им изглеждат като работата на мравките в един мравуняк... Ти колко пъти си ходил да наблюдаваш и изучаваш мравките в мравуняка? Опитваш ли се да комуникираш с тях? И да можеше - какво щяхте да си кажете?! Или да се интересуваш от поповите лъжички в едно блато? Въобще - цялата идея за "контакт" с извънземни, "отвличания" и т.н. е пречупена през супер елементарните и недоклатени човешки призми и представи... Никой, толкова развит технологично, не го е еня за нас... Нито го интересува да ни напада, колонизира, образова или каквото и да било от сорта...

За нещо, или не го разбираме, не означава, че то не съществува! Впрочем, знаете ли къде е сниман филмът "Зов за завръщане" с Арнолд Шварценегер?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Дрън, дрън - пълни глупости.

Във форума има 2-3 извънземни трола

:))) Стои Шопът пред клетката на жирафа в Зоологическата градина. Гледа, гледа... Накрая казва: - Е те теквое животно нема оти не мое да има! П.С. Много тъпаци съм виждал по света. Но и до днес не мога да реша, кои са по-тъпи като цяло - канадците или австралийците.

как кой - кралицата. нали са британски, хм , суверенитети, ако е възможно в тая глобална олелия

Напълно подкрепям мнението на човека...

Ех, вече ще знам, че съм идиот. Друго си е когато канадец ми го казва. Някак си демократично и за всеобща полза и удовлетворение.

Не са ИЗВЪН- , а са ПОД-земни.

Има много направени кораби с антигравитационно движение по прилика на тези на извънземните -т.н. reverse engineering . Преди дни д-р Steven Greer предупреди , че корабите ,показани скоро по амер телевизия, не са на извънземните , а наши . Също и за хората замесени в дезинформацията , само и само да се скрие текущия контакт с извънземни , откъдето идват технологиите

След като бива възкресен д-р Steven Greer , посвещава живота си на своите спасители и става виден уфолог и медиум

Ти дали мислиш, че някай тука изобщо знае кой е Стивън Гриър?

Номерът не е да четат само знаещите, а и тези, които си нямат представа кой е. И ако имат желание, винаги могат да намерят начин да научат. Не е като да няма други сайтове освен дир, goosho и faceбоклук!

А ти знаеш ли кой е Стойчо Попгиргинов? Хората предпочитат официалните версии, ама ако може захаросани.

Всеки, които не е в гр. Земен, е извънземен

'че държави като Русия или Китай може да нахлуят във въздушното пространство на страната, използвайки напреднали технологии' и кво излезе ? малките зелени човечечета с големите Очи, не били зелени, ми жълтИ и с дръпнати очИ и че рашките и китайците са по-напред в технологиите ? ай сиктир, бе

Живот извън Зямята определено има, даже и интелигентен, друг е въпроса, че разстоянията са извън всякакъв технологичен начин да се преодолят - милиарди светлинни години и се увеличават.

Зависи от гледната точка. От гледна точка на 20ти век има много лесно придвижване през тихия океан, в сравнение с 14ти век.

PEYTSCH

Естествено че не са извънземни щом са на Земята. Тази супертехника е на хората на Адолф Хитлер. Никога няма да ги стигнете...

Страхотно грешиш! Това не са хора на Хитлер, а на предвоенната немска научна интелигенция, която под нацистката идеология е загубила много от светлите си умове, защото са били евреи, напр. Айнщайн, Айзенберг и дори Нилс Бор, който, въпреки, че не е немец (датчанин) отказва да работи по програмата за ядрено оръжие на нацистите!

Само една идея. 1.какво биха разказали хората от 19 век ако видят хеликоптер 2.Когато ходим в гората ние не обръщаме внимание на мравките и бръмбарите.Защо много развити същества да обръщат внимание на нас

Като ходим в гората и срещнем мечка, нищо, че тя не е по-развита от нас, пак ни обръща внимание...

И ние на нея обръщаме внимание

Това е официално краварско потвърждение за превъзхождащата всичко на тази планета руска технология. За нас православните славяни тези нещата изглеждат като нещо ежеденво, но за изостаналите нации, като Гейропа и Краварника, това вече мяза на извънземна технология.

Абсолютно прав е човека Ама не става дума за нахлуване Израел, Франция, Русия, САЩ, Китай, Великобритания, Иран. Турция, Япония, Индия тестват какви ли не инновативни летателни апарати - хиперзвукви ракети, дронове, балони, самолети, сателити и всякакви други дивотии на които и имената, не сме чували. Та за пред широката публика е много по-лесно да кажеш - "аууу НЛО от друга гаалктика". Будалите това чакат, за да налапат куката до коремите и да си говорят за пирамите, платото Наска и т.н.

Руските въздушно-космически сили?

Глупости. Вероятно са от различно естество: тестове на секретни в момента разработки, отблясъци, метеорологични явления... А извънземни едва ли са. Ако разполагаш с технология за междузвездни полети, скриването на летателен апарат би било дреболия. Ако ти пука де.

Едно НЛО е НЛО, само докато не бъде идентифицирано.

Ако смятате че астронавтите са интелигентни същества, сте пълни идиоти и чифути. Единствено Космонавтите са интелигентни същества и са летели в Космоса, но не и астронавтите. Те са анимирани от Холивуд в пустинята Моахе или С. Канада герои, чкоито симулират кацането на хамерика на Луната. А извънземни няма, но има далекобойни руски и китайски технологии на светлини години от Земята, които се виждат от тук и се считат че са инзвънземни, но реално такива няма

1947 год. китайсите все още садяха ориз, а руснасите градяха комунизма! Кви ги блещи тоя ненормалник?! А и предвид разузнаването, което имат САЩ, много се съмнявам подобно инфо да им се е изплъзнало!

А ако смяташ че всички НЛО които се движат и по небето и по земята и под земята и водата са Земни, значи си Свръхидиот.

Добре казано! Доста притеснително е, че дори официални лица започнаха да нахалстват с изявления в полза на твърдението, че има доказателства за извънземни! Бях чел едни протестанти-изследователи, проверили много случаи на близки срещи с третия вид. Бяха изолирали 95 случая, в които човек споменава само името на Иисус Христос и извънземните изчезвали.

Винги са били официални лица. За чий е на частни лица да прикриват военни експерименти?

човек разните тем извънземни, полтъргайсти... са нищо повече от демони , които са служители на дявола и обикалят Земята насам натам...