Коментари - По улиците на Европа тръгват 3D-принтирани коли | IT.dir.bg
назад

По улиците на Европа тръгват 3D-принтирани коли

Американската компания за производство на автомобили Local Motors планира да завладее Европа, базирайки централата си в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - По улиците на Европа тръгват 3D-принтирани коли | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при удар на две Страти-та няма да има чупене а пинг-понг ефект :)

ей пак руснаци да движат света напред!

Това е движение назад от конструктивна гл;една точка. Но щом се вшечатлявате от ментета няма да преча. технологият е поне на 30 години но има принципни ограничения. В момента чре популяризиране на такива "нови" технологии заменят истинсото с фалшивото. А някой се радват необяснимо защо.

Нямат шанс,ако е от пластмаса....

Методът, който ще използват на практика няма общо с 3Д принтирането! Защо лъжат? Може би търговски трик, но адски се дразня когато на всяко нещо за ефект му турят "3Д принтиране"!!!

Тея явно не са чували, че в Европа има стандарти за краш-тестове, които трябва да се покриват. Това лего е силно съмнително да покрие каквото и да е. А с цена по-висока от дачия не знам въобще накъде са тръгнали.

Трабанта ми струваше 5000лв. Вдигаше 100км/ч и отиваше от София до Черноморец с едно зареждане...

С 80 км. максимална скорост и пробег от около 100 км, при това с цена най-ниска от 16000 евра ще завладее на баба си фърчилото.

Дойде времето и на 3D дупките - дай му да принтира!

С тези параметри и тази цена едва ли ще завладеете Европа....

Очакваме китайците да принтират аналогична, но за крайна продажна цена 10-12 хиляди евро...

при китайците ще бъде по-скоро 5-8 К...Но въпроса е на кой му трябва подобен боклук ? След 1 година пробега като батерията позамине колко ще е ? Градска кола за разстоянията в немачко с 50 км пробег едва ли става...А за тези пари абсурд...Бивш военен при това хамериканец..Тъпунгер окрал идеите на хората без да плаща...