Бивш шеф във Facebook: Зукърбърг се е обградил с подлизурковци

Метавселената на Meta се оказа скучна, стерилна и с морално остаряла графика.

Обратно в новината

Коментари - Бивш шеф във Facebook: Зукърбърг се е обградил с подлизурковци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го местя ли или да не го местя ?

Скоро и фейса ще залезе!

Всичко което не му е спуснато на този, а сам го е направил е щета, вас това учудва ли ви. Поредният едър бушон. Мъск, Безос и т.н. Единствено Гейтс от бушон стана играч.

не забравяъте че това са доста умни хора. още е рано за това което правят и ще изисква повече усилия и време отколкото очаква някой инвестиционен тарикат дето иска разтеж на всяко тримесечие.

За кое са прави? За тая бъгава и свръхскъпа, остаряла графично грозна виртуална среда ли? И кое им е умното точно, че са забогатели чрез кражда и наемат умни хора, за да им правят простотиите?

раЗтеж ... брато граматиката ти ...

Тоя, ако не открадне нещо - нищо не може да направи, както открадна идеята за фейсбук от близнаците... Даже и мен излъга, имаше програма за награждаване при репорт на бъгове и бях описал два бъга, тия ми казаха, че това не било бъг и след няколко месежа ги оправиха, както им бях казал... Ама явно балъците, които ще му дадат идея са свършили.

Лошото е че дългосрочно Зуки е прав - в метавселена (или там каквото и да е име и се сложи) има много бъдеще Но е малко изпреварила времето си концепция, реализацията е ужасяваща , а може би и не е по силите на само една компания (била тя и с ресурсите на Фбук/Мета) ...

Да не се е обграждал.

Тоя наглец зук краде личния живот на всички в платформата му, а е купил всички имоти, около къщата му и е направил стена към морето, за да си пази личния живот!

колкото и пари да имаш, в един момент винаги нещата опират до това, което не може да се купи с пари... И ако тези моменти не ги владееш, понеже си свикнал да си кууваш всичко с пари - тежкò ти и гòрко! Загувбаш и парите, и хората, които си събрал около себе си чрез парите.