Британски учен разработи сорт марихуана, разрушаващ ракови клетки

Канабисът не засяга нито костния мозък, нито здравите левкоцити

Обратно в новината

Коментари - Британски учен разработи сорт марихуана, разрушаващ ракови клетки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си узаконите престъпният бизнес,ей на всичко сте готови хайде да идва този потоп че ми омръзна да живея в тая помийна яма

Хахаха пропуснали сте да кажете какво друго разрушава преди да разруши раковите клетки.

Дано тези открития и продукт подпомагащ лечението на ракови заболявания не бъдат унищожени(купуват патента и после папка у некоя камина)от фармацевтичните гиганти и бъдат пуснати на пазара

Държава дет не може да асфалтира една улица като хората, няма как и да си помисли за връщането на продукти от канабис. Прекалено спекулативна стока става това, и няма ресурс за адекватна легализация, и контрол. Тук се живее само с мечти.

са монополисти на рапространението на наркотици и марихуана.Само че на тази която разрушава здравето на младите хора.Така,че в България ,тази няма да мине.

Има и в България хора който ползват тази "билка" за лечение на рак. За съжаление неизвестни и извън закона. Заради наркотичното влияние на марихуната и възможност за спекулация с нея. Това не е новина. Това се знае от много, ама много години. Израел имат цял институт за това и лечението им струва много скъпо. А всъщност изготвянето на самата съставка е много евтино. Единственото нещо е дозата която трябва да се прецени спрямо заболелият пациент.

в нета и се оказа, че Matt Dun e от университета в Newcastle, Australia, а не Велкобритания. Виждате колко повърхноснтно ни информират тук със сензации. Между другото, Мат сам набира средства за изследванята си с канабис и е успял да направи поне нещо за да спаси дъщеричката си от левкемия. Има малцина като него лекари, кото въпрки натиска от фармацевтчната индустрия избират пътя на истната.

О- открил топлата вода

юдо-масонските милиардери така ли се лекуват от рак - с канабис идиоти ... носете си маските да не хванете ковид и си пушете канабиса .... овце тъпоумни !!!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

Като се пишат сензационни статии, хубаво е да се уточни, че някои левкемийни клетки се повлияват. И да се посочи, че разновидностите левкемия са 4 основни и над 100 подвида, по категоризацията на СЗО. Иначе се получават конфузни жълти статии от типа "Левкемията вече е лечима".

ама и централен мозък няма да им остане.. Ще имаме зомбита

То сега защото няма, както се вижда ти си добър екземпляр - зомби на Павлов :)) Чуваш канабис и започва реакция хах

Ако се окаже че тревата лекува коронавирус ко праим ?

Марихуаната е лекарство от много десетилетия насам! Само ние в България си мислим че е наркотик и сакън децата ни да не посегнат към нея! Много страшно било, щели да се пристрастят! Досега в света няма доказан случай на някой, който развил зависимост от марихуаната! Но има хиляди хора на които е помогнала по един или друг начин!

да си виждал някои от юдо-масонските милиардери да се друса с канабис !? преди 80 години евреиските гадини Филип Мориц и Дупон лъжеха по същия начин за ползите от тютюна от канабис се затъпява - за това евреите ти обясняват колко е полезен за тъпоумни овце като теб

Не знам дали се затъпява, но като те гледам колко си грамотен и как плавно ти тече мисълта си викам... Божее, колко мъка има по този свят.

Ти колко точно такива милиардери си вждал на живо изобщо, че коментираш какво правят и какво не?

Британския учен, кога че разработи казан за ракия с подобен ефект?

Разработен е отдавна, произвеждаше Абсент в Швейцария преди да го забранят.

Абсентът не е забранен, гледах документален филм как се прави, конкретно в Швейцария. Даже в селото, в което живея в Германия се продава на магазина за напитки (тринкгут).

Ван Гог го е цоцал затуй картините му са такива рисувани в сънно състояние. То Костов и сие са жулили от туй и са влачили и рушили

Индийският коноп освен да действа психотропни друго не прави. Но много хора и неосъзнати наркоманчета се заблуждават и се връзват на брутални лъжи! Нито една цивилизация ползваща необезпокоявано психотропни вещества не е прокопсала. А тия дето се смеят на селяндурите лекуващи всичко с ракия, да се усетят , че тия дето всичко лекуват с марихуана са същите идиоти.

А, какво да кажем за Нидерландия и Швейцария, да не би да са утайката на света. Аре преди да пишеш глупости пък малко да прочетем преди това!!!

И накъде вървят в момента Нидерландия и Швейцария? Особено белите младежи от не много заможни семейства? Към срив , нищо правене и консумация! Трябва да си нагъл или прост , за да не знаеш , че индийският коноп е само за опиат!

може би се канят да получат нов, модифицира сорт, който при всички случаи няма да бъде толкова ефективен, като истинския/дивия, но пък само 'те' ще държат пазара и щом го препоръчват за толкова тежки болести, като рака, най-вероятно няма да е сред евтините стоки .....

просто топят листата в хероин сушат и пафкат и изпускат пушека изозадзе на облачета

https://www.youtube.com/watch?v=IqF_m7H1TGE

Обикновената марихуана ви скапва спермата, преебава тестостерона.

Глупости. Напушвал си се и си ял боклуци с много захар, бил си мързелив и не си спортувал. Това смъква нивата на тестостерона.

Всъщност си прав. То като се напушиш само боклуци ти се ядат. Дано да е обратимо.

Обратимо е, разбира се. Просто като се напушиш си хапваш малко месо, сирена или даже целина, но не и чипсове и вафли.

искам да те питам нещо - ножовете, които ползваш у дома - полезни ли са или вредни - ?!? така е и с конопа/марихуаната - всичко е в начинът на ползване - ще рече - начин на приготвяне, начин на приложение, честота на приложение, продължителност на приложението и т.н.

Ами аз да не си го отглеждам сам този коноп. Продават ни такива боклуци дето смърдят на химикали. Кой знае с какво ги пръскат. Добре, че го спрях, от една година не пуша. Преди това всеки ден. Трева трябва да пушат само психически много здрави хора, които са си стъпили на краката и си управляват живота, иначе само си губиш времето и затъваш.

До Да-Те ако са психически здрави и здраво стъпили на земята от какъв зор трябва да пушат трева?ОПИАТИТЕ ЗА ЛЪЖЛИВ НАЧИН НА БЯГСТВО ОТ РЕАЛНОСТТА и къмнея прибягват само слаби хора- без воля и опит за борба с реалността, която по един или друг начин е една и съща за всички хора.

къде са тези психически здрави? Не ги виждам в парламента, по медиите, МС, президентството, площада с жълтите павета........ .

Нов сорт - генетично модифициран с CRISPR технология за да миже да се патентира и пълни джобовете на фармацевтичните компании. А това ме и обикновената марихуана го може - не е важно. Лъжи и измами. Моленици.

'обикновения' коноп е истинския коноп, а медифицираният, при ВСИЧКИ случаи ще бъде далеч по-неподходящ за лечебни цели всичко 'обикновено' е далеч по-стойностно, качествено, подходящо .... от насилствено изроденото от човека; само да начинът на употреба опира в крайна сметка .....

mimo

то не само за рака но и за много други заболявания при паркинсон показва положителни резултати само да я легализират ще е в голяма полза на много пациенти

gaga,mnogo si prost...

Откриха топлата вода....

Всичко, което е добро за човека е забранено в БГ, със закони или с медийни, политически и др. бухалки, а на цяр кире, мичковски и славова, и минджу ментетата се продават легално.

Не ни трябва тоя боклук.. Някой в чужбина почнал да сади наркотици- марихуана, и иска да я продава... Не ни трябва... РАК се лекува като пребиеш някой Директор на А1, Вииваком, теленор, в тъмното.. И закрият офисите на тая фирма в твоя град, село.. Както някакъв Директор на Емтел се беше размазал от бой с тръби и после скочил в някаква шахта. И мобилния телефон да не е в джоба, а да стоят на 2 метра разстояние.

И ел. устройство, на което пишете в момента също Ви облъчва.

Конопа има лечебни свойства, доказано е от десетилетия. Психоактивните и токсични вещества в ИК могат да се отстраняват или модифицират до разумни или опасни размери.

Легализация.

Пияндетата цъкат минуси и дори не се сещат, че алкохолът е истинската портална дрога, от която се почва. Аз поне не съм срещал наркоман, който да не е почнал от пиенето.

Бас ловя, че лабораторията му е в розово, а следващото откритие ще е за вълшебното действие на екстази-то върху страничното действие на модифицираната марихуана. Проооосто вълшебно!

Е-то си е медицинска разработка и синтез за лечение на специфични заболявания.

Е при нас това се води опасен наркотик, така че статията е безсмислена.

Ти па, Бай Ганьо лекува всичко с ракия и изобщо не се занимава с такива НАРКОТИЦИ!!!

В БГ е опасен, защото не е легален и няма контрол над ментетата.

Че как така, "правоимащите" от мафията (управниците) още не са се сетили да поемат контрола и върху това, съвсем легално? Пропуск, недоглеждане... Впрочем, няма значение, те просто вече "нямат служба", някои от вас ще разберат значението на тези думи :-)

По много причини. Имат бизнес с амфетамини(БГ е производител), кока, която изплува в заливите, канали за херинга, които носят много повече печалби, и всичко това е от много отдавна, всъщност БГ имаше и лиценз за производство на морфин, което означава, че в БГ може да се прави и херинга. При легализация ще се допусне реална коннуренция, която ще свали цените, всъщност тревата е по-евтина в Нидерландия(и много по-качествена) отколкото в БГ, а и геноцида с ментетата и по-опасните отрови ще закуца, напушените ченгета няма да бият протестиращи до безсъзнание, и на марионетките от футболните агитки няма да им се занимава да викат лозунги и клишета по площадите, за да отвличат вниманието..... .