Коментари - България се присъединява към ЕКА | IT.dir.bg
назад

България се присъединява към ЕКА

България ще подпише споразумение с Европейската космическа агенция (ЕКА).

Обратно в новината

Коментари - България се присъединява към ЕКА | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте смотани!

И колко е членския внос на година?? България не може да осигури линейки за бърза помощ но ще прави ракети за Франция, Грмания и Англия. ха хаха хаха!.!

Не, България нищо няма да прави. Но българските държавни служители ще имат още едно перо средства по европейски програми. Както обикновено, Всичко се прави за парите, но под предлог за светли бъднини и развитие...

"Споразумението ще стимулира развитието на иновативните малки и средни предприятия и тяхната конкурентоспособност. То ще насърчи създаването на нови работни места във високотехнологични сектори на индустрията и услугите." Да се чете: Споразумението ще докара свежи потоци пари за далавери, измами и крадене. Колкото се може повече финансирания от ЕС и неговите структури по разни проекти, толкова по-добре за всички държавни служители. Чакайте някога България да се оправи.

Гласувайте за мене на новите избори, и... ще ви построя магистрала от София до Морето на Спокойствието на Луната. Там ще можете спокойно да си прекарвате лятната отпуска на лунния плаж!!!