Частен космодрум ще заработи в Русия

На около 500 километра от Москва ще излитат туристически космически кораби

Обратно в новината

Коментари - Частен космодрум ще заработи в Русия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, алкохолици, първи април още е далече... Ще, ще, ще...

Явно 300 години неспирни лъжи са се отразили генетично на получовеците от Руслямистан. Злото и лъжата са се вкоренили във всяка тяхна постъпка и дума. Тотална щета са тия. Те един мост не могат сами да построят и им излиза 3-4 млрда €, какво остава за площадка за 35 млн € !!!!!!!!

Поредната новина от Русия, съдържаща думичката "ще" ...

За нов космодрум ако решат да направят ще направят, но частен в Русия? Кое е частно там бе, сякаш има олигарх дето да не е 100% на юздите на Кремъл. Инак те и олигарсите 'частни', само дето частната собственост им е зачислена по ведомост....

Ще, ще! Айде първо пръдльовците от частната компания "КосмоКур" да построят НЕЩО пък после форумната вата и руските крепостници да квичат възторжено :))))))

Квичи краваря, щото купува двигатели и кенефи от Русия!....И корабчето нещо май не им се получава!

едно място на космонавт в руска ракета за полет до МКС руснаците вземат от САЩ 85 милиона долара!!! Тук за 35 милиона ще построят цял космодрум!!! С прашка ли ще ги изстрелват или с лък мераклиите?

Ако не са руснаците, САЩ бая голяма прашка и трябва))))))

Обективно погледнато то и ,,Роскосмос” си Е частна компания. Още по обективно погледнато тези пари за да ги инвестира някой в Русия трябва да е много близък с управляващите или от управляващите защото иначе е обречен на провал по ,,субективни” причини!

и кой е частника, че не разбрахме? Рогоносин?

много добър руски виц, доста се смях :)

Трепери бай Мъск ! За 35 мил. руската сапога ще те ритне отзад. Ти харчи стотици милиони за лудо. Нищо не разбираш ! А като направят и завода за електрически Иж пак на пестин км от Масква съвсем ще я втасаш

ха ха ха.... добър виц :))))

Да не видят нещо от Мъск.

Когато руснаците са изстрелвали ракети Мъск не е бил заплануван даже.

и въпреки това ги изхвърли от бизнеса със сателити и им остави под 8%. позор а?

Когато в СССР (!) са изстрелвали ракети корупцията е била направо смешна в сравнение с това дето върти днес путювата 'каманда' Усмановци и Ротенберги..