Коментари - Yahoo спира изцяло дейността си в Китай | IT.dir.bg
назад

Yahoo спира изцяло дейността си в Китай

Yahoo закрива центъра си за проучвания и развитие в Пекин и напуска Китай, като това е поредната стъпка на компанията за намаляване на разходите.

Обратно в новината

Коментари - Yahoo спира изцяло дейността си в Китай | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не харесвам Яхууу. Най-добре е изобщо да се махне от всякъде!

какво толко си правил с яхуто че не ти е харесал

Хубавата Мариса води успешно Яху към небитието. Всеки може да изходи нормално акинце. Но да затвориш 2 млрд развиващ се пазар се иска нистина да си специалист. Не обича Азия, това момиче и туй то. След като продаде основния актив на Яху - Али Баба (85%), то сега и тотално разкара операциите от Азия. Бравос. Чудя се, до кога ще я търпят инвеститирите. Предполагам, докато Яху изпадне в неплатежоспособност. Като Енрон.

Не е виновна тя, а оня умник, който отказа сделка за 40 милиарда с Майкрософт. :-) Направо им разказа играта н аинвеститорите. хахах :-) С този може да се мери, само онази на ХП, която купи за няколко миалиарда и закри марката Компак, която тогава беше лидер в бизнес компютрите. хахах :-)

Компак лидер в бизнес компютрите? Сигурно през 1990-те, и то само за x86, при които печалбата е под 10%. При по-големите компютри Компак (чрез DEC) нямаше и 10% пазарен дял, а това е сегментът в който са големите печалби. Грешката на Карли беше че през 2002 плати 25 милиарда за Компак, които щеше да пропадне за 3-4 години притиснат от DELL, Lenovo и т.н.