Коментари - Apple не успя да забрани смартфони Samsung в САЩ | IT.dir.bg
назад

Apple не успя да забрани смартфони Samsung в САЩ

Калифорнийски съдия отхвърли опит на Apple да забрани продажбите на устройства на Samsung, нарушаващи патентите на iPhone.

Обратно в новината

Коментари - Apple не успя да забрани смартфони Samsung в САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все тая и без това никой уважаващ себе си човек не би си купил телефон на Самсунг. Всеки, който е бил на запад знае, че там iPhone и Blackberry са основните телефони, само в страни като БГ и разбира се азиатците, пластмасите на жълтурите са на такава почит. Във високия ценови сегмент Епъл са без конкуренция.

Бил си на Запад до Трънско явно! По-назапад на никой не му пука с какъв телефон е, стига да му върши работа. И определено Апъл не е преобладаваш - просто има разнообразие. Колкото да ББ, от 3-4 години Блекберитата са почти изцяло заменени от Андроидните и ИОС телефони.

Не, живея в Линдон и работя към HSBC, ако въобще това ти говори нещо. Та тук е така, и не съм казвал, че впечатляваш някой с телефона си, но Епъл определено доминира.

Вижда се колко си запознат, след като слагаш на едно Епъл и Блекбери. Тия вторите са история от доста време насам. Загубиха си основните клиенти.А епъл е основния телефон, просто щото там си вземат новия модел при нов договор, като изтече договора го преподписват и вземат новия модел. Или ти не си разбрал каква е връзката между едно/двугодишните договори и цикъла на пускане на новите модели. И просто пръскат десетки милиарди на година за реклама. Ако самсунг харчеха 15 милиарда долара на година за реклами - щеше да е същото.

Сериозно? Брех таз реклама, как всички обясняват успеха на Епъл с нея, другите компании за реклама не са чували според вас май. Реклама на iPhone по ТВ още не съм гледал, виж онези корейските ми ги тикат в лицето на абсолютно всяка рекламна пауза. Айде стига глупости!

Гнилата огризка пак засмърде............

Дали не е по-добре от епъл да се грижат по-добре за 13% клиенти от пазара на смартфоните, вместо да се съдят с фирми, имащи близо шест пъти повече клиенти ? И стига с малоумното обяснение за цената - едва ли за някой клиент на смартфони е проблем да задели 35 лв. на месец - затова е смешно някой киселяк да ми обяснява, колко били скъпи айфоните - че нормалният човек на седмица дава три пъти повече за кръчми ! Стига с тъпите обяснения за киселото грозде - можем да си ги купим тези велики айфони, но не ги искаме вече - дървета са отвсякъде - имали сме ги и куцат в сравнение с конкуренцията, елементарно е, защо някои се затрудняват ...

Ама кои сте "ВИЕ"??? Вече се клонира ли бе, клоун? Когато изказваш лично мнение поне пиши в единствено число. Епъл не ги мисли за какво да се погрижат, най-скъпата компания в света са с най-добре продавания смартфон в света. А когато на 09.09 пуснат новия iPhone и фитнес гривната си, бъди сигурен, че ще отвеят всички останали жалки опити както са го правили винаги досега. Ходи си удари една, може да ти се отрази добре на нервите, че много си насабрал май ;)

Самсунг произвеждат за Епъл важни компоненти по телефоните им.Шарп им изготвя новите дисплеи,а от Епъл настояват ли,настояват,че са чудо на чудесата,та дори се и съдят с останалите.....

Да,Samsung ще произвежда DRAM за iPhone 6

Трябва да са благодарни ли? Тук става дума за пари.

Ей посерко, Самсунга прави това, дето Епъл му е казал. Да не мислиш, че те са измислили какво да правят за Ябълката!? Скривай се нейде у софийско равно поле и трай!

Леко Рамбо - епъл не може нищо да казва, защото е фирма, а не е човек ! Прави им ги Самсунг, защото може, а епъл не може - да, не може ! Защото ги мързи и искат само да печелят по лесният начин - я цитирай какво са измислили - паметта ли ? Или дисплеите ? Защото в епъл няма кой да измисли нещо ново - купуват онова, което друг е измислил ! Или всичко в света е измислено от епъл а ? Шушляк жалък ...

Аз обаче все още продължавам да се кефя, как Епъл успява да продава 16гб памет, която струва $7-8 за $100 на баламите. За сведение - имал съм всичко от 2G до 4S. И си спомням времето, когато на имаше copy/paste на SE P910i (2004 г), а ние с айфоните го получихме в щастливата 2009 г. с "иновативната" IOS 3.0. Абе.. малко са назад там нещата, обще взето повечето е реклама и шум + цени х2 от нормалните.

Абе тя и ракията в къщи ти е по-евтина, ама ходиш да си я пиеш в хоримака! Кеф цена няма и щом го искаш ще си плащаш! Айде стига с тия еврейски тънки сметки!

Ахмед Доган

Пише се ХоРеМаг - от хотел, рЕсторант, маГазин! Поздрави!

Обзалагам се че всички плюещи никога не са имали продукт на APPLE поради простата причина че нямат пари да си купят .... ПС Дреме им на APPLE че световно неизвестни всезнайковци от БГ седнали да ги оплюват незнайно на какво отгоре.

Точно. Най-смешно ми е като почнат разни льольовци да плюят Епъл и да развиват теории как те нищо едва ли не не били направили, а в същото време се хвалят с телефон на компания като Самсунг, която е пословична с безочливата си кражба на интелектуална собственост в цял свят, а за кича на продуктите им просто нямам думи.

rado_7_6@

Така е, българинът е генитично завислив и все му киселее грозденцето. Аз съм доволен от йейпъляците. Имам айфоня, ползвам я като резе на кочината да не излиза свинкята. Веднъж мамка и свинкя се усетила и си пуснала санитариума на металика и куфее се едно ме ебава, един вид - лампи ти си улав, ама като апгрейднАх на йос7 сложИх пим код и ся аз се хилим като опитва да го брутефорсне с копитата и зурлята. И айпад имам, него го ползвам да си слагам отгоре рикията у хоремага, което ми предава инетекуален вид. Макбука малко съм го надрал щото си режем връзотгоре там кое лукамка, кое сьонга или мухлясало сиренце, квото дала Мада Нейча, но най-ми аресва, че мога да си го разтворям като книга и да си го залупям на кратуната като покрив на къщичка и да медитирам - аомммм нааааа нарааа янннаааа, докато кръчмарката яна не ме изпуа зад врато и да ме изкара от аюрведата, че щели да метът и да плащам и да се разкарвам

Умрях от смях ...Как ди идват на ум човече!!??

Ламба, улв си, брат... Да ти се вкисне 'сичкото грозице и да стане на оцет, вместо на джибра, дано!

Парите не правят човека и не можеш да съдиш по портфейла му какъв в е той. Причината някой хора да не си купуват продукти на ябълката може да бъде и липса на желание да го правят. Не всеки обича да харчи пари за безсмислено скъпи модни аксесоари. Някой хора залагат на други ценности.

Епъл правят изключително здрави и надеждни машини, не случайно цената им е такава, а и има далеч по-скъпи компютри от техните. Ако за теб качеството е нещо безсмислено, а компютрите са моден аксесоар - кофти за теб, пич.

не се обзалагай, че току виж си обеднял от подобни басове. Някаква измишльотина на най-заблудениет епъл фенове е това, което казваш. Казвам "най-заблудени" понеже има и нормални потребители, които не се изказват по такъв ограничен и глупав начин. Ти откъде знаеш какво им "дреме" на Епъл ? Техен представител ли си? Разбира се, че им дреме за всеки един потребител. А ти си просто комплксар...

Ма те плюещите Епъл не са им потребители, тва ти казва човекът, следователно на Епъл няма какво да им дреме за лузъри с мнение.

Значи не знам за патенти ама Хapple требе сериозно да се замислят за фирменото си лого, не за друго ми щото е КРАДЕНО! Мдам всеки който е чел библията знае за ябълката и то за отхапаната ябълка! Така, че дано не тръгне църквата да съди Xapple-то за патенти, че тогава ше стане лошо!

Тая огризка се скъсва от новини и шум само и само да остане в играта. Навремето бил гей ги изяде с парцалите, сега ми тръгнали с телефончета да се доказват като видяха че с компове няма да стане. И пак греда. Много са смешни.

Техните компове са най-стабилните и добре изглеждащи и са еталон за добър индустриален дизайн от десетилетия. В музикантските, дизайнерските и фотографски среди няма да видиш някой да работи на друго освен на Мак. Айде пробвай и ти, може да се изненадаш. А Уиндоуса е точно като Андроид - системка ширпотреба за хора без особени претенции към продуктите, които си купуват и хитър ход на Майкрософт да сключват договор с всеки, който иска да го сложи на калпавия си хардуер, за надмощие на пазара. Пазарният дял не значи нищо - питай Самсунг, нещо приходите май накуцват при все хилядата нови модела на телефони, които конвейера им бълва ежемесечно.

Брех колко минуси, но нито един мишок не е оспорил казаното. Комплексарщина на макс, Бг стайл

Двигателят на прогреса спира, когато човешката дейност е подчинен на идеята да взимаш повече от колкото да даваш. Бог ни даде всичко безплатно както израз на любовта ни към нас. Науката черпи идеи от природата създадена от Бог и бизнеса ги патентова. Това е супер нелепо. Така се отнемат постиженията на човечеството от хората, за да се извлича печалба от малцина. Това е сбъркана доктрина и няма нищо общо с принципите на живота. Всичко в природата е на доброволни начала и в хармония, и взаимопомощ. Планетата се раздава за нас, а човека воден от грешните нагласи, руши тази хармония и създават дисбаланси в обществото. Това е проява на ограничена и себична мисъл.

Това с патентите е смешна работа. А тея ябълки нямат наяждане сякаш... ама баламите стават все по-малко!

Ми те едни патенти - правоъгълник със заоблени ъгли, слайд ту ънлок... тъпотии.

Аз не знам как могат да се патентова природни форми? Това е налудничаво. Ако Бог беше патентовал всичко което е създал, представяте ли си какви длъжници щяхме да бъдем още от раждането си? Само че единствено любовта е творческото начало. Затова и смислените патенти в комерсиалният свят подчинен на идеята да взимаш повече, отколкото да даваш, са на изчерпване.