Дигиталният паунд ще стане реалност в идните години

Министерството на финансите и Банката на Англия планират дебюта на централизираната цифрова валута

Обратно в новината

Коментари - Дигиталният паунд ще стане реалност в идните години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боли ме фара ! Защо не приеха еврото и напуснаха ЕС ? И защо ние напираме , и защо златото ни е там , да не сме " англо-саксонци " о ние сме " ингелизи - франкофонци "

А дали с нарисувани пари ще могат да си купуват реални ресурси? Според мене не.И пак ще трябва да духат на Путин.Рано или късно както ще му духа и Хуруспията.Въпрос на време е.

"Според Лондон нито Английската централна банка, нито правителството биха имали достъп до данните за трансакции с цифров паунд. Потребителите обаче трябва да изберат някакъв дигитален портфейл. На пазара има различни предложения с различни нива на сигурност." Това е лъжа според мен, защото те ще трябва да минават през компютри, през интернет, през банки, където правителството има пълен достъп и събира всички данни и уж ги следи само, когато има съмнение за незаконна дейност. "Държавата обаче може да замрази или запорира сметките на лица "замесени в незаконна дейност"." Тоест държавата си решава, кое е законно, утре ще е да е незаконно да не се набодеш с най-новия експериментален рнк продукт или вдругиден ще е незаконно, да не си джендър и хоп или ставаш каквото ти кажат или ти спират възможността да купуваш и продаваш, както и на тези, които се усмелят, да ти помогнат. Това значи, че няколко човека ще могат, да налагат на всички, каквото си решат. Тоест всеки, който приеме цифровите валути на централните банки ще е пълен техен роб в цифров концлагер. Да не говорим, че нарочно създават финансов колапс, за да ги приемем, като ще дават основен цифров базов доход в цифрови валути, като спасение за фалираните и докарани от тях нарочно и с тази цел до невъзможност за оцеляване.

Наскоро ми попадна клипче за тези дигитални пари: https://www.facebook.com/100000011024332/videos/5184932261613385/ Много добре е разяснено с картинки (за зомбитата това е удобно), какво може да направят риптилите. Не само в Британия /защо ли се наричат Велико-, не знам/. Драконът е известен и при жълтите. И с тяхната точкова система.... Абе мани мани...

Ся ще те светна що е "велика" - щото не знаете езици, включително и български, затова. Колкото красная полщадь е червен, вместо красив площад, толкова и Британия е велика, вместо голяма. То и на нашенски велик значи също и голям, ама ми е ясно колко сте чели класиците в гимназията. Ние имаме Велико и Малко Търново, та сещай се дали това са антоними и първото не е просто Голямо. Там има един куп британски острови - British Isles и държавата е разположена върху най-големия от тях, затова и се казва Голямо Британия. На породата, дето тук й викат "дог", на английски е great dane. Сещай се дали е велико или просто голямо това куче. Същото е и с китайската стена - на английски не е велика, а е голяма. И Големият бариерен риф е Great Barrier Reef, ама според вас и той е велик.

Ето го ключа от загадката: "Държавата обаче може да замрази или запорира сметките на лица "замесени в незаконна дейност". Тази опция съществува и към този момент, но дигиталната валута би я улеснила значително, считат противниците на CBDC. С лишен достъп до парите си могат да се окажат протестиращи или стачкуващи работници."

На линка по-горе от сурат-тефтера е казано и това. И за "новият много по-заразен вирус" и пазаренето на определено разстояние и време от дома. (GPS на телефончето и т.н.). Едн ме успокоява: Западняците са вече 99% овце от стадото. Каквото им каже "Партията", знае е добро и правилно! При тях комунизма /капиталистическият комунизъм/ е в много по-напреднала фаза от нас при 1985 г.

Сега има кеш и хора могат анонимно, да ти помогнат без да им блокират сметките и на тях или ти може да си си скатал някъде, но само с цифрови валути на централните банки - това ще е невъзможно, тоест или правиш каквото те решат, че е законно или ти блокират всички средства, както и на тези, които се осмелят, да ти помогнат. Да си припомним, че в нацистка Германия са спазвали законите и заповедите. За приелите ЦВЦБ ще е същото

Ами няма да стане реалност дигиталния. Просто опитват докъде стига акъла на тълпите. Това е технология за управление на масите. Много паплач не им трябва и за това опитват всякакви експерименти със стадото. А дигиталните пари няма да станат никога реалност просто защото те не са за хора, а за калъфи/роботи/. За разплащане със дигитални пари трябва по всяко време да има ток за смартфона на клиента , покритие на клетката, ток във мястото където става разплащането, а тока ще става дефицитен и няма да го има навсякъде . И от дома ако си пак е същото. И най важното - планетата Земя не може повече да търпи простотиите на разните мафии и дава знак - Рихтер 7-ми номер. Планетата има и други методи за вразумяване. Бъдете мирни и кротки .