Коментари - "Дракон" се върна на Земята | IT.dir.bg
назад

"Дракон" се върна на Земята

Той преодоля разстоянието от МКС до Земята за около 19 часа

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - "Дракон" се върна на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега честно, совалките бяха яки, сигурно и Буран щеше да е як ако не го бяха делали с чук и глето. Обаче новата мода, която е просто модифициран Съюз или Аполо... ми просто са жалки. баси кутиите за обувки. и после що извънземните не идват да си играят с нас? ми ако си напреднала цивилизация и намериш няква планета с невротични маймуни облитащи близкия космос в кутии за обувки, кво точно да си говориш с тях? Сташип изглежда мааалко по добре, ма още не сме го видели.

А хехе с налъм вгз, защо ли?

По любопитното е защо твоите коментари въпреки че винаги съдържат псувни, никога не се трият, даже и след докладване. Та каква ти е заплатата в дира? И що за убит сайт е това, да плаща на такива като теб, да псуват хората, които коментират.

Портиш на "моля, другарката!", а? :)))) Много мъжкарско.... И да, само вас ви трият. :))) Сега освен жалкар и като лъжец ли ще се докажеш? :)))

Аууу седнал руският тролей в българският сайт да ми обяснява че съм бил порта и какъв съм жалкар за това че докладвам коментарите му пълни с псувни. Какой велик мужик. А всъщност - червей. Аре заминавай си за рассията да се доказваш на фронта. Тук в чуждият нет доказваш само че си страхливо лайно. Ни повече ни по малко.

Шоумена пак пуснал шоу на говедата. Откак видях как една мишка бягаше по двигателя на ракетата му в "открития космос" ми стана ясно колко "летят" там, че чак и се "върнали"

... и твоята не е лесно, бро ...

Още от обяд ли почна с боярщника бе човек...

Бас ловя, че на ватните Союзи никагда не си смотрил мьйшка, нали русоробе? Ех тази руская прапагандая...

И аз видях една мишка, ама в задника ти. После се оказа, че не е мишка, а руска пи@ка.

Разкажи пак за батута и как руснаците ползвали молив... искам пак да го чуя, моля те