Дрон извърши първия арест в САЩ (видео)

Все по-често машини ще извършват типично човешки дейности

Обратно в новината

Коментари - Дрон извърши първия арест в САЩ (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпо заглавие, тъпа статия. Дрон няма как да арестува или взриви врата. Просто в САЩ се стремят да намалят жертвите сред полицията, която е седяла навън в готовност да стрелят по нея.

Ааа не може....арестувания е черен.....да се udate-не софтуера на дрона за да не арестува черни....този дрон е расист

Язе па се питам и почесвам, от разбиването на вратата до показването на чернилката от стаята минаха 1,30 мин. Ми то за това време, ако аз бях престъпника, щях да съм излязъл през джама и да се разхождам спокойно на две улици от дрона... Нали това уж е идеята на разбиването на вратата - да се нахлуе колкото се може по-бързо, за да няма време престъпника да се въоръжи или да избяга отзад

КАКВО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ НИ ГОТВЯТ! ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ?! МАШИНИТЕ РАБОТЯТ, ПРОИЗВЕЖДАТ И ДОРИ НИ АРЕСТУВАТ! А НИЕ СМЕ РОБИ! ТОВА ЛИ Е СВЕТЪТ, ЗА КОЙТО МЕЧТАЕТЕ, ЗАМИСЛЕТЕ Се!

Почти като в "аз робота" ще те гонят бъгнати дронове с изкуствен интелект да те трепят.

"Предполагаемият престъпник е останал шокиран и веднага се е подчинила на заповедите на дрона." Това изречение е намек за полова дезориентация. Няма да задълбавам чия.

Бравос на американците. А кота дроновете ще почнат и да онождат закъсали американки.

Кат му шибнеш една бейзболна и дотам

Едно тесте хартия с формат А 4 на масата мисля, че ще свършат работа даже няма и аз да съм виновен, че е паднал. пляс пляс .

Шило

Една бухалка и ще му се разхвърчат лампите. Е, рискува после да го съдят за унищожение на полицай, ама...Интересно, какъв му е статута, щото ако е полицейско имущество, няма как да разпорежда.

Това ще означава съпротива при арест и нанасяне на вреди по полицейско имущество.Което пък означава по голяма агресия от страна на полицията или милицията ако е у вас в Русия.Щото и руските милиционери не си поплюват.Нали Shilo?

Първият арест от дрон бе извършен от американците през 2011, когато дрон MQ-9 Reaper арестува американски ислямист, намиращ се в Йемен. Ислямистът обаче не се подчини на заповедите и бе неутрализиран от дрона с ракета Хелфайър при опит за бягство.

Наемник на ЦРУ-то е бил отстрелян от дрон на Пентагона. Стават такива работи.

Като гледам тоя мангал в какъв коптор живее, ясно защо "протестиращите" се завръщат.

Дали да не си викна некоя дронка?

Интересно, как ще изглеждат децата ви! :)))

аз пък имам нужда от дрон който да бере орехи от дървото че високо стана

Една бата между рогата (перките) и ще стане само на дронове. Пък има и много други начини, особенно в затворено помещение.

Тва е вярно, ама после полис първо стреля, после влиза

Ква бата бе, чаршаф му стига.

Дрон- Робокоп!

Малко поизсилват нещата. Полицеиски роботчета се ползват от сума ти и време. Това просто фърка аре чудо голямо

След 10 години терминаторите ще взривяват сами вратите. Проблема е че ползват google maps и много народ ще ги пляскат машините. Еволюция, какво да се прави. Най ме притеснява проблема ако машината зацикли или някое хлапе я хакне, какво ще прави. Особено ако е въоръжена с бойни патрони.

А кой ще взима бонуси за първа линия? У нас, след като се завърши суперкомпютъра, новите КПП-та ще бъдат с такива дронове - ще проверяват температурата, документите и ще приемат декларациите.

Страхливи псета ! Нали са много старашни и много отворени що не влязат те, ами треперят от страх и пращат някакви хвърчила ? Нали за пушечно месо са се цанили ! После се сетили , ма то... опасно било. Ами като те е шубе да беше станал чистач бе, мой човек.

Страхлив си ти, дето пишеш по клавиатурата на американско изобретение, пък ги плюеш. Досега нали полицията е влизала, а не дронове, или пък навсякъде само дронове арестуват. Много си смешен и жалък. В нормалните държави за разлика от тоталитарните прогресът върви и все повече се цени най - важното, а именно човешкия живот за разлика от предполагам любимите ти Русия, Китай, Сверна Корея и т.н.

На куките им плащаме за да са пушечно месо и който не го разбира това негов си е проблема.Като ми е толкова го е страх за живота му, няма работа там, да си намери друга професия !

Май нещо са ти объркали хапчетата! Започваш да ставаш агресивен. Пак ще трябва санитарите да ти слагат ризата с дългите ръкави.

БОРКО, БАБЕ, НЕ ТИ ЛИ КАЗАХ,ЧЕ ИЗОБРЕТЕНИЕТО НЕ Е АМЕРИКАНСКО, А НА ЕДИН БЪЛГАРИН, ДЖОН АТАНАСОВ СЕ ВИКА! АЙДЕ БАБИ, НАУЧИ И ТИ НЕЩО НАЙ-СЕТНЕ!

А ти глупако какво гражданство мислиш, че има Атанасов, българско ли? Идиота ще ме учи от какво потекло е Атанасов. Ти правиш ли разлика между етнос и гражданство изобщо, палячо?

Хм, в Турция дроновете им вече са таксиджии, хоум деливъри, теляци и пр., че арести няма да правят! Пък то и един арест!? Аз разбирам, дронът да извършил ареста, ама сам да си разбие вратата, да събори заподозрения с карате в бъбреците, задушаващо тръшване и да му нахлузи прангите ... Даже, ако стане някоя грешка, да освободи задържания и да му се извини! Американският дрон само е бил прост помощник, нищо повече от грамофон, някаква латерна ... и нищо чудно всичко да е било на запис, а не в реално време!

Скайнет е тук!

Подготвяте ни, нали? Ижедин денко протестираме за въздуха и водата или чв ме щем маски... и Бам! Ооо, спокойно, така се прави вече по целия свят!

Само си представете, че тука така взривят вратата на някой мангал и му пуснат хвърчилото вътре. Що рев, що вой, що сълзи ще са от страна НПО-рките.

Така де , ама нашта полиция ще изтрепе комшиите първо и после правилния манго!!

така ще е

Добре де защо все са черни?! Расисти!

Стоянчо... неграмотнико. Не "дрон извърши първия арест"... защото арести в Щатите се правят от десетки години. А "първият арест извършен от дрон".

никакъв дрон ! фейк !

Точно в стила на тъпака Нанайси. Удар в десеткака.

PR глупости. Чудят се вече за какво да харчат пари. Човека въобще не беше тоя за когото го вземат , явно и тия като нашите разбиват грешните врати. Куките навсякзде по света са едни и същи тъпаци!

дрона с крак или с рамо разби вратата?

патка

с дуп.ра