Дрон засне фабриката на Tesla отвътре (видео)

Проследен е целият процес на производство на електромобили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мноого кофти локация за тази хамериканска инвестиция ...

Фпв :))

Само мога да се смея на глупостите на Ганьовците които никога няма да имат възможност да управляват автомобил без дрънченето на ДВГ.. Но все има още стари голфове и мазди за вас.

Какви са тея расисти, защо са само бели!?

Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей.

Tesla е един съвременен боклук-комп на колела,който се чупи по два пъти в годината и ремонта ми струва"майка и татко"!Да не говорим,че на 50 хил.километра е вече тотален скраб! Не се лъжете ,имам Тесла, а още по-добре е ,че имам и Хонда ЦРВ(2,4 Литра),та ми върши работа,когато съм "на зор"! Да не говорим,че само след 10 години ,Земята ще се затлачи със старите батерии на електромобилите! Ще го разберем,ама по трудния начин,а за момента не сте длъжни да ми вярвате!

хаха, гроздето е кисело, рекло кучето и си близнало под опашката

Никого не задължавам с нищо-просто споделям опит! Казах,каквото имам да казвам и пак повтарям-ще го разберете ,но по трудния начин!

BajMihal

Ясно, че на картинка имаш опит, а в реалността си просто трол. Иначе познатите ми, които имат тесла от години, съвсем друго разправят. Но ти си троли, не пречиш, само ставаш за смях...

Аз пък ходя пеша. Канадците са много прости, всички имат Тесла и по една Хонда( за всеки случай) И това всичкото да ви убедят, че ще разберете колко са зле теслите някой ден. Отворете си очите хора, човека се жертва за вас.

Приятел, ти сигурно си роднина на наш Киро Канадеца.И той така ,лъжата я няма за нищо.

Защо клипа ми прилича на кофти анимация, и нищо реално от сглабянето , само някакви заварки на ламарини?

Щото си трол, за това.

Да му мислят БеЕмВе, Фау Ве и Мерцидес

То кво да му мислят...Тесла вече струва повече отколкото всичките немски автофирми ВЗЕТИ ЗАЕДНО Трябваше да мислят,когато Мъск ги молеше преди години да бачкат заедно !!!

Уникално

Клип - як. Пилота е топ. Фабрика и tech - извънземни. Хората, които мислят всички тия технологии. Коли Тесла - не ме кефят.

Викаш друго си е 30г+ таралясник, дизеларак с продънено гърне и изгнили прагове Бръм бръм, яката батка, с тъмни цайси, кисела усмивка и нафта за 20лв съмнително качество 3 дневна брада, ефтина кифла на дясната седакла с мръсна газ към Мола

Ако съм те разбрал правилно значи вариантите за кола са само два - тесла или 30г+ годишен таралясник ... Не знаех! Е научаваме нещо ново всеки ден! Мерси за безкрайно важното прозрение! Мисля, че е достойно като за яка батка!

на тесла клиентите са общо взето тези, които си купуват и ябълката

Клипчето наистина е яко...!