Коментари - Facebook иска да чете мисли | IT.dir.bg
назад

Facebook иска да чете мисли

Подразделение на Facebook работи над технология за четене на мисли.

Обратно в новината

Коментари - Facebook иска да чете мисли | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обречени са с тази лаборатория! Не е трябвало да избират това число 404 - ГРАШКА! ГРЕШКА!

Че той и сега сурат-тефтеря (пък и форумите) чете/четат мисли - безплатно и без никакви инвестиции...

Искренно се надявам в скоро време фейсбук да прави и свирки. Не е лошо да поработят много сериозно по-тоя въпрос. Може и дигитални, всякак става.

Първо трябва да ме накарат да си открия профил във Фейсбук и после могат да мислят как да ми четат мислите.Наистина съжалявам , но не мога да им помогна.

Спокойно! Ще те накарат! Колко му е да се приеме един закон... Погледни - всички управляващи, местни велможи, даскали - каквото имат да казват - първо на сурат-тефтера. Младите зомбита задължително трябва да има, за да контактуват с даскалите. Е, може да не е задължително, но ако нямаш ставаш много лош и неблагонадежден... И така полека, полека всичките ще влезнат в матрицата. А ако не си в матрицата - няма живот. Ни храна, Ни здраве и т.н.. Единици ще са извън матрицата!

нещо ако не си комсомолец ))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък иска да еba една приятелка от Фейса! Дали може да ми прочете мислите, че да не се налага да я свалям, ами направо по същество да действам?

Марк Зукърбърг е идиот, при това нито е първия нито последния поставен да "управлява" пари идиот. А това колко е тъп личи от изказването му. "Четенето на мисли" е също толкова възможно колкото способността за левитация у хората, но някои хора поради нисък интелект не могат да различат кое е възможно и кое не. За съжаление броят на тези хора умопомрачително нараства.

Всички ще си изпочупят краката да ни контролират мозъците

хората няма кво да ядът, те мисли шми четат...

Стига с това ядене! Ти да ядеш ли си се родила? Сигурен съм, че имаш достатъчно ядене, ама интелектът ти стига дотам -само за това да мислиш. Поогледай се наоколо -има други интересни неща.

Ами глей до каква степен са им обработели мозъците: ДА МИСЛЯТ САМО ЗА ЯДЕНЕ! Когато преди години са премахнали робството в ФАЩ , повечето роби са останали да работят в същите плантации. Робът просто не може да си представи живота извън плантацията. И това го плаши!

Стига с това ядене! Ти да ядеш ли си се родила? Сигурен съм, че имаш достатъчно ядене, ама интелектът ти стига дотам -само за това да мислиш. Поогледай се наоколо -има други интересни неща.

Това го има във всеки Смартфон - нарича се речник .Като пишеш ти добавя букви и думи , даже изречения , по подразбиране . Ама е тъпо и пречи . Фейсбук не трябва да го вкарват .

Настъпват времена на тотално следене, когато единствено медитацията за постигане празнота откъм мисли ще е спасение. Човек за човека е ... враг в деградиращия ни свят.

Подобна технология, когато стане възможна, а рано или късно ще стане, би имала абсолютно революционно значение за развитието на човечеството. Първият непосредствен резултат - престъпността остава в миналото по очевидни причини. Вторият - лъжливите политици също изчезват като вид, следователно проспериращи и справедливи общества. Ще има и някои отрицателни и опасни последици с които много трябва да се внимава. Изобщо интересни неща предстоят.

сериозно ли мислиш, че само престъпниците имат лоши мисли?

Много си зле с разсъжденията ... освен ако не си някое 10 годишно хлапе. Помисли малко и ще видиш че в свят в който могат да ти четат мислите е по-добре изобщо да не живееш. За щастие такъв свят е невъзможен, независимо какво те лъжат по вестниците, а и в "научните" среди.

Брей, съдейки по минусите - хората масово и тотално се страхуват/срамуват от собствените си мисли. Не дай Боже, си вика средния човек, някой да може да прочете какво си мисля. Гледката (разпечатката) сигурно няма да е никак приятна.

Че то ги чете вече! За съжаление чете мислите и изпълнява желанията само на най-големите малоумници...

Когато са с промити мозъци хората са с ограничени мисли при това втълпени. Липсата на собствени мисли значи ограничени и предсказуеми мисли и реакции. Стига се до предварително зададени и очаквани действия. И действия като на компютър. Съответно очаквани и разгадаеми и за друг компютър.

Късно придойде чедо, китайците отдавна спечелиха войната. Общ мозък съставен от хора в мрежа е освен всичко друго и еквивалент на изкуствен интелект построен от дати в квантов процесор. Човек е направен от и съществува в тази машина за да я пресъздаде. Поне това се случва откакто се знае, че има човек, а такава е и техническата причина, всеки един поотделно да не може да разбира или даже да си представи истината за себеси и този свят.

Това опит за китайски sci fi ли беше? Всъщност не, май по-скоро е не особено сполучлива смесица между Конфуций и Илон Мъск.

Аааа, това вече е възможно. Американската агенция DARPA която разработва технологии за армията вече се е справила с тази задача. Аз съм виждал клипчета с демонстрации как човек седнал пред компютър който му чете мислите управлява малък дрон хеликоптер. И дронът сам излита, каца, завива - според желанията на този който го управлява.

Аз видях, как едни американски герои взривиха астероид заплашващ земята, като се жертваха за нас...

Когато има проблем - американците действат. Когато има проблем - руснаците обвиняват американците.

да заповяда да прочете мислите на долната ми глава...да изпрати жена си

Шъ ричеш чи някуй на силъ въ кара дъ съ ригистрирати там!

Да пуснат програмата да прочете мислите на българските политици. Ще останем учудени, какво им се върти в кратуните им. Отвращението ще бъде пълно.

Мечтите на ЦРУ...

FB е създаден от сатаната с цел всяко животинче да бъде номерирано и класифицирано с цялата информация за него, семейството му , приятелите му , физически профил, психологически профил, умствен капацитет и т.н. , всичко това е необходимо за режима на Новия Световен Ред / New World Order / , които се готвят да наложат съвсем скоро.

Точно така е. Но няма да успеят. Корените на живота, който Бог е създал, са много дълбоки; сатаните няма да могат да стигнат до тях. Ще дойде ново Утро...

Ми добре тогава: .... мамата.... Останалото да ми го прочетат от мислите.

тъкмо мислех да напиша някоя простотия за фаиса, но като видях, какви простотии вече са написани, аз нямам място да се вра сред доаиените на простотията тук!!!!

Шефе,здрасти !

Все повече тази социална мрежа се превръща в киберпрестъпник!! махайте се от там!!

Не са те, организацията им е само лицето. Под предлог за скорост и удобство искат да си спретнат една Матрица.

ФЕЙСБУК Е ДЯВОЛ, САТАНА. СЪЗДАДЕН, ЗА ДА СЕ ПОСМЕЯТ УМНИТЕ, НАД ГЛУПАВИТЕ.... КОИТО ГО ПОЛЗВАТ ДА ПОСТВАТ ФАЛШИВИ СНИМКИ И ИЗМИСЛЕНИ ИСТОРИИ. ИСТИНСКИ ДУХОВНИТЕ ХОРА НЕ СТАВАТ ПРИЯТЕЛИ С ДВУРОГИЯ

душевност е българската дума, но цървулите предпочитат духовност(заемка от руски, синоним на религиозност), Сълънчака(наименование, плод на мозъци тип Диньо), барбакю(америконското за скара) и сякакви други изгъзици охарактеризиращи пошлата душувност на неоганьовците

Бабо гуси ти ли си ма?

Лошо ...така съвсем ще ни зомбират . Крайно време е умните да излязат от нета .

И да влезнат в пещерите. Може и на дърветата да се качат

Казах умните, а не олигофрените, които се мислят за умни като тебе...

И без това мислите се въртят около е ане, йеденье и тези 3 неща.

Те искат да са сигурни че е така, щото тук там се появяват разни неблагонадеждни индивиди, абе да си го кажем престъпници, дето имат и други, непозволени мисли.

Ex Machina!