Коментари - Facebook променя дизайна си | IT.dir.bg
назад

Facebook променя дизайна си

През идните седмици ще забележите промени в дизайна на Facebook, които ще засегнат както основния новинарски поток, така и коментарите.

Обратно в новината

Коментари - Facebook променя дизайна си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййй, насраха се вече с тия грозни балончета! Под път и над път ги натъпкаха...

Да вземат и да плащат, защото използват времето на милиони хора, печелят пари, а за потребителите - уй! Ще се отказвам от тях.

НЕВИЖДАНО

Старите лайна в нова опаковка. Навират ти новини и реклами през 2 реда. В руския VK такава простотия няма. Ако искаш новини ще се абонираш. Ако ли не, просто не ги получаваш. Реклами също няма. Вие си преценете кое е по добро.

Целият свят е отдавна преценил - затова ФБ е по-голяма и от Газпром.

Какво е facebook?

А дъвки за балончета ще раздават ли? Луд на шарено се радва...

Se taia

А нарочно ли махнаха от мобилната версия да си променям поредноста на новинарския поток, да ми показва новините по хронологичен ред, вместо ФБ да определя кое е важно за мен?

То пък страшна промяна, ви казвам. Просто светът не е същият! Що за новина е това изобщо?

Както е казал един немец навремето "Графичният дизайн приключи с откриването на шрифта Verdana", а аз ще допълня, че CSS довърши класическия уеб дизайн. Тенденцията е всичко да изглежда сякаш е наривано с лопата на екрана. Нищо де... винаги мога да изплакна окото с проектите на 2Advanced и derBauer... :)

Много са досадни от край време с тия постоянни промени. Едно нещо трябва наистина да се развива и променя, за да не омръзне, но при тях е твърде често и дразни чак.

Фейсбук променя козината си, но нрава му си е същия.

Ехоо, пише се нравЪТ - подлог в изречението, аман от неграмотници!!!

Така е, така е.... Във Фейсбук не се учи граматика. Изобщо някой знае ли в днешно време що е то "Граматика" и "има ли то почва у нас"? :) Безпросветните лесно се манипулират, удобни са на всяка власт, та затуй и чалгата не умира. Хляб и зрелища- нищо ново под слънцето (Римската Империя (И) затова се е сринала)... Карай да върви, нека е весело, да има кебапчета и бира- другото е бошлаф :)

А ти освен за подлога, за нещо друго ставаш ли?