Facebook може да изтрие руските официални страници

Социалната мрежа търси цялостен начин за справяне с дезинформацията на Кремъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички са за-МИР!!! АЗ ПЪК СЪМ,ЗА: ЕСКАЛАЦИЯ!!! СВЕТЪТ Е ПРЕВЗЕТ ОТ: ОРКИ-ЛИХВАРИ-РЕПТИЛИ!!! СТИГНАЛИ СМЕ ДО: БРОЯТ ГОСТИ ЗА ВЕЧЕРЯ(АРЕСТУВАТ,АКО СА ПОВЕЧЕ ОТ:ЧЕТИРИ)!!! ЗАБРАНЯВАТ: РАБОТА! ОБРАЗОВАНИЕ! СПОРТ! РАЗХОДКА В ПАРКА…!!! ЗАБАВЛЯВАТ СЕ,ПРЕВРЪЩАЙКИ ХОРАТА В:НАСКИРАНИ МАЙМУНИ! БЪРКАТ НИ ПО ДУПКИТЕ(ПРИНУДИТЕЛНО)!!! ЛИЦЕНЗИРАЛИ СА: САДЕНЕ НА ДОМАТИ! КВАСЕНЕ НА МЛЯКО! МЕЛЕНЕ НА БРАШНО! КОШЕР ЗА ПЧЕЛИ….И ДР.ПОДОБНИ: ЛИХВАРО-ОРКЕНСКО-РЕПТИЛСКИ:ИЗВРАЩЕНИЯ!!! ТРЯБВА-РЕСТАРТ!!! УНИЩОЖЕНИЕ НА: ОРКИТЕ-РЕПТИЛИ!!!

Мариупол сринат до основи, а ти да обясняваш, как си водил "операцията" с "високоточни оръжия и как не била насочена срещу гражданите". И това написано в края ма всяка новина в ТАСС. Който не вЕрва да погледне статиите им заУкрайна

И аз я изтрих тази простотия наречна фейсбук!

АБСОЛЮТНИ НЕЩАСТНИЦИ И П ДАЛИ

А с американската дезинформация как ще се бори Мета?

Че нали руснаците спряха фейса точно защото фейса им затри акаунтите?! Пък сега Фейса се праи на ощипана мома;)

руснаците, тъй като не харесват двойните стандарти, трябва сами да си изтрият акаунтите в тая терористична мрежа ФБ... Особено официалните такива. Си ходя вКонтакте и готово.

Хубава работа. Баба Митрофана къде ще дава сега редовните си "брифинги"?

САМО ТАКА , НИКАКВА АВАНТА ЗА МОСКАЛЯТА , ТЕ И КИТАЙЦИТЕ СА БЛОКИРАЛИ ФЕЙСА + ДРУГИТЕ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ , А ИСКАТ ТЕХНИТЕ ФЕЙКОМЕТИ ВЪВ ФЕЙСА И ДРУГАДЕ ДА НЕ СЕ БЛОКРАТ ! КЪДЕ ДАВАТ ТАКА , ДА БЛОКРАШ , А ДА ПИЩИШ КАТО ТЕ БЛОКИРАТ ! САМО СИ ПОМИСЛЕТЕ , ВЕЛИКИТЕ МОСКАЛИ И ПОДНЕБЕСНИТЕ ПЕКИНСКИ БАЧКАТОРИ НЕ МОГАТ ЕДИН ПАСАЖЕРСКИ САМОЛЕТ ДА НАПРАВЯТ , ЛЕТЯТ НА БОИНГИ И ЕРБЪСИ , АМА СЕ ДУЯТ ! КАК СИ ГО ПРЕДСТАВЯТЕ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД БЕЗ ЕДИН ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТ ?

Трийте бе и без тва в тоя умрял фейс само тъпотии и реклами.

Ако се борим с дезинформацията, тогава целия сурат и всички подобни трябва да бъдат изтрити.

Бе, те американския президент изтриха, че с "руските страници" ще си играят.

Налагането на цензура е един от признаците за диктарско управление

Дам, да блокираш 2 социални мрежи и неудобни медии, обявявайки ги за екстремистки си е чиста цензура и диктатура :)

така е при демонокрацията.. има "свобода" :)

Нали си имат "В контакте", да си пишат там. Само дето няма кой да ги чете.

колко щастливи хора имаше на кадрите при събарянето на Берлинската стена...поне 100 човека бяха. От тогава светът опита от глобализацията и на някои не им хареса. вече е време е да се връща крепостничеството (нали всичко ново е добре забравено старо). За събарянето Берлинската стена след 50 години ще е забранено да се говори друго освен, че е било голяма грешка. уверен съм, че ще е така само 5-6 поколения. След 300 години пак ще се завъртят картите.

Фейсфък така или иначе вече го ползват само селяндурските гювендии и останалите с IQ на бактерия, така че никой не го е*е какво смятал да прави смешника Цукьо.

,,За да предпази свободата в интернет Facebook обмисля да спре всички правителствени или свързани с Русия и Беларус страници."... ,,предпазване" чрез цензура -шизофрения ?