Facebook събира биометрични данни чрез Instagram

Социалната мрежа е изправена пред поредната огромна глоба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Facebook събира биометрични данни чрез Instagram И как като нямаш инста и никакви снимки на профил у сурат-тефтеря? А ако въобще нямаш "профил" при този жидошарлатанин? М? Шах! фейсбук е само за малоумни селяндурници.

Докато има неориентирани идиотчета, които им ползват услугите - така ще е.

Сега ще си снимам патката да я имат и нея.

Че регулярно екрана ми побелява от бял биологичен материал, след задълбочено взиране в снимките на голите мембърки. А.ха.ха.

Тръмп защо не ги затвори тези изманици? Те са доказали че са компания на която не може да се вярва вече многократно. Но май е по-добре да се прибират големите суми от време на време, пука им всъщност за тях за личните данни на други хора. Пък представя ли си някой да му се затвори фейсбоок-а? Сигурно ще го оплакват, все едно някой наистина е умрял. Като знам какви зависещи хора има от този сайт. :)

остави ги да се оправят както могат

Няма да ги затвори (нито той, нито следващият), защото са част от Big Brother и не ползват държавни пари.

Т.е. съдят ги затова, че адвокатите им не са написали по заобиколен начин в общите условия, че потребителя няма никакви права.

картинката е уникална! пишат му на говедото с големи букви, че е безмозъчно и как става номерът с контрола му, а то даже, не схваща и си продължава по поточната линия...

Докато бях във Facebook до 2014г , непрекъснато ми искаха телефонния номер,лични необработени снимки и фотокопие на личните ми документи. От Facebook. След като не го направих ме блокираха. Още по-любопитното е, че мои познати не ми даваха достъп до личните си снимки и постове на "стената" им, но с пълно доверие си даваха цялата лична информация на Facebook.... като на изповедник и адвокат. Социалните мрежи са глобални ДОБРОВОЛНИ ДОСИЕТА.

Глупости. Що на всички които познавам не им искат?

Потвърждавам , че само преди малко в АБВ .БГ ми блокираха новините и трябва да бързаш преди това да влвзнеш в пощата си или да прочетеш новини, както и да затвориш сайта. Излиза прозорец , в който има само бутон да вървиш към друг прозорец, където вече има и бутон за отказ. Искат попълване на местоживеене, и др. за ползвателя. В БГ.МАПС ми показва къде се намирам, значи ме следят, и защо ще трябва да си давам данните? Отделно обещания за по- лесно намиране на материали според това , което съм търсил преди, да съм изкючил блокиратора на бисквитите , а аз не искам да ги получавам !

цветенце

Няма начин да са ви искали копие на личните документи. Такова право имат само полицейски и банкови служители, освен ако няма специален закон, който да го изисква за дадената услуга (както е при продажба на SIM карти, например).