Коментари - SpaceX изтри страницата си във Facebook | IT.dir.bg
назад

SpaceX изтри страницата си във Facebook

Илон Мъск изтри страницата на SpaceX от Facebook.

Обратно в новината

Коментари - SpaceX изтри страницата си във Facebook | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно си мисли, че в Twitter е различно. :)

Аз моята още откогааа я изтрих, ама ДИР-а не писаха!

кой го вълнува, че световно безизветния 08832 си е изтрил акаунта?

На страницата на Интернет изданието на английския вестник- Дейли Мейл, арабите плащат Подкупи и СКРИВАТ всички мнения Разкриващи че искат да нападат Европа и да я завземат. Скриват и мнения разкриващи арабската Измама- бежанци, мигранти.

Не само "ФБ" а и други социални медии са в същото нарушение. Те са компании за наблюдение, маскирани като социални медии, ние просто сме "продавани", бизнес, който печели пари, като събира и продава подробни данни от личния живот на потребителите. Няма нищо по-добро от товa да се знаят пикантерии от личния живот на едикойси ...Тези медии не са на случайни хора, иначе как ще управляват това "стадо" от 7 млрд. Така, че разни приложения, "бисквитки" и какво ли не - четете и тогава се съгласявайте, като по този начин ще бъдете поне на 50% по-защитени !!

А ти какво правиш във ФБ, нали си там заради воайорство или чесане на егото си. Щом сложиш нещо във ФБ означава, че целият свят иска да го види и да разбере колко хипер мега куул си.

"Изтриване" на акаунт е невъзможно като термин. "Изтриваш" нещо, което е невъзможно вече да скриеш и е качено къде ли не по сървърите и "облаците"...По-добре казано - "Спираш акаунта си"...:-)!!

Когато решаваш да "изтриеш" акаунта си ти излиза надписа: " Деактивиране на акаунта " с послеслов "Очакваме ви отново", така, че "DELETE" е НЕВЪЗМОЖНО !!!

Заради директиви на ЕС се налага да има и реално изтриване на профили. Естествено, боклуците са се погрижили връзката за изтриване да е изключително добре скрита, забита някъде на майната си. Практически невъзможна за намиране. Преди 2 години си изтрих акаунта във фейсбук, като следвах конкретни инструкции от един блог. Това след като знаех, че има такава функция и отделих часове да я търся, без успех.

И мъск е същия цървул!!! Накрая и той ще се окаже един голям балон! Колкото до фйесбука аз нямам и няма и да имам! Комплексарите да го мислят.....!

Това е половината новина- Мъск изтри също и страницата на Тесла ...

Страницата е скрита, а след 2 седмици самата тя излита за Марс. За да я видите трябва да си поръчате билет за там. Полетите ще са достъпни до 3-5 години, но заявка може да се направи веднага.

99.99% от популацията на света е от идиоти. Затова и Фейса е толкова успешен.

само 95%. От тях 100% са акаунти на фейсбук и се вълнуват от глобални неща: изСтри или истри...

През Гугъл акаунта се влиза и в Туитър и Фейсбук. Задача с изключителна сложност: като си деактивираш Фейсбук ще остане ли видима за службите личната информация? Веднъж влязъл с едно устройство, дори при промяна на акаунта....номера на устройството се разпознава, съответно притежателя. Та какво казваше Дж. Оруел в "1984"....

А ФейсБук кога ще изтрие страниците си от нет-а?

А защо хората изобщо публикуват във Фейсбук лични данни? Това по никой начин не е задължително. Аз имам профил там, но няма нито моя снимка, нито истинска рождена дата и място на раждане, нито какво и къде съм учила, нито с какво се занимавам. Не качвам лични снимки, не споделям къде ходя и какво правя. На хората моят живот не им влиза в работата. Ако всички постъпваха така, какви данни може някой да използва!?

Ах, да! И никога и никъде не коментирам нищо с профила си във Фейсбук. Ха нека ми използват личните данни, ако могат!

Личните данни, които притежават, не са само въведените ръчно от потребителите. Fb знае какво харесваш, какво посещаваш и какво търсиш. Все неща, които не си ги въвел, но биват събирани с помощта на бисквитки.

Знаят и IP адресите от които са влизали. От там и местонахождението. От там и телефонен номер (ако е влизано през нет-а на смартфона). От телефонния номер се знае и на кого е регнат този телефон (от мафиотската телефонна компания, която ти "пази" личните данни). Колкото до снимките: а дали те няма изтипосана на някое фото, постнато от "приятел"? И "приятеля" да е обяснил на евреина коя си и каква му се падаш по роднинска линия? и т.н.

А какъв е смисъла от профил във ФБ в този случай?! Нали това е идеята. Или само воайорство. Всъщност аз нямам профил и затова питам.

ПубликациЙте в Дир-а често са пълна тАпня от научно-техническа гледна точка, но това е простимо - не всеки е длъжен да е умен и просветен ... но да не се познават елементарни правила на правописа и/или граматиката ... извинете ... и моля ви - незабавно изхФърлете подобни дебили (като аФтора на това заглавие) от екипа си ! Подобна нелепица няма как да е неволна грешка, това е отражение на общия интелектуален примитивизъм на това същество ... и не, вече даже не е смешно, жалко е !

"отражение на общия интелектуален примитивизъм на това същество"

Само да го светна Мъск - не е иЗСтрил нищо! Само я е деактивирал. Всичко си е по сървърите.

При изтриване на страница във фейсбук ти дават възможност да я активираш отново в рамките на 2 седмици. Ако не го направиш те питат наистина ли искаш да я изтриеш и тогава я трият форевър.

Трябва да си много наивен ако си мислиш, че в 21 век ако някой се е добрал до информация и е на "ти" с информациония бизнес и цената му с лека ръка ще хвърли всичко това на боклука или просто ще му драсне клечката и ще го "изгори"! Също така е доста глупаво да продаваш нещо, да могат да го видят 2-3 милиона потенциални клиенти и то напълно безплатно и без нито цент разходи за това и ...да изгубиш тази възможност за реклама!

Съмнявам се малко те да "я трият форевър", но не се съмнявам, че в масивите на АНС&Ко данните ще се пазят "форевър".

FuckTheEU

Преди 10 години си деактивирах акаунта там. До сега никой не ме е питал искам ли да го трия или не, а той още си стой там празен.

Я пак, че не разбрах думата изстри - какво направи СпейсЕкс със страницата си във Фейсбук ???

Стривали са я и най-накрая тя взела, че се изСтрила. Нормално. Бива стриване, бива, ама и страниците във "Фейсбук" имат някакви граници.

Редактора май се е направил добре снощи :)

Верно, че е събота, ама "SpaceX изстри страницата си във Facebook"!?! В друга една статия авторката е написала "те първа" вместо "тепърва", въобще колко пъти да Ви пиша, че авторите на статиите тук се о...т с правописа и граматиката!

Ха, сега видях и друго заглавие от същия гениален автор: "Тарифите на Тръмп ще ускъпят iPhone"! Ами, обидно и жалко е! Или индивидът Гогов го прави "Омишлено", за да провокира аудиторията!?!

Лицето Гогов е събирателен образ на 80% от материала в сегашно време от територията България. Не е един екземпляр. Радваме се на Вашата бдителност и нетърпимост към използвания правопис на родния Ви език. Обещаваме, че занапред ще продължим с тази политика на поднасяне на информацията, тъй като предизвиква силен интерес и отзвук в рубликите ни. Благодарим Ви! Шъ съ оправим! Всичко е точно! ;) (Гогов)

"ИзСтри" ????? Дир????!!! Пощадете ни!!!

Оправете си правописната грешка в заглавието!