Коментари - Нова функция ”запази” във Facebook | IT.dir.bg
назад

Нова функция ”запази” във Facebook

Социалната мрежа Facebook представи нова опция "запази" за отлагане на четенето на интересни за потребителя материали в момент, когато разполага с повече време.

Обратно в новината

Коментари - Нова функция ”запази” във Facebook | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек - дай ги на NSA/CSS...

който не се е включил в сектичката ей сега е момента да заапи ...що няма да го има за browser "носители" тоя сниф пак няма да го инсталирам тоя шит ..ке си цъкам букмаркс

И аз имам функции, като пръдни! ;) Много е функционална. Освобождава се напрежение. ;)

А защо няма бутон НЕ МИ ХАРЕСВА???? Подминаването не означава точно това, нали? мазни и лукави американски евреи, искат да натикат всички овце в кошарата си. А после да ги доят колкото и когато си поискат. Ей на, прилапаха ни чрез тъпите и лакоми БГ политици и сега ни разкатават както си искат.

За България се разработва бутон - Оплювам следва и Мразя

Не си опитвал да четеш американски форуми, нали? Ако беше, щеше да знаеш какво значи оплюване - ей там вече расизмът, омразата и хомофобията са истински - ако не вярваш, почети малко, да видиш, че са ни изпреварили и в това отношение.

> Опцията работи за всички носители, включително устройства работещи с мобилните платформи Android и iOS, предава АФП, цитирана от БГНЕС. Хм. "Носител" не беше ли дума за средството, с което се съхраняват данни, например, хартиен носител, магнитна лента, CD, флашка?

Няма все още такъв бутон!!!!!!!! Току що проверих! И аз искам бутон не харесвам!!

Има такава опция. Не е бутон. Вижда се, когато натиснеш на стрелката в горния десен ъгъл на карето, в което е новината, съобщението и други такива.

не лоша идея, а кога ще сложат желания от всички бутон "не харесвам"?

Facebook е за олигофрени.....

Това ли ти е основният проблем сладур? Аман от зомбирани идиоти ...