Коментари - Премиерата на Galaxy S9 може да е по-рано | IT.dir.bg
назад

Премиерата на Galaxy S9 може да е по-рано

Samsung може да ускори премиерата на серията Galaxy S9, a наскоро се заговори, че масовото производство може да започне още през декември.

Обратно в новината

Коментари - Премиерата на Galaxy S9 може да е по-рано | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както обикновено Апъл води, а жълтурите се редят на опашката след тях. Като Апъл пръдне, цяла Азия се нас.ра, хахаха!

Под статия за иФон 100+ коментара само за час. Под такава за Самсунг 30 за 3 дни ....... ...... .... ... .. . .

Понеже по-долу зачетох мнения за хора от висока класа с айфони от три бона, споделям следното. Приятелката ми е фен на ейпъл и и купувам ейпъли, без да съм се замислял за класа. Даже и таблет айпад мини съм и подарил. Много са добри явно, свикнала е с тях, синхронизират се таблет и тел. през облак и е щастие. Аз си карам с един самсунг s6. Също зверски добър, макар и на 3г почти, сърце не ми дава да го сменям, перфектен е. 8-цата ми харесва, просто свикнах с андроид, другарката с айфон и така. Не разбирам защо да е класна една марка или дадени хора, а друга да е селска. Радвайте се на живота и това е.

познавам няколко адвоката които водят дела за стотици милиони, и няколко земеделеца с по хиляди декари земя ... и всички те още ползват нокии от най-висок клас на по 10тина години. и не не са задръстени пенсионери на по 150 години, и всичките са имали смартфони в някъв период. реално истинската аристокрация въобще не и дреме с какъв телефон е. дреме и на псевдоаристокрацията всеки който ти обяснява колко безкрайно важен телефона е просто поредния псевдоаристократ търсещ начин да бъде забелязан а реалноста си е съвсем проста на практика андроид и апълската ос са почти идентични, с леки в 99% от случаите просто визуално различни. същото важи и за самите телефони, флагман на която и да е марка ще ви свърши все същата работа като всеки друг. а различния 1% в общия случай са крайно несъществени глезотии примерно като анимираните емоджита на новия iphoneX или писалката на samsung note.

Дреме ми за телефоните, просто ми писна от г-н Гогов!

Качеството има само едно име - аппле Само че и там нещо се усират последно време - по един упдате на седмица не говори добре за техния ос. За щастие тяхната операционна система бачка на всичко ороизведено в последните 4 години. Ха андроид феновете да ми покажат кой андроид телефон от преди 4 години, даже от преди 2 години може да работи с последната ос? Андроида е еднодневка за бедните от третия свят

на бас, че си татуиран и слушаш чалга...

Като те гледам как пишеш, ми е ясно какъв разбирач си.

Аз съм с S6 Edge+, съпругата ми е с S5 (предишния ми телефон), малката щерка е още по-предишния ми S3, и трите са с възможно най-последния Андроид. Така че и Гугълската ОС си върви с години на читави телефони с години.

Тоя корейски боклук еднодневка ше почнат на 6 месеца нов модел да изкарват. То така или иначе след 1 година се оказва че не се поддържа вече. Няма да забравя как snote се упдатена и ми затри всички нотес с обяснението че старата не била компатибле с новата. За мен тва е телефон еднодневка мах една година и после аре в коша

Ами те всички са еднодневки... Кой не е еднодневка...

Все още смятам, че s6 edge plus е най красивия телефон произвеждан някога

Всички вие с Самсунг сте въшльовци, хора второ и трето ниво. Повечето самсунгаджии живеете от кофите за боклук. Съвсем друго си е Ябълката. Преди седмица купих новия модел, сложих там на касата 2299лв. и получих качество. Сега ви разрешавам безсилно да плюете срещу мен.

Аз пък имам швейцарски телефон Пункт - върховно качество, без глезотии, за ценители на истинските комуникационни удоволствия. Вие с Ябълката сте твърде мейнстрийм, за да ви взима някой насериозно.

Швейцарците не правят телефони. Още малко ще кажеш че купуваш швейцарски портокали.

Браво точке, цар си, но един съвет от човек на твоето ниво - не се занимавай с простолюдието. Няма смисъл, те не разбират.

Цар... на кафявото царство...

Кой па ще ти иска разрешението.... Вместо да влачиш телефона с теб, да ти къса джоба, земи си нарисувай абълка на челото. Ще ти върши същата работа. Пък може и да я отхапе някой...

Къде да ти пращаме дарения за изплащането на кредита ти... смешник... И аз си купих Note 8-цата без изплащане, но понеже не се изживявам като "гъзар" и не обичам пари в плик я платих с карта, няма нужда всеки да ме знае колко пари имам. Тия номера с пачките на касата отминаха още по времето, когато единствените мобилни оператори бяха Мобилтел и Мобиком, но и тогава не съм ги правил, сега ги прилагат комплексарчета, които от някъде са докопали повече пари... Моите приятели, които разполагат свободно с 6 и 7 цифрени суми не правят такива селянии. Аз лично всяка година купувам най-скъпия модел на Samsung, обикновено на премиерата. С плод-зеленчук (бързооборотни и бързоразвалящи се стоки) никога не съм се занимавал и не смятам да започвам. Скрии се там отдето си изпълзял и не се показвай поне два-три месеца, страшна услуга ще направиш на много хора...

Простете за въпроса ваше височество, но какво правите в темата на простолюдието? Да не ви сърби някъде, че сте дали много пари за прехвалено качество?

На това му се вика див капитализъм!Производителите бълват "нови" телефони през два месеца.В много от случайте това са просто поизлъскани стари...Да не говорим за "огромния" асортимент при една или друга марка.Телефони със сходни или съвсем близки параматери,често различаващи се единствено по големината на дисплея и батерията!Естествено - по-голям дисплей=по-голяма батерия. Няма нищо лошо в закупуването на нов телефон,но тогава,когато наистина ни е необходим или просто стария вече си е заминал.Останалото е показност и овче поведение.От което най-облагодетелствени са големите корпорации!Мисля си аз...

Всяка прилика с приблизително 80 % е случайна. Или пък не е.

Май в тази област са около 90%...

Въпреки това аз съм с Ейпъл. Имайки Ейпъл показваш класа, показваш ниво. Само простаците са с Самсунг и всякакви там други китайски и корейски боклуци. Това да го знаете от мен - точката.

Купувайки ейпъл за да показваш нещо на някого, показваш само тъпотия и позьорство. И да, прав си, само простаците си избират нещата така, че да им вършат работа. Вие умниците ги купувате за да позирате... Тъпак

Извинете, вие както разбираме сте от ниското ниво с Самсунг? Личи си по просташкия ви език.

Каква класа показваш ти с твоя ЕЙПЪЛ, като не можеш дори да произнесеш най-елементарната дума в английския език правилно?

В последния им модел Екран от САМСУНГ, процесор от САМСУНГ, памет от САМСУНГ, камера от СОНИ. Батерия ... 2 броя от който може. Стъкло за 30 лева с ябълка. Цена 2299 на промоция. Яко!

Прав сте - само с Ейпъл може да се демонстрира високо ниво и престиж. Някак не мога да си представя да седна в изискан ресторант и на масата да не сложа нов подел iPhone. Или да седна да пия кафе в някое заведение по бул.Витоша, Графа или други топ места в София без да демонстрирам ниво! Че коя класна мадама ще ме забележи, ако на масата ми има Самсунг, Хуавей или дори Сони??? Но селяците не могат да го разберат това. Те си харесват Голф, Самсунг, БЕКО и т.н. посредствена техника. Защото те самите са посредствени. Нямат класа! И никога няма да разберат аристокрацията.

Признавам си, не успявам да разбера дали е сарказъм. Поздравления за поста и в двата случая!

Ако айфоня, бе-ем-ве-ту и класната мадама са ти цел в живота, по-добре да не се беше раждал. Айфоня е за 1 година, бе-ем-ве-ту е до първото дърво, класната мадамама и ти в него може и да не излезете. Точно на това разчитат производителите на подобни марки. Умри, но купи. Ти не ни трябваш, трябват ни твоите пари.

Масите по заведенията са за чупене на крачетата им с халби бира и мезета. Айфона ми седи в тъпия джоб с калъф Otterbox Defenred /от най-големите/ и почти винаги ме питат да не съм с някоя серия на САТ. Телефонът, независимо от марката и модела е за работа, а не за ГЪЗАРИЯ.

Много добре я разбирам аристокрацията, но все си мисля, че тя отдавна изчезна. Не ме интерсува, кои как си харчи парите. Но ще помоля, за дефиниция на понятието класна мадама, че ми е интересно, що за животно е това.

Лирично отклонение по темата: -------------------- Командироват столичанина поручик Ржевский в унил гарнизон някъде зад Урал. Още с пристигането му започва щур купон. На четвъртия ден от запоя е унищожен практически всичкия алкохол, изпона#но е всичко, което мърда, а офицерският клуб определено е кандидат за събаряне и построяване наново. Компанията обаче няма спиране и се чуди още каква дивотия още да измисли. Ржевский, тихичко подпитва ординареца си: - Матвей, да ли пък да не се изсе#а в рояла, като оня път, в Питер? - Ами-и-и... вашб'родие... нъл виждате - прости селяци, няма да го оценят!

Извинявай, но ако трябва да си показвам класата с телефон, ебахти и мършляка ще съм... И това с ваденето на телефон на масата в заведение (нормално а не чалга) е върха на селянията. Ако това е демострация на класа, по-добре да съм последния сдуханяк, отколкото да се излагам по този селски начин... Съжалявам хората, които го правят безпричинно... На мен когато ми се налага (изключително рядко, ако очаквам нещо важно) първо се извинявам, а после се чувствам ужасно неудобно, че разделям вниманието си между хората с които съм и някаква играчка... Та така...

Състезанието между Самсунг и Апъл кой да си хвърли ч3кията по-надалеч продължава с пълна сила.