Google под прицел: Какво означава делото на САЩ срещу гиганта?

Атаката срещу компанията може да е намек към целия технологичен сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Марк Захаропланински кво е , да не би да е нещо по-различно ?!? Държи FBook, после купиха What's Up , след това налапаха и Instagram (който си беше част от Apple като апликация в самото начало) ... Това не е ли обсебване и контрол на всичко ?? По същата логика за монополът. Затова ползувам само Viber, тях все още не са го налапали и не могат да го контролират - да определят глупости като "език на омраза", "полит-коректно говорене" и др. такива. И поне са криптирани Viber. Тоя Марк що не го раздробят и глобят ??

Сети се де... Не е сложно.

Гугъл не е най-голямататехнологична компания. АНС е по-голяма.

Прах в очите на слепите....

ли е прах в задника ти ве, троле? По света работи антимонополното право, колкото и да не искаш да го бъде. Това не е Путиностан.

Това не звучи като демокрация май? Ако си твърде голям значи трябва да ти вземем нещо... Ами има и други търсачки... но тази е най добрата за момента... конкуренцията да си даде зор малко... Ако андроид стане независим от гугъл може и да стане работата :)

Не си прав. Интернет в момента е под владението на Гугъл.Това се нарича монопол. В щатите не обичат когато частна фирма определя правилата в цял сектор. Гугъл ще бъде разбит на фирмички , под някаква форма господството му ще бъде прекратено.

Питай пак - с монопола ма малкомеките . Но опитай и да помислиш .

Монополът никога не е бил проблем и никога не е бил незаконен. Всяка една голяма компания се стреми към него ... абсолютно всяка една ... Само ако се замислите колко компании имат монопол ... Незаконно е ако се възползваш от това монополно положение (примерно за да пречиш на други компании да влезнат на пазара).

EMI KATO NE SE SESHTAT DA DARIAT NESHTO ...VREMETO E ,,RAZDELNO'...

Сталин тоя Гугъл целия да е отишъл в Сибир.А някои от тях при Св Петър!?

Компютърните гиганти трябва да бъдат одържавени.... Иначе ще излязат извън контрол и чрез изкуствен интелект, ще господстват над хората... Зловещите холивудски Фентъзи-та, ще се превърнат в реалност....

Сериозно ?!? Ама наистина ??? Силно се надявам да е иронично или на шега казано, защото иначе е тотална и безумна глупост от някой имащ нужда от лечение и нямащ си понятие от технологии...

Е ами сериозно всичко дето е на запад е кофти. Виж монопола на Лукоил е много добре нищо че даже и данъци не плаща!