Коментари - Google вече заменя част от човешкия персонал с изкуствен интелект | IT.dir.bg

Коментари - Google вече заменя част от човешкия персонал с изкуствен интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то най-накрая AI ще замени по-голямата част от работещите! Особено в IT Сферата! А ако се допусне и да има AI водачи на в=автомобили и камиони, то .... бе има да стават много неща дето няма да се харесат на стотици милиони работещи! Ама да видим!!!

Тия с ипотеките да му мислят, куцо кьораво и сакато сърпа кредити за кутийка в Софето, много ши риват

Хиндитата ги чака поредният "Факултето".

Ясно кои ще са .... разни гювендии дето ги назначиха да работят в такива фирми и незнайно защо ги нарекоха ИТ специалисти за работа дето и аз със средните компютърни умения на прост музикант мога да върша.

този ИИ ще ни ... мамата! При цялата ми интердисциплинарност у ИТ и извън нея, ИИ може или скоро ще може, всичко това да го прави по-добре от мен, може би с изключение на сисадмин - там си има и човешки контакт, физически труд и прочие. Никога през живота си не съм била в такъв шах с пешката, както сега, а като добавим и здравословни проблеми (собствени и на близките ми), че не съм у първа младост (само акълът ми си е пубертетски! :) :)), става още по-забавно. :(

Това което не отвее ИИ, ще замине за Пакистан, Индия и Бангладеш, където работят за паница ориз на ден. 1000 клика на капчата носи 1 долар в човешката ферма. Как ви се струва това? Тия с апартаментите-ипотеки в Манастирски ливади и дърта А6-ца на лизинг ще трябва да залагат дебелите гъзове.

Тенденциите са пишман програчистите от Софтуни - у киречо. Пари само за най-добрите, а те са най-малко. Пуйки, офис кукли, яйчарки, дизейнерки - на магистралата, от където сте дошли

Гледай по унисекс на живота! Да не забравим и мъжленцата, които са станали ИТ, само защото не стават за хамали. Май един колега перничанин още преди 20 години ги бъзикаше, че не стават и за хамали, щото са гърчави, ще си развалят фризурата, счупят маникюра, ще им се разтече грима и прочие. В началото на века куцо, кьораво и сакато тръгна да става ИТ, че и досега си е в ИТ, та и тея пИдали също некво ИТ се барат и много ще се радвам, ако накрая ИИ и тях ги отвее! Лошото е, че покрай сухото ще изгори и мокрото, така ми се чини!

Има нещо такова...